8 måter å unngå den ubehagelige spenningen etter et argument

Argumenter er aldri morsomme. Og den plagefulle spenningen etter argumentet? Det er enda verre! Bruk disse 8 måtene for å fjerne den vanskelige stillheten raskt.

Donâ € ™ t du hater den plagefulle spenningen etter et argument? Du vet, den som folk ikke snakker om? Du er ikke engang irritert lenger, men det er bare denne plagsomme stillheten, og du kan ikke se ut til å snakke tilbake til normalitet.

Du lurer på om partneren din fortsatt er irritert, eller om de også svinger i limbo mellom krangling og normalitet. Ingen av partnerne vil være den første til å flytte, snakke eller få øyekontakt. Og ingen av partnerens sanne intensjoner er klare.

Det kan være ganske frustrerende. Argumentet er over, så hvorfor er det så vanskelig å gå videre? Når vi sender oss inn i denne underlige tilstanden av post-argumenter, er det uskadelig, utvider vi negativiteten når vi kan nyte våre forhold på den måten vi burde være!

8 måter å unngå den vanskelige spenningen etter et argument

Argumenter er dårlige nok som det er, uten å forlenge det med et par timer med ubehagelige stillinger. Vi må lære å løse og gå videre fra argumenter raskt og effektivt, slik at vi ikke unngår vår tid unødvendig på forvirringer, ego eller frustrasjoner.

Prøv disse 8 tipsene som gjør at du og din partner kan helbrede og snappe tilbake raskt etter et argument, så dere begge kan nyte hverandres selskap igjen!

# 1 Unngå å krangle i utgangspunktet

Jeg tror vi kan alle være enige om at de fleste argumentene vi har er bare dumme, og noen dager senere sliter du ofte med å huske hva det var som forårsaket uenigheten i utgangspunktet! Så er det virkelig verdt å argumentere i utgangspunktet?

Ikke la verbal aggresjon være ditt første instinkt når en uenighet oppstår. Det er mulig å diskutere et problem uten å være aggressiv, og ganske ofte er problemet løst mye raskere fordi du er i en mye rasjonell tilstandstilstand.

Ta dyp pust og kontroller temperamentet ditt. Lytt til hva den andre personen har å si uten å forstyrre. Reflektere over deres mening og ikke overreact. Selv om du er den eneste som håndterer situasjonen på denne måten, vil din partner sannsynligvis følge din ledelse snart nok. [Les: 10 viktige måter å elske mer og skade mindre i et forhold]

# 2 La gå og ikke hold grudge

Ofte er spenning forårsaket etter et argument fordi vi ikke tillater oss å la uenigheten gå. Når vi sitter i stillhet, fortsetter vi ganske ofte å rettferdiggjøre vår egen side av argumentet i våre sinn.

Husk at verken argumenterer eller tar vred er verdt tiden din. Du kan ta beslutningen om å velge et positivt tenkemåte. Selv om noe har irritert eller opprørt deg, eller hvis argumentet ikke har blitt fullstendig løst, la det gå. Det er aldri så viktig som du tror det er på den tiden. I den store ordningen av ting er din lykke og helsen til ditt forhold mye viktigere. Og de vil trives hvis du ikke lar alle negative erfaringer komme til deg og klamrer seg til deg. Glem det og fortsett.

# 3 Ikke overanalyser argumentet

Etter et argument føler vi ofte behovet for å rettferdiggjøre våre reaksjoner og undersøke roten til argumentet. Å gå over årsakene til uenighet, og rydde opp misforståelser er til hjelp i en viss grad. Men på baksiden, vil det ikke tillate deg å gå videre og gå tilbake til normal.

Whatâ € ™ s more, det løper risikoen for å reigniting argumentet. Så vær forsiktig og hold den til et minimum. Godta at argumenter og misforståelser skje, og hvis det ikke trenger å bli diskutert videre, så donâ € ™ t! Forvis den vanskelige stillheten, og fokus på å returnere til normalitet så raskt som mulig, og det bør være din hovedprioritet. [Les: Er din overanalyserende sabotering ditt forhold for deg?]

# 4 Lag et fysisk show av kjærlighet

Noen ganger sitter vi i stillhet etter et argument fordi vi bare har nok av å bruke ord. Ikke glem det gamle ordtaket: handlinger taler høyere enn ord. Vis din partner at alt er glemt ved å vise en følelse av kjærlighet.

Selv om en av dere fortsatt knytter tenner, vil introdusering av intimitet straks bryte spenningen og tillate dere begge å helbrede etter argumentet. Det er en grunn til at â € œmake up sexâ € eksisterer! Intimitet lar deg uttrykke din kjærlighet, og etterpå blir alt glemt. [Les: Den komplette veiledningen for å gjøre opp med sexet sminke sex!]

# 5 Unnskyld og innrøm hvor du hadde feil

Vi sier alle ting som vi angrer i øyeblikkets varme, og ofte oppstår det argumenter fordi vi har helt misforstått intensjonene til den andres handlinger eller ord. Hva er mer, det er veldig uvanlig at bare en person er i feil. Faktisk er et argument vanligvis en kombinasjon av begge dine feil eller misforståelser!

Du har mest sannsynlig brukt flertallet av argumentet som forklarer partneren din hvorfor de tar feil, det er nå viktig å gjenkjenne hvor du hadde galt og be om unnskyldning. Det vil ofte initiere den andre personen til å gjøre det samme. Det kan hende du vil redde ansiktet og unngå å skade egoet ditt, men ved å legge opp og be om unnskyldning, vil det gi nedleggelse til argumentet og tillate dere begge å gå videre. [Les: 17 aww-så-søte måter å virkelig si at du er lei meg]

# 6 Bryt ubehagelige stillinger med et positivt samtalemne

Ikke la etterargumentene plage lydene lenger enn de må.Jo lengre det går på, jo vanskeligere er det å bryte ut av det.

Det beste du kan gjøre er å ta et dypt åndedrag og late som ingenting skjedde. Velg et positivt tema for samtale eller foreta småprat. Det kan virke litt falsk og vanskelig å begynne med de første par minuttene, men alt er bedre enn en plagsom stillhet! Du vil bli overrasket over hvor raskt samtalen din vil gå tilbake til normen. [Les: Den perfekte måten å bruke stille behandling og bli nærmere forelsket]

# 7 Prøv å bytte miljø

Det er lett å holde seg fast i nøyaktig samme fysiske posisjon som du var da du kranglet. Ingen ønsker å være den første som gjør et trekk til å fortsette med det normale livet.

Bite kulen og foreslå en endring av natur. Kanskje gå for en kaffe, eller ute til middag. Ofte vil en endring av miljøet, spesielt til et mer sosialt miljø som en kaffebar eller restaurant, umiddelbart forandre atmosfæren mellom dere begge.

# 8 Bekreft spenningen

Når det er spenning etter en kamp, ​​er det vanskelig å fortelle om den andre personen føler seg så vanskelig som du er, eller om de fortsatt er irritert. Og de lurer nok på akkurat det samme!

La dem få vite at du ikke er irritert, og viktigst, la partneren din vite hvor mye du hater spenningen og stillheten etter en kamp. Oftere enn ikke, vil de bli lettet over at du føler på samme måte. Når dere begge har anerkjent at kampen er over, kan dere begge ta en beslutning om å fortsette. [Les: Hvordan ordene du velger å bruke kan gjøre eller ødelegge forholdet ditt]

Det viktigste her er å alltid huske konsekvensene av kampene. Påminn deg selv hvor rå du vanligvis føler etter en kamp og spenningen som sannsynligvis vil følge før argumentet pågår. Dette er ofte nok for at du skal ta skritt for å forhindre argumentet før dere begge blir båret, eller i det minste vil det motivere deg til å løse uenigheten raskt og fortsette uten en periode med spenning etter argumentet.

Lykke i forholdet ditt bør alltid ha prioritet, så ikke kast bort tiden din ved å dra et argument lenger enn nødvendig. Det er nesten aldri verdt det!

[Les: Forholdsargument - 23 store gjør og ikke husker!]

Så neste gang du ser rødt når du snakker med partneren din, husk bare disse 8 måtene å unngå stillheten og den plagefulle spenningen etter et argument. Over tid, ubevisst, vil kampene redusere. Og kjærligheten vil vokse!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar