8 Pop Songs Det er helt fint for voksne menn å lytte til

Innholdsfortegnelse:

8 Pop Songs Det er helt fint for voksne menn å lytte til - UNDERHOLDNING 2023
8 Pop Songs Det er helt fint for voksne menn å lytte til - UNDERHOLDNING 2023
Anonim

TELEFON av Lady Gaga featuring Beyoncé (2009)

Coach sier: Gaga 2009 album Kjendismonsteret var noe av en fest av campness, men "Telefon" var lett standout Fruit Pastille i en bolle full av Chewits. Selv den strengeste av killjoys kan ikke motstå å føle en twinge av sass når denne dårlige gutten går.

Vi fant en fan: 26-åringen Gavin fra Peterborough klarer et treningsstudio, og er normalt ikke en for dans. Men han bekjenner: "Hvis jeg er ute i en klubb og" Telefon "kommer på, kan jeg ikke bidra til å kaste noen former. Og jeg nyter lip-synkroniserende Beyoncé's bit. "

KISS FRA A ROSE av Seal (1994)

Coach sier: Noen ganger trenger du en påminnelse om at damefolk er bare strålende - og den påminnelsen kommer ofte kl. 01.00 på dansegulvet av et bryllup, binder rundt hodet ditt, synger ditt lille hjerte ut med Robbie og alle dine mannlige venner.

Vi fant en fan: "Jeg" er ikke sikker på at det er en våt sang, sier 28-åringen Ian fra Sør-London, "men det er definitivt fuktig. Og det er best nytes når det er fullt. "

RESPEKT av Aretha Franklin (1967)

Coach sier: Ren sass på en tallerken, og ekstra brownie poeng hvis du gjenkjenner det dukker opp i filmen Bridget Jones Dagbok. Du sliter med å ikke føle seg som en million dollar når dette R & B nummeret sparker inn.

Vi fant en fan: Simon, en 28 år gammel fra Yorkshire, sier: "På en tid da Amerika fortsatt var dypt segregert, var det en svart kvinne som ikke ba om, men krevde respekt. Hvis det ikke gjør denne sangen ekstra fantastisk, vet jeg ikke hva som gjør. "

BULLETPROOF av La Roux (2009)

Coach sier: I 2009 var alle og deres mamma dabbling i fruktig elektropop, men La Roux debutalbum var standout pop pièce de résistance. "Bulletproof" er et up-tempo spor for å få til og med de mest testosteron-fulle tærne a-tapping.

Vi fant en fan: "Hvis dette kommer på min iTunes, føler jeg meg umiddelbart elektrifisert når jeg hører det synth sparken … uansett hvor dårlig stemningen jeg bare hyler meg," bekrefter Jimmy, en snekker fra Leeds.

DANSK DOKUMENT AV ABBA (1976)

Coach sier: "Åh, ikke bry meg, jeg har nettopp hugget løk," sier du, da O'Connor puster sitt hjerte ut. Det er en ekte tårnkjærer, og en så full av rå følelser at det er nesten brutalt.

Vi fant en fan: "Jeg må bare høre åpningslinjen, og jeg føler at hjertet mitt svulmer litt og hårene står opp i nakken min," sier James, 27, som er i RAF.

Populært emne