8 måter å bli større og sterkere ved å bruke YouTube

En ny generasjon trener gjør treningen enda mer tilgjengelig takket være internettets underverker. Dra nytte av kunnskapen om Yorks fineste trenere .... introdusere Kings of YouTube.

King of ... Krøller

CT Fletcher: youtube.com/CTTheTrainer

CT Fletcher er en tre-times streng curl champ, han er benkpresset 320kg og nå er han en naturlig bodybuilder i en alder av 53 år. Han eksploderte til popularitet tidligere i år med en video med tittelen "Den sterkeste mannen du aldri har hørt om" som ironisk nok har blitt sett over seks millioner ganger - og har nå 570 000 abonnenter. Hans råd? «Gi alt du har,» sier Fletcher. 'Og få hvert sett til å virke som det er ditt siste sett.'

Han kan få deg ... Kraftige armer

Prøv 'T Curl', det hemmelige våpenet i Fletcher's arm-building arsenal. Sitt på en skråbenk med armene dine ut til hver side av kroppen din, og krølle bort.

Konge av ... Kroppsvikt

Tee Major: youtube.com/TeeMajorFitness

 

Hvis du er kjent som en treningsøkt, er det en 80% sjanse for at noen har videresendt Tee Major sin video, "The 44 Hardest Bodyweight Exercises Ever", og spør hvor mange du kan gjøre. Hvis svaret er "mer enn ti", hold hodet opp med stolthet. Lår-klaffen presser og Hannibal ben fladder er tøff, som de fleste av sine 114.000 abonnenter vet, men den ene arm klapping press-up er ren galskap.

Han kan få deg ... Dratt uten kit

Arbeid abs og cardio med en klassisk (men oppnåelig) Major move, Aztec press-up. Lavere, så eksplodere av bakken og berør tærne med hendene. Det involverer hver muskelgruppe og utfordrer hurtig-trang musklene i din abs.

King of ... Yelling

Elliott Hulse: youtube.com/elliottsaidwhat

Profesjonell sterkmann, treningseiendommer og eier av en av de mest uttrykksfulle ansikter i YouTube-miniatyrhistorikken, har Elliott Hulse også over 350.000 abonnenter som henger på hvert eneste ord. Hans spesialitet? Enkle, enkle å følge råd, levert ved øret splitting volum. Registrer deg og motivasjon vil definitivt ikke være et problem.

Han kan få deg ... Trekkraft

"For å forbedre dine chin-ups, øke volumet du gjør hele dagen, sier Hulse. "Gjør så mange som du kan i et sett, bruk deretter negativer - hopp til toppposisjonen og senk deg så sakte som mulig for å holde dem ut."

King of ... Abs

Mike Chang: youtube.com/sixpackshortcuts

Du kan kanskje ikke kjenne navnet, men du kjenner nesten sikkert Mike Chang - den grinende, skjorteløse chapen som fronter Six Pack Shortcuts YouTube-kanalen, som har 2,5 millioner abonnenter. Smart affiliate markedsføring og ubøyelig selvfremmende har bidratt til å gjøre Chang den mest allestedsnærværende treningsgutten på YouTube - men å bli enormt revet gjør ikke vondt.

Han kan få deg ... En seks-pakke

Det er jo hans USP. Prøv en signatur Endre fett-orker - side-til-side press-ups (bare shuffle til siden mellom representanter), fjellklatrere og V-sitter. Gjør 30 sekunder av hver uten hvile i fire runder.

Kings of ... Ernæring

Lean Machines: youtube.com/TheLeanMachines

Lean Machines - ellers kjent som John and Leon, beste venner og personlige trenere - står ut av takket være deres engelske aksenter, sjarmerende personligheter og hyppig skjorteløshet, som har ført dem til nesten 150 000 fans. Ganske fornuftig, understreker de stadig viktigheten av diett over trening for å bygge en imponerende seks-pakke.

De kan få deg ... En flat mage

Prøv en Lean Machine signaturfat - biff og avokado burger. Kok deg selv en brace av burgere, men i stedet for å bruke en bolle, bland opp en hel avokado med noen soltørrede tomater, klem i litt sitronsaft, og kakk den på toppen.

King of ... Deadlifting

Maxx Chewning: youtube.com/maxxchewning

Ta et blikk på Chewnings enorme torso, og du vil bli tilgitt for å anta at han alltid hopper over dagen, men hans dødløft - 253 kg med en kroppsvekt på 70 kg - sier noe annet. Den selvproklamerte Deadlift Brah snakker til 30 000 abonnenter om alt fra thai mat til sin (forferdelige) treningsliste på hans kanal, men han er hovedsakelig verdt å lytte til om kongen av alle kraftløftningsøvelsene.

Han kan få deg ... Store dødløft tall

"Ikke gjør hoppede dødløfter," sier Chewning. "Spretter mellom reps skal ikke bygge styrke fra gulvet, som er det du trenger for store tall. Gjør stopp-og-gå-pause mellom representanter, tilbakestill og rip den av gulvet. '

King of ... Estetikk

Steve Cook: youtube.com/swoldiernation

Lederen av "Swoldier Nation" er en tidligere amerikansk fotballspiller som også konkurrerte i Olympia. På Swoldier Nation Twitter-kontoen er kokken kalt "Mr Esthetics", men han handler om mer enn å se bra ut - han er en stor tro på å leve et tilfredsstillende liv, så vel som trening. Men hvis du vil se fantastisk ut, kan du gjøre verre enn å bli med i 195.000 etter treningsrådene sine.

Han kan få deg ... En fenomenal overkropp

«Endre opp pressene dine,» sier Cook."Gjør en-legged variasjoner, single-arm variasjoner, gjør dem på fingertuppene med armene spredt så langt som mulig." Ved å holde armene og brystene gjetter, vil du tvinge dem til å vokse.

Konger av ... Styrke

The Hodge Twins: youtube.com/TwinMuscleWorkout

Søsken Keith og Kevin Hodge er den mest populære fitness duoen på YouTube i dag. De har kommet godt over tre fjerdedeler av en million abonnenter, millioner av visninger, og fire forskjellige kanaler - inkludert separate for intermitterende faste og jevnlige forholdsråd. Bare husk å holde volumet lavt hvis du ikke vil briste trommehullene dine.

De kan få deg ... Super styrke

"Prøv predikerkrøler på en kabel maskin," sier Hodges. "Hvis du gjør det med håndlister, mister du spenning i toppkvartalet av farten - men med en god kabel kan du holde spenning hele veien gjennom farten. Klem muskelen øverst. '

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar