8 kostnadsbesparende tips til jul

Innhold

Den festlige perioden vil snart være over oss, så hvis du er villig til å holde kostnadene nede, har du en baby å tenke på, det er på tide å starte budsjettering

Hold deg til et budsjett

Selv om det kan være vanskelig å gjøre - er det veldig viktig å bestemme seg for et budsjett og deretter holde fast ved det. Beregn budsjettet ditt ved å være realistisk på hva du har råd til å bruke og husk at julen er bare en dag, sier Lynette Nigh fra bemoneyready.co.uk. «Du vil ikke bruke flertallet av neste år og betale for det.

Gi noe håndlaget

En fin måte å spare penger på og legge til mening i løpet av festtiden er å lage gaver selv. "Gjør det selv, julepratene viser seg stadig mer populært, og det er mange nettsteder som gir ideer til inspirasjon, sier Lynette. 'Det kan også være nyttig å få barna involvert i å lage dekorasjoner og kort, slik at du ikke trenger å treffe butikkene for dem.'

Del kostnaden for mat og drikke

Du kan gjøre store besparelser ved å dele mat og drikke kostnader med folk du deler jul med. 'Vurder å spørre folk om å legge til en julepotte eller invitere dem til å ta med en matbit eller drikke for å legge til bordet, sier Lynette. "Folk vil ikke ha noe med å bidra, og det kan hjelpe folk til å føle seg enda mer involvert i dagens festligheter."

Gi en jul, jeg

Mange priser plummet i januar salg, så hvis du er ute etter en storbillett kjøp for barna dine så kan det være fornuftig å vente. «Gi en liten gave og en jul, jeg forteller dem at du venter på salget,» sier Lynette.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar