7 måter å bryte de dårlige nyhetene uten store utblåsninger

Innholdsfortegnelse:

7 måter å bryte de dårlige nyhetene uten store utblåsninger
7 måter å bryte de dårlige nyhetene uten store utblåsninger

Video: 7 måter å bryte de dårlige nyhetene uten store utblåsninger

Video: 7 måter å bryte de dårlige nyhetene uten store utblåsninger
Video: Hubble - 15 years of discovery 2023, September
Anonim

Å måtte fortelle noen dårlige nyheter er aldri lett. Men her er 7 måter du kan levere de dårlige nyhetene uten å lage en scene.

En uplanlagt graviditet. En venn går bort. Bevis på en utrosmann. Døden til et elsket kjæledyr. Det er ingen enkel måte å knuse de dårlige nyhetene til noen nær deg.

Selv om det ikke er lett, er det måter å levere dårlige nyheter med, unngår å ha en stor drama fylt, ekte husmødre type kampbrudd. Jeg mener, bare tenk på hvor mange ganger leger har hatt å levere dårlige nyheter, og på en eller annen måte klarer de å holde seg i ro!

Hvis du finner deg selv i behov av moralsk støtte fordi du har noen dårlige nyheter å levere til noen nær deg, ser du ikke lenger. Din støtte er her!

Hvordan bryte det forsiktig

Når du er i ferd med å få et panikkanfall, bare tenker på hvordan du leverer dårlige nyheter uten å forårsake en scene, er det noen måter.

# 1 Lever i en offentlig innstilling. Akkurat som leger forteller alltid sine pasienter og deres pasienters familier dårlige nyheter, er det et felles tema for alle leger overalt som leverer dårlige nyheter. De er alltid på et offentlig sted: sykehuset!

Jeg sier ikke at du må fortelle noen dårlige nyheter på et sykehus, men det jeg foreslår er at du leverer den negative informasjonen i en offentlig innstilling. Kanskje ta dem ut til middag og deretter etter å ha gjennomført en samtale for en stund, slapp inn i den. De er mindre tilbøyelige til å lage en scene av frykt for å trekke for mye unødvendig oppmerksomhet til seg selv.

# 2 Lever med en fin gest. Det som går opp må komme ned. En måte du kan levere dårlige nyheter på, er med en fin gest. Tenk på hvor mange menn som ikke er romantiske 363 dager i året, men bruk helligdager som Valentinsdag og jul for å gjøre opp for det. La oss være ærlige, hvem elsker ikke sjokolade, fantastiske smykker, fancy middager, utrolige gaver og å ha gal sex.

Med det sagt, en måte å ødelegge dårlige nyheter på er å slå dem opp først med noe søtt eller romantisk, og så etter at de har blitt bortskjemt, la dem høre de dårlige nyhetene. Uansett hvor mye de vil være sur på deg, vil de mer enn sannsynlig ikke være så sint som de kunne være, fordi du bare ødela dem! Det ville være veldig ubemannet, uhøflig og egoistisk for dem hvis de fullstendig raser på deg, spesielt etter at du gjorde noe bra.

# 3 Gi en negativ med en negativ. En annen måte du kan la noen høre noe deres gode ører sannsynligvis ikke vil, er ved å bruke en allerede negativ situasjon. Hvis du allerede behandler en dårlig situasjon, bruker du den nåværende til å segge inn i den du trenger for å fortelle dem.

For eksempel kan du begynne å snakke om hvordan bilen din ble ødelagt den andre natten. Etter denne samtalen, kan du hoppe over til å tilfeldigvis nevne at du har noen dårlige nyheter om det scumbag din venn er dating. Sjansen er, din venn vil holde historien om din ødelagte bil i tankene, og han eller hun vil få et poeng til sammenligning for hvor mye verre ting kan være.

# 4 Lever av nedspill. Hvis du noen gang har hatt en fyr, fortell deg noe du ikke vil høre, og han leverte nyheten så nonchalantly, rekvisitter til ham! Jeg vet at du kanskje ikke forstår, men det er noe av en kunst til dette.

Ved å ha en uformell samtale, så enkelt som når du to snakker om hva du vil spise til middag eller hva været er, gjør det miljøet mye mer avslappet enn det ville være hvis han begynte samtalen med â € œwe trenger å snakke. Ingen fire ord på engelsk er skremmende. Så hvis du ikke vil at personen du må fortelle de dårlige nyhetene om å bli en helt gal person, bruk ikke denne setningen.

# 5 lever indirekte. Denne er for alle som egentlig ikke kan stå konfrontasjon og ikke vil takle det. Tenk på hvor dårlig det er når en fyr bryter opp med deg over tekst. Ja, det er halt, men det er greit. Hvis du har noen dårlige nyheter å fortelle noen, og ikke ønsker å håndtere det personlig, så skriv det ned. Send dem en tekst, eller e-post, eller hvis du vil bli virkelig gammelskole, skriv dem et brev i posten.

Hvis du må bruke denne tilnærmingen, bare sørg for at du korrekturleser hva du har skrevet. Og sørg for at hvis de for noen grunn skulle poste brevet ditt på sosiale medier, eller hvis det skulle gå seg vill et sted, ville du ikke vil krype under en stein for resten av livet utenom skam og flause. Og husk at hvis du skriver det ned, vil de alltid ha det på trykk. Verbal kommunikasjon er mye tryggere i den forbindelse!

# 6 Lever på vei. Hvis du har noen dårlige nyheter å fortelle noen, er det en måte å unngå å måtte håndtere en kamp hvor de ender opp med å ignorere deg i lang tid, ved å fortelle dem de dårlige nyhetene i løpet av en tid da du vet at dere to er med hverandre i lang tid.

Et perfekt eksempel er en biltur. Hvis du sitter fast i bilen med hverandre, vil du til slutt begynne å snakke med hverandre. Jo, de kan rant om nyhetene du nettopp har levert, men i det minste er det mindre sjanse for at de plutselig bare vil gå ut på deg.

# 7 Lever beruset. Vi kan alle forholde oss til de øyeblikkene i våre liv når vi har fortalt noen noe mens de er full, og deretter avhengig av om vi ville at de faktisk skal vite hva vi fortalte dem, sier vi enten noe neste dag som â € œJeg sa det du! Når de ikke husker at du forteller dem, eller vi sier: "Jeg var full, og det betyr det ikke."

Med riktig mengde alkohol kan folk bli ganske rolig og avslappet. Du kan også bruke det til din fordel ved å springe noen dårlige nyheter mens vennen din er downing hans tredje halvliter på happy hour. Hvem vet, slaget av de dårlige nyhetene kan ikke slå så hardt når du har alkohol på din side for å myke blåset.

Det spiller ingen rolle om du må fortelle noen om en død, eller at de blir lurt på eller til og med noe mye â € œeasierâ € som å la dem få vite at den blinde datoen du ønsket å sette opp ved avbrutt til siste øyeblikk. Det er fortsatt en utfordring, og det vil fortsatt skade dem, og la dem ned, i noen kapasitet.

Anbefalt: