8 Store livsleksjoner en mann kan lære av barnas filmer

JUNGELBOKEN

Leksjonen: Hvis alt blir for mye, ta et skritt tilbake

Baloo björnen har en mektig fin holdning til jungelenes eksistens - han handler om å holde det enkelt. Moderne liv er galskap, helt mentalt, og det er utrolig enkelt å bli distrahert og miste det som er viktig. Slik kan du ende opp med tre stjerner på hvert nivå i Angry Birds, men en mamma du ikke har snakket med i uker.

WHO FRAMED ROGER RABBIT?

Leksjonen: Personlighet beats ser hver gang

Hvis du var sammenkobling med den absurde sexy Jessica Rabbit med en mannlig tegneseriefigur, ville du bli fristet til å gå for en hunky en - He-Man eller Tarzan eller noen av det ilk. Men nei, hun er med Roger Rabbit, en kort, bue-tied, dungaree-wearing dork. Hvorfor liker hun ham? "Han får meg til å le," sier hun. Se på feilen mellom dem igjen. De Crack-a-Joke-bøkene som samler støv på loftet, ringer til deg ...

MARY POPPINS

Leksjonen: Det er sjelden en dårlig tid å bytte ut noen søte trekk

Bert (Dick van Dyke) er en soot-covered chimney sweep som nesten ikke erklære sin inntekt til HMRC, men kjemien mellom ham og Mary Poppins (Julie Andrews) - som er verdener over ham og praktisk talt perfekt på alle måter - er palpable . Palpable, pokker det. Hva er hans hemmelighet? Danser sin rumpa av. De eneste som ikke liker en mann som kan danse, er dudes som ikke kan danse.

CHITTY CHITTY BANG BANG

Leksjonen: Hvis du skal vise deg, kan du sikkerhetskopiere den

Selvfølgelig, Caractacus Potts (Dick van Dyke, igjen) trekker først oppmerksomheten til seg selv gjennom sitt søte sett med hjul, men Truly Scrumptious (Sally Ann Howes) ender opp med å falle for ham på grunn av sin sjarm, mot og kjærlig natur. Det er ikke noe poeng å være den mest spennende fyren om det ikke er noe under overflaten.

DUMBO

Leksjonen: Noen drinker kan virkelig gi deg et nytt perspektiv på ting

Å treffe spritet fungerte ikke bra for Dumbo, som hadde vill, forstyrrende, psykedeliske hallusinasjoner av rosa elefanter, men han var (a) veldig ung, (b) en elefant og (c) drikker alene. Hvis du ikke er det, har det vært vitenskapelig å gå til puben for å være gunstig for din mentale helse - pluss kom igjen, det er der alt som er interessant i livet, skjer.

BABE

Leksjonen: Hvis du ikke trenger å være en rykk, ikke vær en rykk

Noen mennesker synes å tro at den eneste måten å vise noen form for myndighet på eller få noe gjort, er å forklare andre mennesker. Du ser det på kontorer hele tiden - overlegenhet blir hevdet ved å hviske bak andres ryggen eller rope dem ned. Men, akkurat som en liten gris, som høflig ber om at noen får beveger seg i en bestemt retning, vil du sannsynligvis oppnå mye mer ved å be folk om å gjøre ting enn å stille krav, ved å behandle dem med respekt, i stedet for å hamre hierarkiet ned strupen.

PRINCESS BRIDE

Leksjonen: Det er ingenting galt med store romantiske bevegelser

Så kynisk som denne absurde verden kan gjøre oss, så mye som vi er verdenskledde og jaded og ruller øynene våre på alt, og ser på TV-programmer vi hater bare slik at vi høyt hater dem, oppriktighet betyr fortsatt noe. Selv om du er i et forhold basert på sarkasme og rive ting fra hverandre, vil en bit romantikk aldri bli kastet i ansiktet ditt. Hvis det er en lovelorn farmhand inni deg, la han ut en gang om gangen. Ikke hele tiden skjønt, du soppy weirdo.

LABYRINTH

Leksjonen: Du er så komfortabel som du vil være

For en stor del av filmen kan du tydelig se Jareth the Goblin King's penis gjennom leggings hans. Dette ville ikke være en ideell situasjon for de fleste menn, men Jareth er kult som helvete. Mye av dette er fordi han er David Bowie, og David Bowie er den typen mann som, hvis han bestemmer seg for at han er kult å prestere i penis-visning av leggings, er kult å prale om i penis-visning av leggings. Det er mye å si for det.

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar