8 Total Body Transformation Tips Alle kan bruke

Innhold

Laget over på Menns Fitness har nettopp lansert Total Body Transformation - en tjeneste som leverer et treningssystem og spiseplan som er skreddersydd for dine spesifikke mål, enten det er å kaste flab fra midjen din, få en seks-pakke eller bygge store armer. Det er en plan som krever engasjement når det gjelder tid, energi og ja penger (100 kr for å være eksakt - billigere enn tre økter med personlig trener).

Men selv om du ikke er klar til å gå alt inn, er det mange tips vi alle kan bruke. Vi distrahert MF med en klassisk ruse (se, en bjørn!) og skrudd ned disse ernæringsmessige godbitene fra deres dataskjerm.

1. Ikke hopp over måltider, sier de, og vi takker takknemlig. Vi har alle behov for energi, enten det er å koble til treningsøktene eller bare komme igjennom dagen, og holde seg til frokost, lunsj og middag vil holde insulinnivået stabilt, noe som gjør det mindre sannsynlig at du blir sulten og gjør dårlige matbeslutninger.

2. Spis fre-range hvis mulig, fordi i forhold til sine burdefødte brødre, er frittgående kjøtt ofte så næringsmessig annerledes at det er som å spise helt annen mat. Gressmatet biff, for eksempel, har mye høyere nivåer av CLA og omega 3, som begge kan hjelpe deg med å bygge en sterk, lean kropp.

3. Drikk vann, som alle vet, men mest glemmer. De MF gutta anbefaler et stort glass vann når du våkner - ideelt før du setter på vannkoker for morgen te eller kaffe (det er noe å gjøre mens du venter på at kjelen koker). Det vil hjelpe deg å våkne opp og begynne dagen å føle energi.

4. Behandle matlaging som en del av treningsregimet. Det er også en god ide å hoppe over et treningsøkt for å gjøre tid til å prep og lage mat massevis (selv om det er en bedre ide å gjøre alle treningsøktene og batch-cook). Se på det slik: du har kanskje fire sjanser til å jobbe i treningsstudioet hver uke, men du vil spise minst 21 måltider.

5. Hvis du spiser ute med venner, sett gaffelen ned når i en samtale. Det vil motvirke overspising og gi kroppen din tid til å registrere deg når du begynner å bli full.

6. Vær snill når du sier nei, fordi familie og venner kan bli litt rart hvis du slår ned noe de tilbyr. Prøv "Takk, men jeg spiser ikke X" - det innebærer et valg, mens "jeg ikke kan" antyder at du nekter deg selv.

7. Gå sakte på smoothies, siden det er lett å overindulge på søte flytende kalorier. I tillegg til å være en vanlig kilde til skjult sukker, har smoothies liten effekt på fyllnivå - slik at du kan være sulten igjen 30 minutter senere.

8. Bytt til drikke grønn te og svart kaffe. Studier tyder på at den førstnevnte har noen fettforbrenningsegenskaper, mens sistnevnte kan ha noen antioksidantvirkninger som bidrar til å beskytte cellene dine fra trang til trening.

Det er mange flere råd der det kom fra. For å se om planen er riktig for deg, ha en nese rundt nettstedet Total Body Transformation og følg noen av MF forfattere gjennom 80-dagers planen på sosiale medier med hashtag #MFTBT.

#MFTBT Tweets

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar