8 lavkarbid diett oppskrifter

Innholdsfortegnelse:

8 lavkarbid diett oppskrifter - øVELSER 2023
8 lavkarbid diett oppskrifter - øVELSER 2023
Anonim

Low carb dietter er laget for å bekjempe fedme ved å begrense mengden karbohydrat overvektige menn og kvinner tar inn på daglig basis. Karbohydrater er den viktigste energikilden til kroppene våre, så det er viktig å utføre daglige oppgaver, inkludert trening, men hvis du spiser mer enn kroppen din bruker, blir de lagret som fett, og det kommer til å komme i veien for deg å få kroppen du alltid har ønsket.

Ved å redusere carb inntaket er kroppen din tvunget til å bruke alle de du bruker til drivstoff, noe som betyr at de ikke har muligheten til å konvertere til stygge kroppsfett. Den normale anbefalingen for karbinntak er at den utgjør opptil 60% av kostholdet ditt, men på et lavt carb diett vil du redusere dette til noe så lite som 20%. Finne ut mer lav-carb dietter og mat swaps for å hjelpe deg å gå ned i vekt.

Når du har brent gjennom de lavere nivåene av karbohydrat i kroppen din som drivstoff, vil du da begynne å spise i kroppsfettbutikker for å holde deg i gang - starten på en prosess kalt ketose.

Her er noen oppskrifter som vil hjelpe deg med å redusere carb inntaket ditt mens du gir deg næringsstoffene du trenger for å fortsette å jobbe hardt i treningsstudioet. De er alle velsmakende og super enkle å forberede, noe som betyr at det å oppnå en mager revet kropp er mulig for alle med litt viljestyrke. God appetitt.

1. Sardin og smørbitsalat

Bland 2 håndfull blandede salatblader, 2 hakkede tomater, en hakket vårløk og 120g tinn sardiner, og en liten krukke med smørbønner. Drikk med cider eddik, og server.

2. Spansk tortilla

Slå 3 egg i en bolle og rør i 2 ss naturlig yoghurt. Tilsett ½ hakket rødpepper, 1 løkløk, ½ skiveskurgette og 2 ss pepper. Hell egg- og grønsblandingen i en middels varm panne lett belagt med olivenolje og la den lage mat gjennom. Server med rakett og watercress salat.

3. Kikærter, avokado og persille salat

Hakk 1 liten perle salat i en bolle og legg til 2 skiver tomater, ½ stor boks av drenerte kikærter, og skiver av ½ avokado. Drypp med eddik, og dryss 2 ss hakket persille.

4. Laks biff og kale

Pensel en stor laksebiff med olivenolje og grill. Samtidig kok opp 60g puy linser, reduser til en kok og kok til øm. Rør i en klemme av sitronsaft, masse hakket koriander, deksel og forlate. Server med 100g dampet grønnkål, og 150g brokkoli.

5. Avokado, tunfisk og ricottaostdyp med rå vegetabilske crudités

Mash ½ avokado med 100g fettfattig ricottaost, og en liten 80g boks av drenert tunfisk. Spis med en blanding av kirsebærtomater, agurkebatonger, gulrotbatonger, rødpepper, rå sopp og ½ brett trimmet grønne bønner.

6. Egg og tofu scramble med spinat

Legg 2 store håndfull baby spenat i varmt vann og la stå. Scramble 2 egg i en bolle, og tilsett 100g terninger tofu. Varm litt olivenolje i en gryte, og lag egget og tofublandingen over lav varme, rør hele tiden. Tørk og klem spinatet tørt og legg på en tallerken. Topp med scramble.

7. Røk granateple og grapefruktsalat

Visp sammen en rosa grapefrukts kant sammen med 1 ss olivenolje, 1 ss rødvineddik, 1 ss caster sukker og 1 ss hakket dill for å lage en dressing. Bland halvparten av dette med 75g kokte og skalte reker og la den marinere i 10 minutter. Kast forsiktig 1/4 en agurk (halvert lengde) med 1 finhakkede skaller, 1 håndfull revet frisée og 1 håndfull rakett i gjenværende dressing. Legg en haug av salat og reker til en tallerken og deretter topp med en annen 75g ferskt tilberedte og skrællede reker og spred over noen granateplefrø for å tjene.

8. Gresk salat omelett

Varm grillen din til høy. Pisk 4 egg i en bolle med en liten håndfull hakkede persilleblader og krydret med salt og pepper. Varm 2 ss olivenolje i en stor stekepanne, og stek deretter en halv rød løk kuttet i kiler til brun i kantene. Hakk opp 1 stor tomat i store biter og kast dem inn i coo i 1-2 minutter sammen med noen svarte pitted oliven. Vri hodet ned til middels og hell i eggblandingen. Kok eggene i pannen og rør dem som de begynner å sette, til halvparten tilberedt, men fortsatt rennende på noen steder - rundt 2 minutter. Sprøyt over 50 g smulet fetaost og legg deretter pannen under grillen i 5-6 minutter til omeletten er oppblåst og gyllen.

Populært emne