8 morsomme, gratis og kreative spill å leke med småbarnet ditt

Bli inspirert av vårt utvalg av de beste aktivitetene å gjøre hjemme med barnet ditt

Å spille med barnet ditt betyr ikke alltid å bruke en formue på nye leker for ham. Spesielt når han sannsynligvis er en av de mest spennende (om enn lett distraherte) publikum du har akkurat nå. Hvem andre ler så mye på din Barney the Dinosaur-inntrykk?Og det er mange måter du kan få kreativ med gjenstander du allerede har i eller i nærheten av huset. Vi presenterer våre favoritter.

1. Steal partneren din barberskum

Sett et forkle på barnet ditt og et dusjgardin på gulvet, og fyll deretter en gammel bakke med skum.

«La din pjokk nyte den fantastiske taktile følelsen av den, noe som er flott for sin sensoriske utvikling, sier Sarah Ockwell-Smith, forfatter av ToddlerCalm: En veiledning for roligere småbarn og lykkere foreldre (£ 13,99, Piatkus).

2. Mal med svamper

Mens dusjgardinet er nede og barnet ditt er dekket opp, få en pakke med å vaske opp svamper og litt papir, så la han bruke maling for å lage eget stempel.

Skjær svampene inn i hjerte eller stjerneformer hvis du føler deg ekstra kunstig.

3. Ta med hagen innvendig

Fyll en oppvaskskål med leire, pinner, blader og steiner for barnet ditt å rive gjennom.

"Igjen, dette er bra for sensorisk lek og for å hjelpe ham med å lære om naturen, spesielt hvis noen få insekter eller ormer går inn der, sier Sarah. Du kan da lage en collage ut av pinner og blader.

4. Få møbler kreative

Sett din spisestue stoler i en firkant og drap et håndkle eller ark over dem for å lage en lekedu for barna dine. Eller sett opp et hinderkurs i stuen med sofaputer å klatre over og hauger av klesvask å navigere rundt.

Kreativt og bra for å få barnet ditt til å flytte.

5. Fullfør den isen

Fyll det gamle karet med vann og legg dyre figurer fra kalde steder, som pingviner og isbjørner.

Barnet ditt vil elske å se det sakte smelte for å avsløre dyrene

«Sett karet tilbake i fryseren, og når vannet er frosset, tipp isblocket ut i en oppvaskbøtte med varmt vann,» sier Sarah.

Barnet ditt vil elske å se det sakte smelte for å avsløre dyrene, og det får ham til å starte med veldig grunnleggende geografi og vitenskap. I tillegg får du strøm gjennom noen Ben og Jerrys - det er en vinnevinner.

6. Oppdater skjul og søk

OK, så det er ikke revolusjonerende, men sardiner er perfekt hvis du har noen barn. I utgangspunktet skjuler en person og resten av gruppen ser ut - etter hvert som hver person finner ham, blir de med på ham i skjulestedet til alle er funnet.

Selv om de minste de ikke forstår, vil de fortsatt bli begeistret for å leke med sine eldre søsken og klemme seg bak gardinen med dem.

7. Få tilbehøret lykkelig

Ingenting slår hjemmelaget pasta smykker for å oppmuntre din mini artist. 'Pakk pastaskjellene og dekk med glitter, og trå dem på snor for å lage et kjede,' sier Sarah.

Bare husk å ta det av før mandagsmøtet.

8. Embrace pappkasser

Vi har alle vært der. Du har kjøpt barnet ditt et nytt leketøy - og alt han vil, er boksen til å leke med.

Kutt og trekk på større bokser for å lage hus eller romskip, og maling på eggkasser, så brøt de enkelte beholderskjellene opp for å lage dukker. Eller streng dem sammen for å lage en kjede for å henge på kjøkkenet, så han kan undre seg over sitt praktiske arbeid.Hva er dine favoritt måter å bli kreative med barnet ditt? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar