7 måter Valentinsdag er annerledes nå Du er foreldre

Romantikk tar en helt ny mening når det er en baby rundt - velkommen til din nye Valentinsdag

Du kan være hjerter og blomsterpar, eller ikke altfor plaget på romantikkfronten. Men sjansen er, å ha en baby har litt forandret måten du feirer den store V-dagen på. Tre trenger ikke å være en mengde, skjønt. Det er på tide å gjøre Valentinsdag, foreldres stil.

1. Du vil gå til restauranter ...

Du kjenner de menneskene som sier de ville aldri gå ut på middag på Valentinsdag? For opptatt, for opptatt, for full av par.

Vel, du er ikke lenger en av de menneskene - netter ute sammen er få og langt mellom, tross alt.

* Mad dash å finne en barnevakt som ikke har en kjæreste *

2. Men du vil omfavne en natt i

Hvis det innebærer et M & S klar måltid og flaske Prosecco. Total lykke - og sofaen er 30 sekunder unna når babyen går i seng.

3. Gaver handler om 'The Trade'

Glem han å få deg undertøy (selv om det egentlig gjør det egentlig?). Du kommer til å ligge lørdag mens han går til mykt lek, og da får han frokost på sengen på søndag. Avtale.

4. Kort har ekstra skribbel

Din baby eller småbarn. Sjansene er at håndskriftets neater er likevel din partner. Du kan til og med få et ekstra kort fra den lille. Søteste. Ting. Noen gang.

5. Du ser på en (barnas) film

Før babyen, ville du begge gjøre et tilfelle for dine filmvalg - før du går på kompromiss med en film, var ingen av dere virkelig opptatt av det. Nå er det en tredjepart som Thor og Gal dum kjærlighet er bare for gammel til. Så det er Biler en gang til.

6. Din pjokk blir behandlet også

Utseendet på ansiktet hennes når pappa gir henne en blomst gir deg en tåke av Valentins ånd. Din innsiden vender seg til romantisk mush som du ser mannen du elsker å være den mest fantastiske pappa. Og så spyller han kaffen sin over hennes Tree Fu Tom-leketøy. Den var bra.

7. Sjokolade etikett

OK, dette er ikke veldig annerledes, men det må alltid være sjokolade, ikke sant? Og etter hvordan du ropte på ham under arbeidet, vel, han går ikke nær praline trøfler når som helst snart.

Hva gjør du for Valentinsdag i år? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar