8 Fem-en-sides fotballkriminalitet

Innholdsfortegnelse:

8 Fem-en-sides fotballkriminalitet - øVELSER 2023
8 Fem-en-sides fotballkriminalitet - øVELSER 2023
Anonim

Til tross for den fortsatte woesen på den nasjonale siden, er fotball fortsatt den mest populære lagsporteren i England, med 1,9m voksne som spiller minst en gang i uken i henhold til Sport England. Nøkkelen til denne populariteten er lunsjpause eller ukedag kveld fem-en-side.

Den lille banen gir intensivert engasjement, en hjerteoppvarmende følelse av kameratskap og en velfortjent flukt fra stressene i det moderne liv. Men som alle deler av livet på denne septrede øya bringer det også et uutviklet sett av regler som noen virkelig kan gjøre med å si høyt, slik at noen ikke bruker hele spillet som keeper. (Ja, det er noen som er coach). Dette er fotball faux pas som vil tjene deg et permanent sted på benken.

1. Spraying Hollywood Balls

I hodet ditt er du markedsføringsavdelingens / Englands egen egen senge-karriere Wayne Rooney, skiftende spill med overdådige 90-meter passerer til føtter. Du har til og med fått hårplugger! Thing er, fem-a-side handler ikke om det. I det hele tatt. Plassen er ikke engang nær 90 meter. Five-a-side handler om rask en-to og konstant bevegelse, og å få så mye spill som du kan fra £ 80 du guttene nettopp har falt på din ødelagte flaskefrie private tonehøyde. Gjør noen løp.

2. Ikke stikker med mannen din

Zonal markering har sin plass i de øvre echelons av 11-a-side fotball, men ikke på den mindre banen. Det handler om man-til-mann-handling her - en duell av utholdenhet, smidighet, fart og dyktighet mellom deg og den nye fyren som bare er her fordi Tim fra regnskapet droppet ut i siste øyeblikk. En gang til. Vil du la den nye fyren vise deg? I bakgården din? Absolutt ikke! Det er viktig for lagets sjanser, din kondisjon og din varige arv som du holder ham i dine krysshår når din side forsvarer.

3. Å ha en hårføner øyeblikk

Ja, vi så alle at målvakten din ble møtt av halvveislinjen. Ja, det var fordi hans oppmerksomhet var på den morsomme hunden som blaktet på sin skygge på den andre siden av parken. Ja, vi er alle litt irritert av det. Skal du være fyren som roper på ham og får ham til å føle seg verre? Skal du være fyren som går full Fergie og striper all moroa fra denne tidlige kvelden? Ikke vær den fyren.

ANBEFALT: 5-a-siders fotballtips, taktikk og treningsøkt

4. Vedvarende sprengning fra rekkevidde

Du har to sjanser til å stikke den inn på baksiden av nettet fra din egen halvdel. Maks. Hvis du ikke scorer med noen av dem, så snart du retter opp en tredje spekulativ innsats, går du inn i farlig territorium. Farlig tjene-selv-a-kallenavn-du-virkelig-ikke-vil-territorium.

5. Bruk av støvler over din stasjon

Delightfully nostalgisk 1994/5 Arsenal skjorte? Kryss av. Veldig godt slitt slank gymnastikk shorts? Kryss av. Argyll arbeidssokker fordi du har glemt dine shin-pads og footy sokker igjen? Helt fint. Men vent, hva er de? Disse tingene på dine føtter? Er de … er de dusker? Når begynte fotballsko å få kvast !? Hold nesen ren og unngå forbrytelser mot fotballmote med denne haglgeværveiledningen til de kuleste fem-a-side støvlene på markedet akkurat nå.

6. Få en reduksjon i

Visst, la fyren du merker (hvem er sannsynligvis iført støvler over stasjonen hans) vet at du er der - kanskje med en vennlig hei, men ikke med en tofotet ankelbryter. En av lagkamrene dine vil være på mottakssiden av den uunngåelige gjengjeldelsen og vil peeling sine jeans av astro-brenningen i flere uker framover. Lagre det til søndag liga på Hackney Marshes.

ANBEFALT: Pre-Season Football Fitness Drills

7. Pointless Dribbling

Å være i stand til å slalom deg gjennom opposisjonen, mens du aldri en gang mister kontrollen med den dyrebare skinnsfæren, er en misunnelsesfremkallende kvalitet. Å være i stand til å veve deg gjennom opposisjonen, til akkurat det stedet hvor lagmateren din har skrek på ballen i de siste 90 sekunder, er det ikke.

8. Ikke ta din tur i mål

Ingen ønsker å gjøre det, men noen må (i hvert fall til Silicon Roundabout finner Uber for fem-a-side keeper). Hvis du ikke er villig til å ofre halvparten for dine lagkamrater hver eneste gang, melde deg på en en-en-fotball liga.

Populært emne