8 av de beste navnene å velge hvis du vil at babyen din skal være ... En rockestjerne

Ønsker du å gi barnet ditt en start i stardomspillene? Det kan være verdt å se på noen av de mest vellykkede musikerne for babyens inspirasjon

Enten du har brukt tenårene dine, siktet seg gjennom vinyl i din lokale platebutikk eller presset opp mot festivaler og ventet på at favorittbandet ditt skulle komme på scenen, hvis du var musikkelskere, så er det ikke noe bedre sted å se etter babyens inspirasjon enn noen av de største artister de siste tiårene.

Freddie

Hvis rock-ikonet Freddie Mercury er 80-talls og ekstravagante antrekk (ja, vi tenker på hans oppstigning i I Want To Break Free videoen også) påvirket at du vokser opp, vil du alltid smile, og huske hvorfor du valgte dette for babyen din .

Debbie

Gi din lille jente en massiv start i de kule innsatsene ved å navngi henne etter en av punkrockens ledende damer Debbie Harry. Kopierte Blondies ikoniske to-tone blekede blonde frisyre tilbake på dagen? Å nære din lille jente etter henne er den ultimate hyllest.

Elvis

Når det gjelder musikkikoner, kommer de ikke mye større enn Elvis Presley. Så, hvis du er All Shook Up om å velge et babynavn, hvorfor ikke ta inspirasjon fra The King? Bare vær forberedt på å vente et par år for sideysene for å matche navnet.

Joni

Hvis du er noe som oss, kan Joni Mitchell ha vært lydsporet til mange av dine lange stasjoner og avkjølte helger. Det er et herlig, uvanlig navn som kan inspirere datteren din til å plukke opp en gitar.

Stevie

Håper du at babyen din kan vokse opp til å være en verdensberømt musiker? Vel, hvis du er litt Superstitious som navngir ham etter Stevie Wonder, kan han gi ham all flaks han trenger.

Noel

Du får ikke mye mer rock'n'roll enn Gallagher-brødrene, så hvorfor ikke ta inspirasjon fra denne gitarlegenden. Du vil ikke se tilbake i sinne.

Bob

Marley, Dylan ... selv Bob Builder hadde en nummer én singel

Bob er et solid navn i musikkverdenen. Eller gå med Marley eller Dylan - begge er kule, quirky navn i seg selv. Bob kan også brukes som en forkortet versjon av Robert - ditt lange hår og lærbukser kan være langt borte nå, men hvis du hadde en helt Lotta Love for Led Zeppelin tilbake på dagen, hvorfor ikke se på Robert Plant for babyens navn inspirasjon .

Gwen

Hit vintage vibe og få rock credentials ved å navngi babyen din etter denne No Doubt sångeren.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar