7 måter å holde babyen din frisk i sommer

Når det varmere været nærmer seg (fingrene krysset), og du går utendørs med barnet ditt, følg disse enkle trinnene, og du vil holde ham glad og sunn

1. Følg 3-trinns solbeskyttelse

Slapping litt av faktor 15 på og dine sunnies kan være nok når du drar ut, men babyens delikate hud trenger mer TLC. Hvis du tar babyen din ut i solskinnet i sommer, er det tre trinn for å beskytte huden. "Første skritt er soloverveielse," sier dr. Caroline Gholam, en pediatrisk dermatolog ved Great Ormond Street Hospital. "Hvis du kan holde barnet ditt innendørs i løpet av klokka 11.00 og 15.00, vil du savne solens mest skadelige stråler." Det andre trinnet er fysiske barrierer - så blokkere solen med solskinn over barnevogner, langermede topper eller SPF svømming våtdrakter for barn. 'Det endelige og siste trinnet gjelder en SPF30 + solkrem. Følg instruksjonene på flasken for hvor ofte og hvor mye krem ​​du må bruke for å beskytte babyen din, men det er bedre å være mer i stedet for mindre sjenerøs, sier Caroline.

2. Svøm trygt

Ingenting slår rundt i vannet med babyen din. "Hvis du drar til sjøen i sommer eller til og med et innendørsbasseng, må du sørge for at vannet er minst 30C for en baby eldre enn 12 uker (eller tyngre enn 12lb) og over 32c hvis hun er yngre eller mindre, sier Paul Thompson fra baby svømmeklasse selskapet Water Babies. Beste pinne til hols i nærheten av Med da ...

3. Vær kult

Babyer er ikke så gode på å kontrollere kroppstemperaturen som voksne, så hvis den lille blir for varm, kan hun miste vann og være i fare for dehydrering. Dette kan føre til varmeutslett eller stikkende varme - et utbredt utslett på babyens hud som skyldes bakterier og døde hudceller som blokkerer babyens utviklende hudceller. «Det er ubehagelig, men ikke alvorlig,» sier GP Dr Philippa Kaye. Hun anbefaler et lunkent bad for å avkjøle babyen din og calamine lotion for å berolige huden.

4. Banish BBQ Bugs

Hvem elsker ikke litt utendørs å spise om sommeren? Burgers? Kryss av. Kebab? Kryss av. Pimms? Sjekk, sjekk, sjekk. «Bare vær sikker på at noen grillmat som du gir babyen din, blir kokt igjennom og saftene løper klart,» sier nutritionist Charlotte Stirling-Reed. "Hvis kjøttet ikke er riktig tilberedt, eller hvis rå kjøtt berører tilberedt mat, kan du og din baby bli syk med E. coli eller salmonella." Det er verdt å forberede kjøttet til juicen løper klart og da kan du klare det av på grillen for å gi den den smoky smaken.

5. Hold på toppen av væsker

Din lille kan være i fare for overoppheting eller blir dehydrert i varmt vær. "Det er fordi de ikke klarer å kontrollere kroppstemperaturen," sier Philippa. 'Dette kan føre til dehydrering, så hvis babyens urin er mørk, eller hvis hun har en tørr bleie, er sløv og har sunke øyne, må du få litt væske inn i henne.' Regelmessige amming vil holde babyen din hydrert. Hvis du er flaskefôring, kan du kanskje også tilby noe kaldt, kokt vann. 'Hvis babyen din lider, vil rehydreringssalter som Dioralyte hjelpe, sier Philippa.

6. Se opp for biter og stikk

Når det kommer til uvelkomne sommergjester, legger bier og hveps ofte opp listen, spesielt når de begynner å krasje piknik eller BBQ. "Hvis du merker at babyen din har blitt stakk av en bie, skraver du ut (det ser ut som en svart flekk) med siden av et kredittkort," sier Philippa. "Vask området med såpe og vann, og for både hvepe og bier, bruk en kald kompress for å berolige smerten." Hvis barnet ditt er bitt av mygg, kan en aktuell antihistaminbitkrem hjelpe lette kløen.

7. Få ut Anti-Bac

Hvis du drar ut til en petting zoo eller gård i sommer, må du sørge for at du rengjør deg og babyens hender etter å ha kuttet og petting dyrene. Mange steder tilbyr nå anti-bakterielle vasker eller geler ved siden av hver innkapsling. Dette skyldes at det er fare for å plukke opp bugs som E. coli fra dyrene. Det er verdt å pakke en alkoholfri gel eller skum i skiftvesken din bare hvis en ikke er gitt. Har du tips for å holde barnet ditt lykkelig og sunt om sommeren? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar