8 trinn for å få tilbake kroppen din tillit i soverommet

Sex appell og kropps tillit har mer å gjøre med sinnstilstand enn ditt utseende. Bruk disse 8 trinnene og forandre livet ditt for alltid!

I hundrevis av år har vi funnet det nødvendig å kritisere våre egne kropper og skape urealistiske idealer om hvordan kroppene våre skal se ut. Som en bivirkning oppretter vi regler og formler om hva vi må gjøre for å oppnå dette kroppslige idealet, og ganske ofte, gå til ekstreme lengder for å skaffe det.

De fleste vil aldri oppnå dette idealet, men vil bruke verdifull tid, penger og energi når de prøver å nå det uoppnåelige målet. Som et resultat, vi ender opp med å føle seg ganske forferdelig om oss selv.

Dårlig kroppstillit kan ha en betydelig innvirkning på ditt hverdag, dine relasjoner og din glede i soverommet. Hva er det punktet vi prøver å gjøre her? Vel, livet er for kort til å kaste bort tid med å bekymre deg for hvordan du ser ut!

8 trinn du kan ta for å forbedre kroppens tillit til livet og i soverommet

Ikke la dine hemninger komme i vei for å leve! Hemmeligheten til å elske kroppen din er mye enklere enn du tror.

# 1 Husk at folk er alltid ganske glade for å se andre mennesker naken!

Uansett hvordan du ser ut, hvor mye magen din stikker ut eller hvor stor lårene dine er, hvis noen har klart å få deg til å bli nakne, blir de ganske glade i det øyeblikk.

I den situasjonen er det hundrevis av andre ting på den personens sinn før de overveier å begynne å lete etter dine feil. Når alt kommer til alt, analyserer kroppen din og plukker ut feil, er det risiko for å ødelegge øyeblikket for den personen. Så det vil bare ikke skje for dem å gjøre det!

Tenk på dine egne tankeprosesser i den situasjonen. Jeg slår på at du ikke tenker på størrelsen på magen eller størrelsen på armene sine, og hvorfor? Fordi det ikke betyr noe! [Les: 10 ting du kan gjøre for å føle deg virkelig sexy uten å prøve å se sexy ut!]

# 2 Tren og vær sunn!

Nå snakker jeg ikke om å få den drømmen bikini kroppen. Sjansene er at den gjennomsnittlige kvinnen aldri kommer til å ha en figur som Megan Fox. Vi har alle bedre ting å gjøre med vår tid enn å tilbringe timer og timer hver dag å trene og skulpturere kroppene våre. Men bare å være sunn er en ting som er oppnåelig og vil få deg til å føle deg bra om kroppen din!

Hvis du er usunn, mangler du energi, og du føler deg svak. Som et resultat, føler du deg dårlig om deg selv og kroppen din. Omvendt, hvis du gjør oppnåelige helsemessige valg i hverdagen, vil du få mer energi, og du vil føle deg bra! På toppen av det fører øvelsen kroppen din til å frigjøre endorfiner som er naturlige stressavlastere og lykkeforsterkere.

Velg en aktivitet du liker * Trening trenger ikke å være en rolle * og forplikte seg til å gjøre det et par ganger i uken ... enkelt! Og neste gang du plukker opp et par sjokoladebarer i supermarkedet, legg dem ned igjen for din helses skyld og din seksuelle kroppstillit! [Les: 25 inspirerende tips som vil hjelpe deg med å bli motiverte og trene]

# 3 Gjør glede av hovedprioriteten

Husk at verken sex eller liv er forestillinger. Ikke føler at du må handle eller se på en bestemt måte. Du spiller ikke en rolle.

Livet er for å leve, og sex er ment å få deg til å føle deg bra! Så angrep både med den mentaliteten, og ikke la dine usikkerheter komme i veien for din egen nytelse. Du vil føle deg så mye bedre om deg selv i retur, og partneren din vil elske den hvis du slipper av dine hemmelser og har det gøy i stedet!

# 4 Ta en pause

Sex kan være overveldende hvis du har usikkerhet om kroppen din. Ikke tvinger deg til å gjøre noe som gjør at du føler deg ubehagelig, og har ikke sex bare for å ha sex. Ofte vil det bare ha negativ innvirkning på måten du føler om kroppen din.

Ta deg tid og ta trykket av. Arbeid med å gjenoppbygge selvtilliten uten å presse sex. Kom tilbake til det når klokken er riktig, og når du har det bra med deg selv og kroppen din.

# 5 Snakk om dine usikkerheter

Ærlighet er alltid den beste politikken. Fortell partneren din hvordan du føler om kroppen din. Noen ganger kan kroppens bekymringer få deg til å virke ubehagelig og cagey i soverommet. Og partneren din vil bli lettet over å høre at dette ikke er fordi de gjør det, og oftere enn ikke, vil de gjerne hjelpe.

Gi dem beskjed om hvordan de kan få deg til å føle deg mer komfortabel. Hvis du føler deg spesielt dårlig om kroppen din på en bestemt dag, ikke vær redd for å foreslå at du forlater en t-skjorte eller slår av lysene.

Ganske ofte, bare å snakke om problemet vil avlaste noe av trykket og vil øyeblikkelig forbedre din selvtillit. Du vil bli mye mer vellykket i kampen mot dine usikkerheter hvis du gjør det sammen, i stedet for å kjempe dem alene. [Les: Hvordan se bedre ut nakne med 15 virkelige tips]

# 6 Banish den imaginære "andre kvinne"

Du kan ikke innse det, men det er alltid en annen kvinne. Nei, din partner er ikke snill, hun er helt i hodet ditt. Hun kan være kvinnen du ville elske å se ut, eller den ideelle kvinnen du tror din partner ville foretrekke. Du kan finne deg selv å sammenligne deg selv med denne imaginære kvinnen. Og da vil du alltid føle deg utilstrekkelig. Husk, du er deg, og du kommer aldri til å være noen andre.

Selv om du gjør en innsats for å være som denne andre kvinnen og gjør betydelige fremskritt, kan jeg garantere at du aldri vil føle deg så perfekt som du håpet du ville. Â € œAnother Womanâ € Â er stadig i endring, for som mennesker, forandrer våre oppfatninger av perfeksjon og tilpasser seg hele tiden. Vi vil alltid finne måter vi kan forbedre oss selv på, og vil aldri nå fullkommenhet.

Banish den "andre kvinne" og ikke la henne taunt deg! Tross alt vil du alltid være bedre enn henne. DU ER VIRKELIG! Og det trumps alltid imaginær perfeksjon. [Les: Hvordan din egen selvrespekt kan påvirke forholdene du deler med andre]

# 7 Velg klær og undertøy som gjør at du føler deg bra

Vi forteller kontinuerlig hvilke klær og hvilken type undertøy som får deg til å se sexy ut. Men sannheten er, vi er alle forskjellige former, og har forskjellige interesser. Hvordan kan noen vite hva som får oss til å se bra ut mer enn oss selv?

Trikset for å velge klær og undertøy som gjør at du ser bra ut og føler deg bra, er så mye enklere enn de fleste av oss innser. Hvis en vare gjør at du føler deg ubehagelig, eller du bare ikke liker det, skal du ikke bruke den. [Les: 10 enkle måter å øke sexklagen din med nesten ingen innsats!]

Jeg har ikke lyst til å ha på seg skimpy kjoler og snøre underbukser for å se sexy ut. Hvis de gjør deg ubehagelig og har negativ innvirkning på selvtillit, ser du mindre trygg og mindre attraktiv.

Bare bruk klær og undertøy som gjør at du føler deg sexy, uten å bekymre deg for andres forventninger. Kanskje, du føler deg sexy i et par jenteboksere, så hva? Du må føle deg bra til å se bra ut. [Les: Hvordan kle på sex på en måte som gjør at du føler deg komfortabel]

# 8 Velg riktig partner

Det siste og viktigste trinnet er å sørge for at partneren din er riktig for deg. Hvis de er grunnen til din mangel på kroppstillit, og de ikke støtter de valgene du gjør for å forbedre selvtillit, FÅ RID!

Du bør aldri være med noen som legger deg ned, gjør deg ubehagelig eller aktivt gjør deg dårlig om deg selv. Vi går inn i relasjoner fordi vi tror at det er glede og støtte som skal oppnås ved å tilbringe tid med den personen. Hvis det ikke er tilfelle, spilder du bare tiden din, ødelegger din lykke og ødelegger selvtillit. [Les: Kunsten å omorganisere soverommet ditt for å skape det perfekte sex soverom]

Glem kjepphestene, de latterlige treningsrutinene du hater, og den "kjole" kjole som gjorde at du føler deg veldig selvbevisst. Sannheten er at vi er alle forskjellige, og vi har alle våre egne feil, vi burde omfavne det! Ville det ikke være kjedelig hvis vi var alle størrelser 6 supermodeller?

[Les: 12 ting som virkelig betyr noe for en fyr utover fysiske opptredener]

Lær å elske deg selv, nyt kroppen din og få kroppen til selvtillit igjen. Jeg lover at lønnen vil bli større enn du noen gang trodde, både i livet og i soverommet!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar