7AM Enfant Blanket212 Evolution Review

Hva de sier:

"7 AM Enfant har allerede tatt USA med storm med en stor kjendis som følger. Den mest solgte Blanket 212 Evolution er en universell fotmuff fra hette som passer fra fødselen (i bassinet) til småbarn (med føtter som stikker ut fra bunnen). Til tross for å være den mest stilige muffen på markedet, er den også den varmeste og er maskinvaskbar. En sentral frontlomme med to innstillinger og 3 uttrekkbare stykker sikrer at den passer akkurat. Uansett hvor gammel barnet er. "

Testet av mamma Vi Allen for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Det er veldig lett å passe, og har jobbet briljant på en barnevogn, så vel som et reisesystem! Det gjør det mulig å bytte det fra barnevogn til bilsete til barnevogn raskt og enkelt. Den er super myk innsiden, og den ytre kluterne fjernes klissete merker fra små hender. Hvis du ikke bruker den så brettes den ganske liten.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Lett å passe i stedet for noen "universelle" koselige tær som er en kamp! Det gjør to jobber, dvs. bilsete og barnestol. Jeg elsker det faktum at det kan vokse med barnet ditt, og at det tilpasser seg størrelsen enkelt. Det er det perfekte produktet å bruke i et 5-punkts sele bil sete om vinteren for å unngå å vikle barnet ditt i tepper etter å ha tatt fra deg!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det er god kvalitet, designen er godt gjennomtenkt, så den vokser med barnet ditt og kan enkelt justeres. Tekstur på undersiden jeg tror er ikke glatt, så skifter ikke når den lille er vri - ikke for oss! Det er SUPER koselig, og jeg håper vil oppmuntre flere mennesker til å bruke dette i stedet for å risikere en frakk i bilseter om vinteren.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil gjerne ha en ekstra håndlomme for barnehagebrukere å bruke - som en håndmuff.

Testet av mamma Chloe Shier for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette er en god kvalitet fotmuff. Det er ekstremt varmt og min lille har vært veldig koselig i den. Det er lett å overføre mellom barnevogn, da stroppene bare passer gjennom store hull (som er lukket med borrelås), slik at du ikke trenger å løsne stroppene for å feste det. Den justerer også i lengden, så egnet fra fødselen. Kvaliteten er fantasisk og det føles super myk. Jeg vil gjerne ha på seg et frakk i samme materiale.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet vokser med barnet ditt, så det er ikke nødvendig å gå ut og kjøpe en babyfotmuff, så noen måneder senere må du kjøpe en annen. Kardborrelåset på ryggen gjør det så enkelt å passe inn i barnevognen og ta av raskt. Ingen grunn til å fange opp ingredienser. Størrelsen kan enkelt endres ved å pakke ut bunnen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg elsker kvaliteten og utformingen av blanket212. Alt om det gjør livet enklere. Det er så behagelig og koselig for min baby. Hun elsker det. Lykkelig baby, lykkelig mamma. Jeg selv om det er ganske dyrt, er det vel verdt pengene. Jeg vil defiantly anbefale blanket212 til alle venner.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Wow dette er et så fantasisk produkt, hvordan kan det bli bedre! Jeg er ikke sikker på at det kan. Det eneste jeg vil si er om det var litt lengre jeg kunne bruke den enda lenger. Det er så mange gode ting jeg egentlig ikke kan tenke på noen forbedringer. Utmerket kvalitet og design. Enkel å bruke og super komfortabel.

Testet av mamma Sara Neale for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Fantastisk, bra kvalitetsmaterialer som brukes, super mykt og varmt fleeceforing, vanntett ytre, passer for barnet ditt helt fra begynnelsen i sitt bilsete til småbarnsårene.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er ingen bekymringer for at barnet ditt er varmt nok med denne fotmuffen og det dekker barnet ditt fra topp til tå, og holder også små hender fin og varm og ekstremt praktisk velcro-festing og dobbel glidelås for å vokse med barnet ditt. Det er veldig enkelt å feste de forlengende panelene slik at de passer som barnet ditt vokser uten å ha masse igjen over stoff som er unødvendig for babyen din. Sparer du å måtte bekymre deg for fettly hatter, skjerf og hansker når du har det travelt med å komme ut av huset i kaldt vær.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Denne fotmuffen er langt den beste kvaliteten jeg har brukt, er i en egen liga med allsidigheten til å vare barnet ditt gjennom årene etter hvert som den lille du vokser og virkelig knuser dem opp hodet til tå i en super myk fleeceforing. Det er fantastisk at det passer til forskjellige bilseter og barnevogner, jeg har brukt den i et Maxi Cosi bilsete og både hoved og under sete på en Oyster max tandem barnestol. Andre footmuffs jeg har brukt ofte gape forlater små hender for å bli kaldt, er mye tynnere stoff og ikke vanntett.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Denne fotmuffen som detaljert er fantastisk for de kalde vinterdager når den lille du trenger å titte opp og holde seg varm. Det eneste mindre problemet jeg har med det er når det er litt kjølig ute og fotmuffen kreves uten at hetten knyttes opp det sitter ganske ubehagelig bak min lillees hode. Det ville være nyttig for meg å kunne ta av seg hetten og fortsatt kunne bruke den gode kvaliteten på den nedre fotmuffen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar