Topp tips for å kaste den perfekte babyfesten

Hvert foreldre ønsker å kaste den beste bursdagen som mulig for barnet sitt, men det kan være en veldig skremmende oppgave å få det akkurat - spesielt med alt presset på topping, eller til og med bare matchende, partiene ditt barn har gått til ...

Hvis barnets bursdagsfest nærmer seg og du ikke føler deg flush, ikke vær panikk. Vi har noen gode måter at du kan kutte kostnader mens du kaster en bash som både deg og din lille vil elske.

Hvem skal invitere?

Første ting er først - avgjøre om du vil ha en intim med nærmeste familie og noen venner fra NCT-gruppen din, eller et stort slag med hele familien, venner og kolleger med barn.

Ikke glem imidlertid at jo flere folk du inviterer til mer mat, drikke og rydde opp må du gjøre, så trykk ikke på deg selv, eller budsjettet ditt, for langt. Til slutt handler det om hva du tror vil være best for babyen din og deg.

Når skal du kaste den?

Å få alle på samme sted samtidig kan være den vanskeligste delen av en fest. Men det finnes enkle apper, for eksempel Doodle, som kan bidra til å løse problemet. Du oppretter bare en hendelse på nettet, legger til alle dine mulige datoer, og send invitasjonslinken til alle inviterte. De velger bare de tidene de er tilgjengelige, og det smarte verktøyet fungerer som den beste tiden for alle.

I denne alderen skal du også planlegge på tuppetid, for ikke å bryte søvnplanen har du uten tvil jobbet hardt for å komme på plass.

Planlegg festen din mat

Ingen bursdagsfest er komplett uten en bursdagskake, enten du lager en selv eller går for butikk kjøpt - det er en viktig! Sørg imidlertid for å holde barnet vekk fra lysene, da de er mer sannsynlig å prøve å ta dem enn å blåse dem ut.

For mat gjennom hele festen, hold det enkelt - fingermat som brødpinner, stekte søte potetgull, ler ko ost og små smørbrød vil passe for barna, legg deg bare på noen få ekstra nibbles for å holde de voksne matet også!

Har et tema

Et tema er alltid morsomt og er en fin måte å få både voksne og barn involvert, og det spruter litt moro inn i spill, dekorasjoner og mat. Du kan lagre temaet ditt til det lille ens favoritt TV-program (Peppa gris er et åpenbart valg) eller hva med et "under havet" tema eller bamse piknik?

'Populære temaer for øyeblikket inkluderer Den sultne Caterpillar, I natthagen og Gamle MacDonalds gård, Sier partyplanlegger Su Forrester-Brown. 'Yngre barn er veldig kjent med tegnene og kan bli med historier, musikk og aktiviteter som går sammen med dem.'

Begrens utgiftene

Gylden partiledning: Du trenger ikke å bruke mye, har en fantastisk begivenhet. Det er noen elementer som du ikke kan unngå å bruke litt på (hvis du vil holde festen i et ansatt sted, for eksempel), men i det hele tatt er det alltid måter å kutte kostnader på.

Overtale din hubby til å være entertainer (hva er det galt med en Iggle Piggle kostyme?) Og slå caterer å rustle opp enkelt barnevennlig fest mat som skinke smørbrød og pølse ruller.

"Usorterte chips, grønnsaker skåret i interessante former, miniatyrfisk mat, frukt og gelé / yoghurt er alle ideelle for små barn," sier Su.

Gylden partiledning: Du trenger ikke å bruke mye, har en fantastisk begivenhet

Bli kjekk

Hvis du ennå ikke har oppdaget Pinterest, er det nå på tide. Det er så mange sparsomme (og enkle) måter du kan lage dekorasjoner og spill på - og det er her du kan finne din inspirasjon.

Bunting er et godt eksempel - bare kutt triangler av stoff med rosa saks og lim dem til streng. I tillegg, når barnet ditt er gammelt nok, vil hun kunne hjelpe til med å få alt klart, noe som vil bygge opp spenningen enda mer.

Gå på skolen

Old school party spill er inne. Det er ingenting bedre enn en runde Pass The Parcel eller en enkel skattejakt. Eller bli kreativ og tenk opp ditt eget spill som både voksne og barn kan bli involvert i - litt vennlig konkurranse er alltid en seier.

Har en back-up plan

Partene går sjelden ut akkurat for å planlegge, noe som alle kontrollerer freaks må huske på. Hvorvidt morens bil bryter ned på vei (og selvfølgelig er hun den som bringer kaken) eller det gis med regn som gjør trampolinen av grenser, være forberedt på at noe skal gå galt.

Så, for å unngå tårer fra både deg og din pjokk, sørg for at du har noen form for sikkerhetskopieringsplan.

Ikke bli sittende fast som fotografen

Du vil ikke gå glipp av det moro ved å være den delegerte fotografen. I stedet sprer noen disposable kameraer rundt og oppfordrer de voksne gjestene til å bli snappy glade. Eller bare opprett din egen hashtag og få vennene dine til å dele bilder via Instagram.

Kos deg!

Hvis du er stresset og ikke har det gøy, vil din lille hakke på dine negative vibber, noe som kan bety at hun ikke har så mye moro som han burde.Inviter noen av vennene dine rundt og ikke bekymre deg for å sprenge åpne vinen - bare husk å drikke ansvarlig.

Hva er tipsene dine for et flott barns bursdagsfest? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar