7 måter å knuse gjennom treningsplatået ditt

Jeg har hjulpet idrettsutøvere i en rekke idretter og i alle stadier i karrieren deres - fra lovende nykommere til aldrende stjerner - oppnår sitt høyeste nivå av ytelse. Noen mennesker er glade for å kyst gjennom trening, aldri noe bedre. Som ekspert innen biomekanikk og styrkeutvikling finner jeg det seriøst frustrerende, spesielt siden jeg vet at ved å gjøre bare noen få tweaks til din tilnærming, kan du få mye mer ut av din tid på treningsstudioet. Hvert stykke råd her er lett å sette i bruk, så den eneste personen som står mellom deg og en mer effektiv måte å trene på er deg.

Få strekk rett

Stretching bidrar til å forberede musklene dine før en trening, slik at du ikke plukker opp noen skader, og beroliger dem etterpå, og bidrar til rask gjenoppretting. Mange ignorerer denne viktige delen av trening eller gjør det galt, men det er ikke komplisert. Før trening, gjør litt skumrulling etterfulgt av dynamisk fleksibilitetsarbeid som kjernerotasjoner, arm svinger og kneløft. Så gjør statiske strekker etter trening.

Velg vekter

Jeg blir ofte overrasket over at kardioområdene i omtrent hvert treningsstudio er travlere enn vektopplæringsseksjonene. Hvis du må velge den ene eller den andre, bør du gå med vektopplæring 99% av tiden fordi den hjelper deg med å bygge muskler og forbedrer kardio-fitness hvis du er ferdig med høy intensitet. Dessverre reflekteres dette ikke i de fleste idrettsgivers prioriteringer.

Tren deg selv

Teknologi som Coach's Eye har gjort det mulig å video deg selv med sikte på å studere og forbedre skjemaet ditt uten behov for en heltids PT. Men dette gjør det riktig, avhengig av at du er en sterk visuell lærer. Hvis du er i tvil, spør noen som jobber på treningsstudioet for å gi deg noen tips. Du bør ikke trenge ut for PT-økter bare for noen få råd.

Tweak programmet ditt

Det ideelle scenariet er å gjøre treningsøkter designet spesielt for deg, men selvfølgelig kan ikke alle ha råd til å få sitt program skreddersydd. Ikke la det sette deg av. Få din kompetanse fra pålitelige kilder som dette bladet. Finn et program som reflekterer dine egne mål og følg de første anbefalte treningsøktene til brevet, men vær ikke redd for å justere det senere for å passe dine sterke og svake sider.

Vær motstandsdyktig

De beste idrettsutøvere vet at de ikke vil være perfekte hver gang. Kalk opp dine dårlige forestillinger som erfaringer som kan lære deg hvordan du stopper dem, skjer igjen. Ikke tillat en dårlig treningsøkt til snøball. Hvis noe ikke kommer til å planlegge, stopp og vurder hva som går galt. Gjør dette ved å filme deg selv eller be en venn til å ta en titt. Hvis du ikke har resiliency til å kritisere deg selv, er det lett å bli sittende fast i en nedadgående spiral.

Kom på deloaden

En av de vanligste treningsfeilene jeg ser er at folk ikke inkludere "deloads" i sine programmer. Det er lett å bli begeistret for trening og å ha lyst på treningsstudioet hver gang, men hvis du gjør det, har kroppen din aldri sjansen til å lade opp. Midlertidige perioder med redusert trening er avgjørende for at kroppen din skal komme seg og bli sterkere samtidig som du reduserer risikoen for overforbrudd.

Vær din beste

Kast ingen tid på treningsstudioet med Cressey's topptips for å maksimere gevinstene dine

Slå av

For mange mennesker er tungt distrahert når de begynner å trene. Det beste du kan gjøre for å komme inn i riktig tankegang før du trener, er å slå av mobiltelefonen 30-45 minutter før du starter oppvarming.

Vær tradisjonell

Hvis du bare bruker en bit av settet i treningen, gjør du det en vektstang. Det er en grunn til at det har vært det mest populære motstandsopplæringsverktøyet for det siste århundre. Det er veldig allsidig og du er nesten garantert å pakke på muskler.

Bruk det beste

Hvis du vil jobbe med en PT, må du ikke bare bosette seg på den første du møter. Hvis en PT er slurvet på måten de presenterer seg for, er det sjansene for at de blir slurvet på måten de trener sine kunder på. Gjør noen smaker økter med fire eller fem PTs før du bestemmer deg.

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar