8 Coping Strategies Alle single mums trenger

Fra å holde på noe perspektiv for å øke din energi, legg til disse teknikkene til ditt repertoar

Sjansene er at du aldri avbildet deg selv og bringer opp babyen din som en enslig mor. Og nå er det skjedd, du står overfor en hel rekke problemer du aldri trodde du måtte håndtere. Men uansett grunnen til at du ikke er i et forhold lenger, er det måter å gjøre ditt daglige liv som en forelder som er litt jevnere.Så ta en dyp pust og hold den til ditt speil for å få mest mulig ut av din ikke-så-unik situasjon.

1. Bruk din støtte

Ikke vær redd for å lene deg på venner og familie - sannsynligheten er at de vil hjelpe, spesielt hvis det betyr tid med barna. Husk også at det er mange mennesker i en lignende situasjon for deg som kan gi deg råd eller være et lydkort.

Tenk på forskjellige venner og se etter onlinefora, blogger og Twitter-kontoer du kan forholde deg til.

2. Tro på deg selv

Enten du er overveldet eller panikk, føler ingen å være 100% sikker hele tiden. Så ta en dyp pust, telle til 10, ta litt musikk eller ring en venn - det beroliger deg.

«Det er to millioner andre enslige foreldre der ute, så fortell deg selv - høyt hvis det hjelper - at du ikke er alene og deg kan gjør dette, sier Rebekah Barry, en del av rådgruppen ved enslig foreldre veldedighet Gingerbread.

3. Lag tid for deg

Finn noe du elsker og ta tid til det - planlegge det i dagboken din eller la dem vente. Enten det svømmer, ser Downton eller å se en venn, og gi deg selv headspace, hjelper deg å føle deg oppdatert når du er frazzled.

Selv tenk på noe som vil gi deg tid til deg selv og øke selvtilliten din - kanskje et Open University-kurs, som du kan gjøre over tid og øker ferdighetene dine.

4. Få organisert

Du splitter husholdningsadministrasjonen før, så det kan være skremmende at alt er nede for deg. 'Spør andre enslige foreldre hva som fungerer for dem, slik at du kan utvikle ditt eget system,' sier Rebekka.

Bli dronningen av gjøremålslister og se hvor du har råd til å lette lasten. Kan du spare £ 20 per uke for en renere å frigjøre deg, for eksempel? Selv om det bare er på kjøkken og bad.

5. Ikke sammenlign deg selv

Den andre enslige mamma i barnehagen kan virke som om hun har alt sammen, men husk at alle har en tendens til å sette et modig ansikt på. «Vi alle sammen sammenligner oss med andre mennesker fra tid til annen,» sier Rebekka.

"Faktisk har ingen alt trent, så bare konsentrere deg om hva du og barna dine trenger og fortsett å gjøre ting på."

6. Hold forholdsprosessene separate

Avhengig av situasjonen med din ex-partner, prøv å holde vrede øyeblikk for når du ikke er rundt barna. Det er tøft for dem å se og sjansen er at du ikke vil at de skal ha negativ utsikt over farens far (selv om du gjør det).

«Når du finner det vanskelig å være rimelig, fortsett å komme tilbake til tanken" Hva er best for barna? "Sier Rebekka. «Det er ikke å si at du alltid er enig i hva det er, men det kan hjelpe deg med å jobbe med å komme på samme side. '

Tenk på å gå ut av rommet for telefonsamtaler eller omplanlegging for når barnet ditt er i senga.

7. Finn dine føle-gode triks

Sett på leppestift eller grave ut det øverste du alltid føler deg bra i - lite berører, men bra for en heis. Det er en tankegang kjent som fargesykologi som tyder på at visse nyanser påvirker humøret, så raid garderoben din for noe lyst grønt - det er ment å forfriske deg - eller poppe på noe i beroligende blå.

Klar til dato igjen? Tenk på å lette inn i det med en hastighetsdatternatt eller bli med på et datingside der en venn skriver profilen din. Hun kan markere alle kvaliteter du ikke ville rope om deg selv.

8. Legg deg selv på ryggen

Skriv ned viktige prestasjoner i slutten av hver uke, fra det morsomme du har hatt med barnet ditt til noe du sjekket av oppgavelisten din.

'Du fortjener å være glad - men dårlig du føler, ikke glem at du er elsket og verdsatt. Hvis du trenger en påminnelse, se på barna dine, sier Rebekah. 'Få en solid rutine på plass og fokuser bare på en dag av gangen.'

Og hvis du bestemmer deg for å tenke på å møte noen nye, sjekk ut mors og babyens datingside. Vi tilbyr en spesiell rabatt på fullt medlemskap for mai måned, hvor det vil koste deg bare £ 5 - bare skriv inn MOTHER05 ved kassen.Hva er dine beste tips for enslige foreldre? Gi oss beskjed på kommentarbrettet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar