7 måter å kaste en strålende dåps- eller navngivningsseremoni

Organiseringen av den perfekte dåp-typen seremoni kan være alvorlig stressende ting - men det er håndterbart ...

Enten du er religiøs eller ikke, er det herlig å ha en slags offisiell anledning til å feire ditt barns fødsel - hvis du ikke har sett i flere år og introduserer dem til en annen grunn enn å komme sammen med familie og venner. ditt nye tillegg.Så, om du planlegger en dåp, velsignelse eller navngivning seremoni, har vi noen topp tips for å få dagen til å løpe jevnt - og være hyggelig!

1. Sett sammen en flott invitasjonsliste

Litt som med et bryllup, svigerfamilier og besteforeldre kan ha en tendens til å ta over dåpens gjesteliste. Vær fast og invitere hvem du og partneren din vil delta på - du kan ha vært glad for å ta et sete under bryllupsplanleggingen, men nå er du forelder, det er på tide å ta kontroll.

Det er herlig å ha en slags offisiell anledning for å feire barnets fødsel

2. Gjør seremonien personlig

Selve seremonien selv varer omtrent en halv time, men noen religiøse tjenester kan vare lenger. De starter med en introduksjon, etterfulgt av en lesning, en formell kunngjøring av babyens navn, et løfte fra foreldrene og faddere / støtte voksne og avslutte med en lesning.«I dag blir foreldre mer ekstravagante, ofte etter trender av kjente ikoner,» sier Liz Reed av Elizabeth Jane Events. Tradisjonell orgelceremoni har blitt erstattet med strengekvartetter, harpister og sangere. '

3. Bestem et klart tema

Mens pastelldekorasjoner fremdeles hersker sterk, blekgul og beige også blitt stadig mer populære i år. "I 2013 har mange familier valgt et sommerfugltema, og uten tvil kommer prins William og Kate Middleton til å ta fram nye trender med Prince Georges dåp, sier Liz.

4. kle deg babyen din

Sett bilder av deg selv i en lang blonder hvit kjole? Du trenger ikke å gå ned den ruten for babyen din. Dagens jenter har en tendens til å ha på seg kjoler, men gutter er ofte kledd i skjorte og buksesett, ofte laget av lette linjer.Ta en titt på vår dåpsklæringsgalleri for inspirasjon.

5. Velg deilige forfriskninger

Som alle formelle anledninger er canapés fantastisk for en dåp eller navngivning. Men varm boll mat popularitet har økt. 'Dessertbordet er fortsatt fylt med kakepopper, iste shortbread, mini cupcakes, maracoon tårn, søtsaker og marshmallow pinner,' sier Liz. Um, hvem har en dåp som kommer opp som vi kan delta ?! "Selv iskrem varebiler har blitt forespurt av noen foreldre!" Liz sier.

6. Ha det moro for familien underholdning

Ofte vil underholdningen være rettet mot de yngre gjestene. "Magic show, ballong modellering, historiefortelling, ansiktsmaling, hoppekaster og myke ballbassenger er alle populære, forklarer Liz.

7. Få en gaveliste klar

Hvis familiemedlemmer spørre deg om hva du vil at de skal kjøpe babyen din, og du er usikker, ta en titt på vår dåpsgaveguide for noen fantastiske ideer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar