8 smarte måter å komme seg gjennom arbeidsdagen på null søvn

Fra den perfekte snacksen til når du har den latte, velg deg selv etter en søvnløs natt med babyen din

Du kan alltid sone ut under det finansmøtet (ikke overraskende), men å holde deg våken etter en times søvn er ekstra vanskelig. Yep, babyer = mangel på Zs. Og prøver å komme gjennom 9-5 på det kan gjøre for en veldig tøff dag.

Så sett deg opp til makten med disse smarte tipsene.

1. Spis for energi

Den rette frokosten er viktig. "Prøv kryptert egg på fullkornsrøtter, noe som gir langvarig energi fordi karbohydrater i fullkornsmat frigjøres sakte, sier nutritionist Charlotte Stirling-Reed.

Og ha en balansert lunsj - noe med protein, karbohydrater og næringsrike grønnsaker eller salat.

2. Strekk det ut

Våk deg selv før du går hjem med en kattstrekning for å frigjøre muskelspenning.

«Lag en boksposisjon med hendene under skuldrene og knærne under hoftene dine,» sier fitnessekspert Joanna Helcké.

'Pass på at ryggen er i nøytral - med sine naturlige kurver, men ikke for uttalt. Slipp hodet nedover og la nakken slappe av. Trekk hele ryggen oppover, ta tak i bekkenet under og trekk forsiktig innover på underkroppene. Du bør føle hele ryggen din lengre. Slip tilbake til nøytral. '

3. gang kaffen din

Hvis en dobbel espresso er på menyen, ha den mellom 9.30 og 11.30.

Nylig amerikansk forskning har sett på hvordan koffein interagerer med våre nivåer av våkenhetshormonet kortisol - denne toppen mellom 8 og 9 am, og hvis du har koffein, kan du også utvikle en toleranse og trenger enda mer for å få det samme boostet. Så i utgangspunktet, vent til kortisolen din taper før du plukker den tilbake med en cappuccino.

Vent til kortisolen din taper før du plukker den tilbake med en cappuccino

"Og sørg for at du er godt hydrert hele dagen - mangel på væsker kan ofte få oss til å føle seg sløv," sier Charlotte. «Ta et glass eller en flaske vann ved skrivebordet ditt og nippe regelmessig. '

4. Gjør tøffe oppgaver først

Hvis du vet at du virkelig kommer til å krasje senere, får du de mer utfordrende jobbene på din to-do-liste ut av veien tidlig.

Nyere forskning har funnet oss mest produktive kl. 10.01 på en mandag - så hvis din søvnløse natt har vært søndag, jo bedre.

5. Snack smart

Å spise mellom måltider handler om timing. "Når energinivåene begynner å gå ned midt om morgenen, legg dem opp med naturlig yoghurt med en håndfull nøtter," sier Charlotte. Det er energi-tett og høyt i protein, slik at du holder deg full.

'Mid-afternoon er ofte når folk har en annen nedgang, når energi fra lunsj har gått ned. Har frukt eller noen kvadrater med mørk sjokolade, som er full av antioksidanter. '

6. Ta en lunsjtid tur

En studie av et universitet i USA viste at en rask 10-minutters spasertur kan øke både energi og humør - pluss, litt frisk luft (og godt gammelt britisk vær) er nok til å vekke noen opp.

7. Frisk opp

Kjør innsiden av håndleddet under kaldt vann - huden er tynn der, slik at blodet avkjøles lett, noe som umiddelbart kan oppdatere deg. Stakk ved skrivebordet ditt? Prøv et hodevals for å lette spenningen.

'Sett høyt på setet med skuldrene dine bak og ned, brystet løftet og bukene forsiktig trukket innover, sier Joanna. "Legg hodet ned til en skulder og la vekten forsiktig strekke nakken. La nå hodet og haken falle ned til brystet, før du ruller hodet over til den andre skulderen. '

8. Gjenta etter meg ...

Det kan bety at du sier det under pusten din (eller risikerer å få noen merkelige blikk fra kollegaer), men å komme opp med dine egne oppløftende mantraer kan hjelpe deg med å hente deg.

En studie ved University of North Carolina fant positive tanker og bilder gjør oss mer optimistiske om hva vi kan oppnå. Si "Jeg er våken og energisk" noen ganger, og du vil snart begynne å tro det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar