8 pinlige kjøp du vil sette pris på når du blir en mamma

I dine barns dager ville du sannsynligvis ha lurt på ideen om å måtte kjøpe noen av de nedenfor, men nå er du en ny mamma, de er livsgivere og ingen mengde forlegenhet kommer til å stoppe deg fra å sette pris på dem

Massive bukser

Du har nettopp født, og det kommer sannsynligvis til å være litt vondt der nede, så velg et stort, behagelig par bukser (Marks & Spencer full bomullstrykk (5 kroner for pakke med fem) er et godt bud for dette). Pluss det gjør det å bære de ekstra tykke fødselspermene som er litt enklere ...

Ekstra tykke maternity pads

Så det viser seg at når du er gravid i ni måneder, får du det tilsvarende antall perioder som kommer etter fødselen. Det er kjent som Lochia, og det er litt som en måned lang periode. Det er helt helt normalt, men du vil være takknemlig for de ekstra store fødselspermene til den stopper.

Nippelkrem

Hvis du ammer, kan du ende opp med ømme brystvorter. Den gjentatte sømningen fra babyen din kan gi dem tørr og sprukket. Den gode nyheten er at regelmessig å bruke brystvorte kremer kan bidra til å berolige og helbrede noen sårhet. Prøv Medela Purelan 100 Nipple Cream, £ 6,99, Kiddicare.com).

Brystvorte skjold

Hvis du sliter med såre brystvorter fra amming, kan du også prøve å bruke noen brystvorte skjold. Ja, det kan være vanskelig å spørre om en pakke brystvorte skjold i Boots, men hvis det betyr å hjelpe babyen til å låses ordentlig og amme, er det verdt det.

LES: HÅNDTERING MED FORFERDELIG BREAST VED BREASTFEEDING - HVA KAN DU GJØRE?

Brystputer

Leaky boobs skje. Faktum. For å unngå t-skjorte / fuktig patch uhell, er brystputer veien fremover som de bidrar til å suge opp lekkende brystmelk. Gå for de ekstra myke varianter, slik at de ikke kløe på brystvorter som Lansinoh Nursing Pads, £ 3,66, Mothercare.com.

Avføringsmidler

Rundt 20% av mødrene utvikler forstoppelse etter fødselen (ifølge en studie fra 2007). Delvis er dette nede for å føle seg bekymret for å gjøre ditt første etterfødselspo, men det kan også være ned til de økte nivåene av progesteronhormoner, noe som forårsaker svak fordøyelse. Et mildt avføringsmiddel er et godt sted å starte, men hvis du virkelig lider, kan din lege anbefale noe sterkere for å få ting til å bevege seg igjen. Prøv Dulcolax tabletter (£ 5,49, Boots.com).

LES: DIN POST-BIRTH RECOVERY PLAN

Haugkrem

En uheldig bivirkning av enten (eller begge) å presse i arbeid og forstoppelse er hemorroider (eller hauger). Hvis du strekker deg når du går på toalettet, setter det press på venene i anusen som får dem til å bøye seg ut. De kan fylle med blod, og noen ganger er et av de første tegnene rødt blod på toalettet eller når du tørker. Det kan også føles kløende og ubehagelig rundt anusen din. Piller er ikke vanligvis seriøse og kan klare seg selv med en haugkrem (prøv Anusol Cream, £ 5,99, Boots.com), men hvis du er bekymret, se din lege.

Skumringe

Det kan se rart ut, men en skumringepute kan være en godsend hvis du føler deg veldig sår etter fødselen, spesielt hvis du har hatt masker. Det reduserer trykket på vulvaområdet, slik at du kan sitte komfortabelt.

LES: EPISIOTOMIER - LOWDOWN

Hva kjøper har du virkelig verdsatt siden du ble mamma? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar