7 måter å ha en bedre tid på jobb i svangerskapet

Gjør den gamle 9-5 (eller senere) med en bump? Få organisert og ta vare på deg selv for å øke arbeidsdagen din

Uansett om du er i begynnelsen av svangerskapet ditt, eller om du vil gå av med barselsorlov, må du justere arbeidsvanene for å lette presset.

Velg en confidante

I de tidlige månedene når du kanskje holder på, kan det bidra til å betro i en nær kollega. "Det avhenger av dine relasjoner, og du vil kanskje fortelle din leder," sier karriere coach Fiona Clark.

"Det må åpenbart være noen du stoler på, men det kan ta presset av og gi deg støtte hvis noen forstår hva du går gjennom."

Ikke vær stille ...

Hvis du sliter. Kanskje det er kvalmen når du er squashed på toget, eller kanskje å stå på en til.

"Hvis du kan gå til lederen din med en løsning, vil det hjelpe deg begge," sier Fiona. 'Kanskje du kan komme senere og gå senere for å hoppe over rushtid eller jobbe hjemmefra.'

Ta vare på deg selv

Ja, det betyr at du tar lunsjpause, holder deg hydrert, spiser riktig (inkludert frokost) og holder deg aktiv med pauser og frisk luft.

Og ikke glem kveldene dine - de er oppladetiden din, så la noen være gratis i uken.

Bytt pick-me-up

Offisielt råd anbefaler at du begrenser koffeininntaket i svangerskapet til 200 mg per dag, så det er rundt en kopp filterkaffe, to kopper kaffekjøp eller to teer.

Den perfekte tiden for kaffe er mellom kl. 9.30 og 11.30, ifølge US neuroscientist Steven Miller, som argumenterer for at når våre nivåer av alarmeringshormonet kortisol faller, så trenger vi et løft.

Hadde kvoten din og trenger en ettermiddagsløft? Finn et koffeinfritt alternativ, enten det er urtete eller kokosnøttvann.

Få listen lykkelig

OK, juryen er fortsatt delvis ute på hele graviditets hjerneideen, men hvis du føler deg mindre fokusert eller litt scattier nå, bli en listedronning.

Juryen er fortsatt delvis ute på hele graviditets hjerneideen, men hvis du føler deg mindre fokusert eller litt scattier nå, bli en liste dronning

«Du vet hva som fungerer for deg og holder deg organisert, men jeg gjorde konstante notater på telefonen min,» sier Fiona.

Og hvis du vet at du er mindre sliten eller mer våken på en bestemt tid på dagen, gjør du mer utfordrende jobber da.

Vær humor smart

Du har en bump - og plutselig er kollegene dine litt for lette på deg med din arbeidsbelastning, eller du forventer ikke at du skal tjene deg.

«Hold det lys, og gjør en vits om hvordan du fortsatt kan klare den oppgaven,» sier Fiona.

"Men mens humor er en fin måte å håndtere vanskelige situasjoner på, må du ikke bruke den for mye ved å sette deg ned på grunn av graviditeten din - det kan undergrave deg."

Prep for mat forlate

Det avhenger av din rolle, men vær proaktiv med barselsorloven. 'Ta kontroll over tidslinjen, så spør hvis du vil hjelpe med å ansette omslaget ditt, eller sørg for at du har ordnet overlevering,' sier Fiona.

Disse tingene tar alltid lengre tid enn du tenker (hei, dagen før du drar i rush ...), så det er noen få uker å fortelle om notater, inkludert tid hvis babyen kommer tidligere.Hva er dine arbeidstips for graviditet? Gi oss beskjed på kommentarbrettet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar