8 strålende fordeler med baby signering

Baby signering er en fin måte å kommunisere med den lille, før hun kan kommunisere. I tillegg har det vist seg å bringe foreldre og deres babyer nærmere. Og den beste bit? Det er overraskende bare for deg og din baby å lære.

1. Det øker tidlige kommunikasjonsferdigheter

Babyer vil naturligvis kommunisere - og baby signering er en glimrende måte å hjelpe den lille til å gjøre det. "Da deres gode motoriske ferdigheter utvikler seg tidligere enn deres evne til å snakke, begynner de å klappe, bølge og peke fra rundt seks til åtte måneder, sier Katja O'Neill fra Signering Babies. 'Disse naturlige bevegelsene har blitt funnet å være en pre-curser for tale.'Signering kan legge til disse enkle bevegelsene, og hjelper babyer å lære et forbausende 30 til 60 enkle tegn før de når sin første bursdag. Men Katja understreker at signering ikke skal brukes som erstatning for tale - heller i tillegg til det.

Babyer kan lære en forbausende 30 til 60 enkle tegn før de når sin første bursdag

«Som du snakker med barnet ditt, bruker du bare et tegn for å understreke nøkkelordet vi prøver å kommunisere, dvs." Vil du ha litt melk ", forklarer Katja. Finn ut ti daglige skilt, inkludert melk, her.

2. En god dose av selvtillit

Ved signering lærer babyen å formidle sine behov og observasjoner lenge før hun kan snakke, slik at du enkelt kan svare på henne. - Å kunne kommunisere våre behov og ha dem møtt er en stor del av vårt velvære og selvtillit, sier Katja. 'Det øker også foreldrenes selvtillit, fordi det er flott å kunne vite hva barnet ditt vil uten å spille gissespillet - noe som kan få oss til å føle seg utilstrekkelig noen ganger!'

3. Det reduserer frustrasjonen

Ulike undersøkelser har vist at signering kan bidra til å redusere mengden av tantrums barnet ditt har når man lærer å snakke. "Den" forferdelige toppen "på rundt 17 måneder, noe som hovedsakelig skyldes uoverensstemmelsen mellom babyens behov og ønsker, og hennes evne til å forstå seg selv, forklarer Katja.

Signering kan bidra til å redusere mengden av tantrums barnet ditt har

4. Hun skal gjøre det bedre på skolen

Koble lyden av et ord til et visuelt tegn kan hjelpe et barn til å gripe seg til ordet raskere. «Når vi signerer, kobler vi det talte ordet til et visuelt tegn, som hjelper babyen til å huske og lære ordet raskere,» forklarer Katja. 'Barn som har signert har også blitt funnet å ha en større «ordbank» enn ikke-signerte barn. Jo flere ord et barn kjenner og bruker i en alder av fem, desto bedre tenkes de å gjøre akademisk også. '

5. Du vil binde med babyen din enda mer

Baby signering er en fin måte å øke samhandlingsnivået mellom deg og din baby - og kan bidra til å øke sin generelle utvikling. «Når babyens forsøk på å registrere seg blir anerkjent og belønnet, utvikler hun seg mer,» sier Katja.

6. Hun vil fortsatt være ivrig etter å chatte

Det har vært mange forskjellige ideer om hvorvidt signering øker barnets taleutvikling. Og mens ingen konklusjon er nådd, har ikke barnsignering funnet skade på babyens evne til å snakke. Men det ubestridte faktum er at barnet ditt kan lære seg å signere mange ord før hun kan snakke, og det holder ikke tale, sier Katja.

7. Det er flott for flerspråklige familier

Noen foreldre har funnet ut at baby signering kan være et flott internasjonalt kommunikasjonsverktøy for babyer som pleide å høre mer enn ett språk. "Jeg har funnet ut at det hjalp i vår tospråklige familie, da signering var en bro mellom de to språkene som er talt i vårt hjem," sier Katja.

8. Det gjør deg mer selvsikker

Kanskje en av de beste fordelene med baby signering er at det vil få deg til å føle at du gjør en god jobb ved foreldre. Å forstå hva din baby ønsker vil få deg til å føle at du kjenner henne bedre, og dermed bringe deg nærmere hverandre.

Hvis du bruker baby signering, hvor gunstig finner du det? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar