8 sunne ting å gjøre i 2016

Nå som 2015 har forsvunnet raskere enn en proteinbar etter en treningsøkt, er de nye årets oppløsninger i full gang. Vent ... hva? Har du glemt dem allerede? Sjokkert og rystet, vi er. Hvis du trenger litt inspirasjon for å komme tilbake til din sunn livsstil, har vi avrundet åtte av de beste treningsdommene 2016 har å tilby. Få dem på din gjøremålsliste, akkurat nå.

Den nye klassen du trenger å ta er ... Man Pilates

For mange har Pilates lenge vært oppfattet som lettvektssvikt fra mer effektive former for trening. I år vil du se at holdningsendringen - og om du er ny på treningsstudioet eller en etablert vektløfter, kan du gjøre dette lavt effektive, høyt effektive treningsarbeidet for deg. I forbindelse med et komplementært treningsprogram, kan du forvente bedre fleksibilitet og kraftig forbedret kjerne styrke. Hvis du fortsatt trenger litt bang for pengene dine, er treningsklubber som Ten kjørte klasser som Dynamic Pilates, som introduserer ekstra elementer som kretser, vekter eller spin.

Ferien du trenger å ha er ... en fitness ferie

I mange år var en gutters ferie litt mer enn sol, sand og syv typer bakteppe. Men 2016 fyr er annerledes, og 2016 fyr liker å komme tilbake fra sin ferie, ikke føler at han trenger en annen ferie for å komme seg. Treningsfokuserte utflukter - eller "velvære turisme" hvis du vil ha buzz termen - har nøye kurert daglige programmer, ledet av fitness fagfolk som er der for å få deg til å føle deg og se ut som en sjef. Ta en titt på Fitscape, som går over i Dolomittfjellene eller Marokko.

Det elektroniske innholdet du trenger å følge er ... Streamed treningsøkter

Enten du er borte på forretningsreise eller for opptatt med å komme deg til treningsstudioet, er det en av 2016 største trender som streamer på treningsøkter. Nettsteder som Daily Burn har live treningsøkter daglig, og du kan velge de som passer best for dine treningsnivåer og mål. Registrer deg nå, og du kan få en 30-dagers gratis prøveversjon.

Hendelsen du trenger å gå til er ... BodyPower UK

BodyPower UK beskriver seg som "tre ubarmhjertige dager med kondisjon, som dekker hele spekteret av sport, produkter, tjenester og idrettsutøvere". I løpet av arrangementet - som finner sted i mai i Birminghams NEC Arena - vil over 90 000 idrettsutøvere og treningsentusiaster samles for utstillinger, konkurranser og interaktive funksjoner som lærer dem å trene, spise og leve bedre. Perfekt for de som tar sin kondisjon seriøst.

Dokumentar du trenger å se er ... For stor for verden

Kvinners kroppsbygging har lenge vært i skyggen av menn, men denne nye dokumentarfilmen følger historien om Irene Anderson, en mor til to som snart blir 50, som har en drivkraft i livet hennes: å bli verdens mest muskuløse kvinne. I løpet av filmen skifter fokuset på fortellingen i stedet for en ekte kampanje for å stenge kvinnelig kroppsbygging, og en opptreden med muskelkongen selv, Arnold Schwarzenegger, som Anderson forsøker å finne ut hvorfor disiplinen hun elsker er under angrep.

Boken du trenger å lese er ... Bor med et forsegling

Jesse Itzler er en av de freakishly motiverte, selvstartende individer som du virkelig ville hate hvis han ikke var så bra, bra. I sin nye bok bestemmer Itzler - en entreprenør, låtskriver og ultramarathonløper - at livet hans har blitt for komfortabelt og at han trenger å komme seg ut av sin komfortsone og til bedre form. For å oppnå dette gjør han hva ingen vanlig mann ville gjøre: sysselsetter en Navy SEAL for å komme til å bo hos ham og familien i en måned, og legger skiene under sin rutinemessige livsstil.

Maten du trenger å spise er ... Pulser

I det som sikkert var opphavsmannen til tusen «Hold fingeren på pulsene» -overskrifter, har 2016 blitt erklært år av pulser av FN. FNs mål er å "øke offentlig bevissthet om de ernæringsmessige fordelene med impulser som en del av bærekraftig matproduksjon rettet mot mattrygghet og ernæring". Vi har tydeligvis kjent i all aldre hvor gode de er, men tiden har aldri vært bedre å bytte den osten til kikærter og den burger for bønner.

The Wearable Tech du trenger å få er ... Xmetrics

For sine acolytes er svømming den perfekte allsidige treningen og frigjøring fra resten av verden. Xmetrics er rettet mot entusiaster, og er i forkant av brukbar teknologi for bassenget. Designet til stropp på baksiden av hodet, vil det gi sanntidslydende tilbakemelding på ytelse og samle alt pent sammen i grafer for deg på slutten, slik at du kan se hvordan du (forhåpentligvis) forbedrer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar