8 regler for sykling når gravid

Ok, så du er neppe Victoria Pendleton. Men hvis du er en ivrig syklist, og vil fortsette nå, er du gravid, det er ikke nødvendig for deg å stoppe. Du må bruke noen regler

1. Ta råd

«Snakk med legen din og jordemor og la dem få vite at du sykler, du har tenkt å fortsette og gi dem en ide om hva du skal gjøre,» sier Louise Iles fra Halfords Cycles og en mamma-of-three. Hvis det er noen medisinsk grunn som de gir for deg å slutte å trene, ta vare på. Det er bare ni måneder.

2. Tenk på ruten din

Hvis du likte å svømme ned bratte veier eller terrengsykling, kan det være verdt å gi dem en glipp. Men hvis du stikker til trygge, relativt stille veier, vil fordelene du får fra sykling balansere eventuelle farer. Og sørg for at du er fullt utstyrt med lys og joggekjole - selv om dagen - slik at førerne kan få øye på deg.

3. Tillat tretthet

I løpet av første trimester din kropp er å skape placenta, og det er ingen lett feat. Du kan være langt mer sliten enn vanlig, så planlegg deretter. «Unngå de lange, harde slagene,» sier Louise. 'Du kan fortsette å sykle i andre trimester og tredje trimester, men få råd fra legen din og vær trygg.'

Hvis du likte å svømme ned bratte veier eller terrengsykling, kan det være verdt å gi dem en glipp

4. Gjør justeringer

Når bumpen din vokser i andre trimester, må du kanskje flytte sadel eller styrer. 'Å heve styret på sykkelen din slik at du sitter i en mer oppreist stilling, kan hjelpe til med å ta bumpen din,' sier Louise.

5. Vurder balansen din

I noen tilfeller kan balansen din bli påvirket. "I de senere stadiene er det ingen rømning at tyngdepunktet ditt vil endres ettersom bumpen din vokser og et fall på dette stadiet ikke er bra, så hvis du begynner å svinge mens du sykler, gå av og gå," sier Louise.

6. I salen

Med din ekstra vekt, må du kanskje gjøre noen endringer i salen din ellers kan det føles litt vondt å sitte ned. "Det er en rekke kvinners spesifikke sadler på markedet, og noen har ekstra polstring," sier Louise. Eller få et gel-fylt sadeldeksel, som er mye behageligere.

7. Se opp for ryggsmerter

Med din ekstra vekt, må du kanskje gjøre noen endringer i salen din

En vanlig bivirkning av graviditet er ryggsmerter. Hvis du lider og har en motorsykkel eller motorsykkel, som innebærer å lene seg over styret, kan det føle seg ubehagelig. Hollandske stilrettede sykler (som Pashleys) setter deg i en bedre posisjon som kan bidra til å forhindre vondt og smerter. Graviditet yoga vil hjelpe med vondt og smerter eller prøve graviditetsmassasje.

8. Ikke overdriv det

Etter hvert som babyen din vokser, trenger dine indre organer å gå for posisjon. "Du vet at blæren din er nå mindre, det du kanskje ikke vet er at lungekapasiteten din kan bli redusert," sier Louise. "Hvis du kommer ut av pusten, senker du eller i alvorlige tilfeller stopper og tar en puste." Det er viktig at du ikke overopphetes når du er gravid, så hold øktene dine, sterke men ikke så svette- induserende.Har du fortsatt å sykle under graviditeten din? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar