7 måter å oppdage en intoleranse i barnet ditt

Har din lille en uforklarlig utslett? Gråt uten tilsynelatende grunn? Han kan ha en intoleranse som ennå ikke har blitt diagnostisert. Men ikke panikk - en matintoleranse er aldri truende, i motsetning til en allergi, og det er mange symptomer du kan passe på, så du vet når det er på tide å betale din lege et besøk.

1. Familiehistorie

Hvis du tror at din lille kan ha intoleranse, er det en god idé å clued opp om det er noen historie med allergi i familien. 'Sjekk og se om noen familiemedlemmer har astma, eksem, høysnue, rhinitt (en rennende nese), rennende øyne eller andre intoleranser,' sier Abigail Wilson, talsmann for British Dietetic Association. 'Spør også om intoleranser når de vokser opp, også, så ofte vokser barn ut av intoleranser etter hvert som de blir eldre.'

'Det er en god idé å clued opp om det er noen historie med allergier i familien'

LES: HVORDAN FINNES EN GLUTEN INTOLERANSJON OG CELIACSIKT

2. Forstoppelse

Mange forskjellige matrelaterte intoleranser viser gjennom forstoppelse - slik at kroppen reagerer på en bestemt mat ved å utløse en negativ respons i immunsystemet. Så hvis din lille synes å være i smerte, hold øye med tarmbevegelsene for å sjekke alt er som det skal være. En nyfødt kan pose så mange som 10 ganger om dagen, men så lenge hun har fylt hennes bleie en gang om dagen, er det ingen grunn til bekymring.

3. Eksem

Se opp for eksem - spesielt hvis det er verre enn det har vært før. 'Alvorlig eksem hos under tre måneder gamle babyer er et vanlig tegn på intoleranse, sier Abigail. Se opp for røde, tørre flekker av hud som kan være kløende, skjellete eller flakete. Andre utslett, rundt munnen, nesen og øynene kan også indikere en intoleranse.

'Alvorlig eksem hos under tre måneder gamle babyer er et vanlig tegn på intoleranse'

LES: BABY HEALTH A-Z ECZEMA

4. alvorlig sykdom

Mens babyer regurgitate deres melk ganske ofte, kan dårlig oppkast være et tegn på intoleranse mot kumelk eller noe lignende."Se opp for prosjektiloppkast, hvor barnet ditt oppkastes ganske langt," sier Abigail. Imidlertid kan hyppig sykdom kombinert med diaré være et tegn på gastroenteritt - en infeksjon i magesekken og tarmene. Så det er verdt å få det til å sjekke ut av legen din. LES: BABY HEALTH - GASTROENTERITIS

5. Bakkebøyning

Hvis den lille er ikke i stand til å kommunisere når noe ikke er enig med henne, kan hun bøye seg tilbake når hun foder som et tegn på at hun har noe ubehag. Selv om dette kan være et tegn på kolikk, er det også et vanlig tegn på kummelkallergi. LES: HAR DITT BABY EN DYRE ALLERGI?

6. Høyhøyet gråt

Hvis babyens gråt høres veldig høyt, kan det være tegn på at hun har smerte - og en annen måte å oppdage en intoleranse på. Det er en relativt vanlig reaksjon som kan tyde på intoleranse av dyrprodukt.

7. Hevelse

Et annet tegn på intoleranse, hevelse kan skje rundt øynene, leppene, tungen og taket i munnen. Hvis du oppdager noen hevelse på den lille, prøv å ikke bli panikk og spør din lege om råd.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar