8 måter å håndtere en altfor flørtende kollega

En liten lett kontorflirting kan være spennende, men en kollega som ikke ser ut til å tone ned flirten, kan være ganske irriterende.

Så du befinner deg på en ny arbeidsplass. Spennende, ikke sant? Du nyter tanken på et nytt karrieremuligheter, pluss muligheten til å møte nye mennesker. Det nye ansattes syndrom sparker inn: du er begeistret på jobb, og du ser ut til å tiltrekke oppmerksomhet. Du får innledende e-postmeldinger, og mange håndtrykk og "fra" fra dine nye medarbeidere.

Det vil imidlertid alltid være denne personen som uopphørlig vil gi deg mye uønsket oppmerksomhet. Og så begynner det å bli ubehagelig. Du har kanskje funnet deg selv som målet for kontoret flørt.

Flørting er et spill som både menn og kvinner spiller. Det kan ha formen av et harmløst kompliment, eller det kan være like enkelt som en lisensiert bemerkning som tetter til grensene til anstendighet. Alle av oss har gjort dette på et tidspunkt å lekevis vise vår interesse for en bestemt person vi finner attraktive. Det er imidlertid viktig å vite at arbeidsplassen er et forretningssted. Mens vi kan komme seg bort med noen rettsanbefalinger, kan for mye flørting føre noen til trøbbel. [Les: Hvordan stoppe en fyr fra å flirte og slå på deg hele tiden]

Hvordan håndtere en flørtende kollega

For å være rettferdig, betyr det ikke at personen virkelig betyr at du har skade, og bare ønsker å få oppmerksomheten din. Da er det din eneste plikt å tegne grenser og kjenne igjen akseptable nivåer av flørting i ditt profesjonelle forhold.

Andre mennesker kan ikke, og det er alltid den personen på jobb som er en beryktet Casanova og prøver å flørte med hver eneste kvinne på kontoret. Så før du går og barge inn på HR-kontoret, prøv disse tipsene for å diffundere situasjonen med egne hender.

# 1 Parry flirter med rett profesjonalitet. En av de mest effektive måtene å motvirke ethvert flørtforsøk er å vise ren profesjonalitet. Hvis du vedtar en seriøs, no-nonsens holdning til dine medarbeidere, kan du umiddelbart få respekt fra dem.

Gjør det kjent at du er der for å gjøre jobben din, og at forholdet ditt med dem er rent profesjonelt. Men du må passe på å ikke avvise vennlighet også. Gjør det kjent at du er okay med ikke-arbeidsrelaterte samhandlinger, men det bør gjøres utenfor arbeidsplassen. [Les: 12 enkle måter å unngå et førsteinntrykk katastrofe]

# 2 Bruk humor til din fordel. En annen måte å tamme den patologiske kontoret flirten på er å motvirke dem med humor. Kontorfløyter er vanligvis ikke alene, og de har også kompiser i avdelingen som de deler sine flirte escapades med.

Bruk din wittiness til å skamme dem mildt foran vennene sine ved å peke på at de selvfølgelig flirter med deg, og deretter dele en latter etterpå. Hvis du skraper deres ego litt, er de sikker på å trekke seg tilbake og aldri gjøre det igjen. [Les: Hvordan er det enkelt å være morsomt og få alle til å elske din bedrift]

# 3 Vær ærlig. For å si det enkelt, avviser du mildt personen. Når du har etablert det faktum at du blir flørt med, ta deg tid til å snakke med personen, og hell ut at du er ubehagelig med flørting.

Du kan sitere en rekke grunner som deg allerede som noen, eller at du allerede er forpliktet, eller viktigst, at de blir en plage for deg i arbeidstiden. Du kan også insinuere at du er klar til å eskalere saken til ledelsen dersom personen ikke vil stoppe umiddelbart.

# 4 Konflikt flirty kollega. Hvis du tillater noen flørtende kommentarer å gå ukontrollert, ville personen tro at du er helt ok med hva de gjør. Det beste er å ta opp det plutselig mens du blir flørt med.

Spør personen om hva som er "Hva er det du prøver å oppnå?" Eller rettferdig "Er du i ferd med å slå på meg?" Dette vil fange personen som er utenfor vakt, hvor du kan forvente en svak respons. Vanligvis vil de forsøke å komme opp med en uskyldig respons, og for den tiden forklare personen klart at du tror at flørting med deg blir ubehagelig og unødvendig. [Les: 6 raske og enkle måter å håndtere med nosy kollegaer]

# 5 Ignorer personen. Noen ganger er den enkleste måten å håndtere en flørtende kollega, å ignorere deres fremskritt helt. Det betyr ikke at du skal opptre som om personen ikke eksisterer, spesielt hvis personen er lagkamerat, og du vil måtte jobbe sammen på et tidspunkt.

Hvis personen gjør en offhanded vits om deg, motstå trang til å le og fortell dem at det ikke er morsomt. Prøv å holde ledig snakk til et minimum for å unngå de små snakkene som senere vil føre til kaffe eller dato invitasjoner.

# 6 Stick sammen med dine andre kolleger. Et annet triks er å blande seg inn i en gruppe medarbeidere som du er komfortabel med i pauser eller kontorfester. Dette ville â € œscreenâ € Â ut noen forsøk på den personen som flirter med deg. Plus, hvis personen er dristig nok, prøver å flørte med deg mens du er i en gruppe, legger risikoen for forlegenhet for personen hvis du skyter sine fremskritt ned.

# 7 Understreke at du allerede har noen. I løpet av små samtaler får du tilfeldig opp din andre eller noen du er dating som skjer for å være en Karate svart-belter badedrakt modell.Eller kanskje du forteller flippen at du ikke er gratis kaffe i helgen fordi du ble invitert til en date med din Navy SEAL-crush som nettopp kom hjem fra deres tur i Irak som døde opprørere. Planter disse skremmende ideene i flørtens hode for å forhindre dem i å gjøre noen fremskritt. [Les: Den komplette veiledningen til å avvise en fyr og slå ham pent ut]

# 8 Snakk med ledelsen. Hvis alt annet feiler, er det på tide at du konsulterer lederen, personens leder eller HR-avdelingen for å få slutt på den upassende flirten. Dette er siste utvei, spesielt hvis flørtingen blir verre og tar form av mild seksuell trakassering.

Sørg for å lage en omfattende rapport om tilfeller der du ble fornærmet av deres bemerkninger, og legg merke til de eksakte ordene eller uttalelsene som ble sagt. Du kan også innhente hjelp fra vitner eller andre personer som også var mottakere av uønsket flørting. [Les: 10 typer skumle gutta må du unngå å snakke med]

Flørting i en normal situasjon føles gledelig fordi det er et tegn på at vi er attraktive for andre mennesker. Innrøm det eller ikke, vi hemmelig liker å bli flørt med. Det er imidlertid tider når det kan bli støtende eller upassende, avhengig av stedet du befinner deg i. Du ville ikke flørt åpent med vennens søster i sitt eget hjem, og du ville heller ikke tilbringe hele dagen på jobb med å flirte med den nye resepsjonisten , ville du?

[Les: 8 tips for å være gode venner med dine medarbeidere]

Både du og din flørtende kollega har jobb å gjøre, og du bør bedre på det. Plus, et tegn på en følelsesmessig moden person er å vite hvordan man skiller arbeid fra spill.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar