8 enkle måter å spare på en baby

Å finne ut at du er gravid er en av mest spennende øyeblikk i livet. Til du begynner å gjøre de økonomiske beregningene. Eek! Men slutte å stresse og følg våre enkle sparingstips

Hvis det er en ting som gjør de fleste av oss glasur over med en kombinasjon av kjedsomhet og frykt, er det ideen om å spare penger. Du vet at du må gå uten noen av dine favoritt bekvemmeligheter - så er det bekymring at selv om du kutter rett tilbake, er du fortsatt vil ikke spare nok. God jobb vi har noen idiotsikre økonomiske strategier som selv de mest matematiske utfordringene blant oss kan takle.

1. Budsjett

Ja, det sier det åpenbare, men det er vanskelig å redde når du ikke har en anelse om hva i helvete du bruker all din dosh på. Et godt budsjett er ikke noen få skribenter på papirskrap, sier Dan Plant fra moneysavingexpert.com. «Det bør ta deg et par timer og inkludere hver eneste del av inntekter og utgifter. ' Prøv budgetbrain.com å finne ut hva som kommer ut daglig, ukentlig, månedlig og årlig. Det hjelper deg å se hvor du trenger å kutte ned. Når du har gjort det og trent ut hvor du kan klippe tilbake, gjør en annen versjon av budsjettet, inkludert ting du trenger å kjøpe for babyen som en barneseng, barnevogn osv. Så ser du hva din mangel er og hvordan mye du trenger å lagre.

2. Registrer med Freecycle

Når du har utarbeidet det du trenger før babyen din kommer, kan du sjekke ut denne siden for å se hva folk tilbyr gratis. De eneste tingene du aldri bør bruke brukt er bilseter og madrasser.

3. Åpne en ISA

Du og din partner bør begge sikte på å åpne en hver. 'Prisene er ikke så høye som de pleide å være, men du kan fortsatt hver innskudd opp til £ 5760 (2013 rate) skattefri, sier Dan.

4. Start en "løs forandring" krukke

Yep, akkurat som de tenårene da du lagret for den Blur-CDen. "Kast i alle 1p og 2p-mynterne - eller større - som veier ned vesken din, den andre halvdelen lommeboken / lommene og alt du finner ned på sofaen," sier Dan.

5. Kutt tilbake på ikke-essensielle

Det er en annen åpenbar ting, men vi kan ikke stresse nok hvor mye, for eksempel, din daglige Starbucks vane koster deg et år. 'Prøv Demotivator verktøyet på moneysavingexpert.com - skriv inn, si dine morgenkaffe utgifter, og det vil fortelle deg hva det koster per år. Og vis hvor mange uker du må jobbe for å betale for det, sier Dan. For eksempel koster lunsj på £ 5,00 / dag £ 1250 / år. * Besvimer *

6. Sjekk ut rabatt nettsteder

De underretter deg om detaljhandelskuponger / reduksjoner - vouchercodes.co.uk er en god en. Og Mother & Baby-tilbudene tilbyr 50 prosent av noen gode kjøp fra graviditet til liv med en baby eller småbarn, mens mange supermarkeder, inkludert Tesco, gjør baby uker med gode rabatter.

7. Bli med på cashback-nettsteder

Hvis du begynner å bytte shoppingvaner før barnet ditt blir født, blir det en annen natur å alltid prøve å få mer bang for pengene dine. Dan anbefaler å sjekke ut nettsteder som Quidco og Topcash som faktisk gir deg penger tilbake for å bruke penger med forhandlerne på deres nettsted. 'Det kan ta tre til seks måneder for pengene som skal betales til kontoen din, men det kan være en hyggelig, uventet bonus.'

8. Det handler om prissammenligning

Ja, vi vet at det er kjedelig og tidkrevende, men nå er det tid til å begynne å prøve å redusere kostnadene for regningene dine - du (og din baby) vil ha nytte av dette senere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar