7 måter å forberede din baby på når klokka går fremover

Hvis du hadde glemt (ikke bekymre deg, gjorde vi også), klokkene går fremover på grunn av sommertid. Slik håndterer du om du er bekymret for det, vil det påvirke babyens sengetid og søvnrutine

Hvis du er bekymret for at klokka går fremover i morgen vil påvirke babyens søvnrutine, finn ut hvordan du takler det.

1. Gjør endring gradvis

Mange foreldre har funnet suksessskiftende sengetid i løpet av to uker, en uke eller en helg, avhengig av alderen og temperamentet til den lille. "For små barn er det ofte enklest å bytte sengetid i 15 minutters trinn over en lang helg," sier Dave Gibson, en Naturopath og søvnrådgiver for Warren Evans bedmakers. 'Hvis det er justering, vil det ikke forstyrre å våkne opp for barnehagen.'

2. Dekk dem ut

Planlegg dager med tung aktivitet, særlig fysisk aktivitet, for de dagene du legger sengen tid tidligere på, sier Dave. 'Naps vil være lettere å flytte tilbake, også når barna er mer slitne.'

3. Ha en seng tid å slå ned

Under overgangen, dimmer lysene om natten og lukk gardinene en halv time eller en time før sengetid for å oppmuntre til en følelse av at sengetiden kommer. "Vær sikker på at vinduene har svarte nyanser når kveldene blir lettere senere," sier Dave.

4. Juster andre aktiviteter

I løpet av dagene endrer du sengetiden, pass på at du også endrer badetid, tuppetid og måltidstider. 'Hvis sengetiden endres gradvis - si 10 minutter over 6 dager - så bytt de andre aktivitetene med 10 minutter også, sier Dave.

5. Øv det du forkynner

«Pass på å justere din egen tidsplan på samme måte som du forandrer barna dine,» sier Dave. Det vil gjøre rutinebevegelsen lettere for alle.

6. Endre vekketid

Hvis du har et barn som våkner tidlig naturlig, og du vil ha en senere morgen, flytt sengetid tilbake en halv time i stedet for en time. "Mange barn har interne klokker og vil ikke tilpasse seg en full timeendring, men du kan få dem til å sove ekstra 30 minutter," sier Dave.

7. Spis rett til søvn

Vær alltid forsiktig med hva barnet ditt spiser nær sengetid. 'Melk inneholder tryptofan som øker mengden serotonin som et naturlig beroligende middel,' sier Dave. En banan med melk gir vitamin B6 som hjelper til med å konvertere tryptofan til serotonin. En annen frukt å vurdere er kirsebær som inneholder melatonin som kroppen produserer for å regulere søvn. ' Husk at eventuelle forstyrrelser i din baby eller barnas kroppsklokke pleier å være midlertidig. De fleste barn kommer tilbake etter planen innen tre dager.

Hvilke tips har du for å overleve klokka endrer seg? Gi oss beskjed nedenfor

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar