8 Commonwealth Games Din Toddler vil elske å prøve

Glasgow 2014 er kanskje ikke på din radar, men det er rett rundt hjørnet - og barnet ditt kan komme inn på sportsaktiviteten med disse aktivitetene

Hvis du vil blande opp turer i parken eller småbarn rundt hagen, er det ingen bedre inspirasjon for aktiviteter med barnet ditt enn en av de største sportsbegivenhetene i året. Men glem gressbakkens presisjon og forhandle Pommel Horse (vi har definitivt forlatt disse leotardminnene bak på skolen ...) - din pjokk Commonwealth Games handler om å ha det gøy og få henne til å flytte.

1. Lawn bowls

Så tenk på dette som småbarnsskitler. Enten investerer du i et sett, eller du kan til og med bruke en løk eller potet og rulle på stablede baktanker (en M & B-s sønn elsker ideen om dette!).

"Denne typen ting er bra for hånd-øye-koordinering og fine motoriske ferdigheter," sier Joanne Mallon, forfatter av Småbarn: En bruksanvisning: En veiledning for å overleve årene 1-4.

"Men disse ferdighetene tar tid å utvikle seg, mens du ikke vil overta, hjelper henne litt, så hun ikke blir motløs."

2. Sykling

Dette handler om å la barnet ha det gøy på trike, balanse sykkel eller første sykkel (sjekk ut våre introduksjonstips).

'Småbarn har en tendens til å ha mye fysisk energi og - som hvalpe - trenger å gå minst en gang om dagen, så sykling er en god måte å variere dette, og forhåpentligvis hjelper dem å sove bedre om natten, sier Joanne.

'Småbarn har en tendens til å ha mye fysisk energi og - som hvalpe - må gå minst en gang om dagen'

3. Aquatics

Helt enkelt, gå til bassenget. «Det handler om å plaske og føle seg trygg i vannet i denne alderen,» sier Joanne.

Og ha snacksen klar - sjansen er at hun blir ganske sliten og sulten etterpå.

4. Netball

Heldigvis er barnet ditt litt for ung for WA / C / GD-stillingen politikken i tenårene dine, men hun kan fortsatt nyte å kaste noe på et mål.

'Sokker i en papirkurv har alltid vært en favoritt i huset vårt, sier Joanne. "Igjen er dette bra for hånd / øye koordinering, men gjør målet veldig enkelt å treffe, ellers kan hun bli frustrert."

5. Badminton

Spille med en mini-racket og noe litt lettere enn en tennisball - kanskje en hul plast en - og ha det gøy å sende henne ballen for å prøve å treffe.

'Ballonger kan også være bra å batre om med hendene, men vær forsiktig så det brister og skremmer henne ikke,' sier Joanne.

6. Rugby

Oppmuntre barnet ditt til å prøve å sparke ved å holde ballen foran henne, og vise henne hvordan det er gjort.

En rugbyball er også en god form for henne å bære, slik at du kan gjøre det til et jaktkamp, ​​forklarer Joanne.

7. Friidrett

Tre ord: småbarn hindring kurs. Tenk på ting som en mini-trampolin, noe som er lite for henne å balansere og gå på, eller en tunnel å krype gjennom.

«Med dette oppfordrer du problemløsing og gjør noe fysisk,» forklarer Joanne.

8. Gymnastikk

Dette førte faktisk til enkelte medlemmer av M & B Team clearing plass på kontoret for å se om de fortsatt kunne gjøre fremoverruller. Resultatet? Du er aldri for gammel - eller for ung.

"Kom deg ned på gulvet eller i senga og gjør dem med barnet ditt for å vise henne hvordan, eller i det minste hjelpe henne med sving så hun plukker den opp," sier Joanne. 'Smårollere elsker å utføre så gi rikelig med ros.'Hvilke sportslige spill elsker du med barnet ditt? Gi oss beskjed på kommentarbrettet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar