8 produkter som skal brukes til hvitere tenner

Innholdsfortegnelse:

8 produkter som skal brukes til hvitere tenner - STIL 2023
8 produkter som skal brukes til hvitere tenner - STIL 2023
Anonim

Hvis du er i markedet for et lysere sett perlehvitt, er det enklere og billigere måter enn å forkjøre for intensiv kosmetisk tannlegen. Den beste måten å holde tennene dine sunne på er å forstå hva som kan misfarge dem i utgangspunktet, og ta vare på dem tilsvarende mellom måltidene.

Hva forårsaker gule tenner?

De viktigste skyldige er te, kaffe, rødvin og røyking, men tynn emalje kan også gi tenner et gult utseende. Tykk, sunn emalje er hvit, men under det er en brun substans kalt dentin, som kan vise seg hvis emaljen er tynn. Mat og drikke som virker sunt, som frukt, juice og smoothies, kan bære bort emalje på grunn av sukkerinnholdet. Tenner misfarger også når du blir eldre, og visse medisiner kan forårsake flekker under overflaten av emaljen, forklarer British Dental Health Foundation. Tenner kan også slå en gråaktig farge etter en rotbehandling, da dette innebærer fjerning av mykt vev inne i tann som inneholder nerver og blodårer.

Hva kan du gjøre med det?

The British Dental Health Foundation anbefaler å pusse tenner minst to ganger om dagen, men hvis du har spist eller drukket noe som inneholder høye mengder sukker, vent minst en time før du børster. Rengjøring av tenner som helst kan forårsake emalje som har blitt svekket av sukkeret som skal børstes bort. Å besøke en hygienist regelmessig for å fjerne oppbygging av plakk kan også bidra til å opprettholde tennene dine. Daglig vedlikehold er like viktig også, derfor spurte vi tannlegen Arjinder Chohan for å fortelle oss de beste produktene som skal brukes til å ta vare på tennene våre.

1. Oral-B Satin Tape

"Hvis du vil gjøre det beste du kan for tennene dine, er det flossing," sier Chohan. "Studier har vist at det er den mest effektive måten å forebygge tannkjøttsykdom og dårlig ånde."

£ 2 chemistdirect.co.uk

2. Philips Sonicare Airfloss Pro

Ved å bruke enten munnvann eller godt gammelt vann, spruter dette luft og væsker mellom tennene dine for å fungere som en høytrykksløsning for alle som har problemer med å tømme.

£ 60 johnlewis.com

3. Sensodyne True White

"De fleste blekingpastaer er slitende av natur og langvarig bruk resulterer i tap av verdifull emalje," sier Chohan. "Men noen pastaer, som Sensodyne's True White, bruker mindre skadelige metoder."

£ 5,33 for 75ml boots.com

4. Arm og Hammer Virkelig Radiant

Det er utvannet fra saltvannsmiljøer i Wyoming, så du vet at det er naturlig. Baking brus smaker grim, men det er en god pris å betale for forbedret tennbleking og freshening.

£ 1,50 for 75ml boots.com

5. Oral-B Pro 6000 Smart Series

"Ifølge en uavhengig Cochrane-gjennomgang reduserer tannbørsten plakk og gingivitt mer enn manuell tannbørsting på kort og lang sikt, sier Chohan. Med denne kan du tilpasse børstingsinnstillingene dine via en app.

£ 115 boots.com

6. Colgate Proklinisk A1500

Dette børstes i utgangspunktet for deg. Hastigheten og retningen av slagene endres avhengig av hvilken tann som er i kontakt med børstens hode for en jevnere og mer effektiv tennsrensingsøkt.

£ 85 very.co.uk

7. CB12 munnvann

"Munnvann med alkohol i dem kan gjøre munnen din tørr så unngå dem," sier Chohan. "Fluor, klorhexidin og hydrogenperoksid er ingrediensene du bør se etter, fordi de bidrar mest til å holde tennene og tannkjøttene sunne." Dette holder pusten frisk i opptil 12 timer også.

£ 10 for 250ml lloydspharmacy.com

8. Corsodyl Daily Alcohol-Free

Hvis du har en dato, bør du sannsynligvis bruke dette - det fornyer din piehole opp bigtime, selv om du selvsagt ikke trenger å bry hvis du ikke har noe spill.

£ 4,80 for 500ml superdrug.com

Populært emne