7 måter å øke din karriere under fødselspermisjon

Enten du begynner å tenke på ditt arbeid / livsbalanse, vil gjerne endre jobben din eller gjøre deg klar til å lage #mumback, har eksperter fra M & Bs Working Mum Club noen friske ideer

1 Finn en ny stemme

Behandle barselsorloven som en mulighet til å bevise hvor sentralt du er i bedriftens suksess, og bruk det som en mulighet til å slippe inn noen innsikt du har hatt mens du er borte.

"Be om å få kaffe med noen fra toppledelsen"

"Før du kommer tilbake, be om å få kaffe med noen fra toppledelsen. Det viser at du er villig til å kaste deg inn igjen, forklarer Jessica Chivers, grunnlegger av ansettelsesavdelingsselskapet Talent Keeper Specialists (talentkeepers.co.uk) og forfatter av Mors Work! Slik får du et grep på gjeld og gjør en jevn retur til arbeidet (£ 10,99, Hay House).

2 Styrke mumbacken din

Hvis tanken på å forlate barnet ditt og å gå inn på kontorpolitikken, er det å stresse deg ut, spør arbeidsgiveren om å se på kompensasjon for tilbakebetaling. Dine ferdigheter er like sterke som noen gang - gjør det poenget.

Dette kan hjelpe nye mødre til å føle seg mer selvsikker og klarere på karrieremål. Talentkeepers.co.uk tilbyr en til en økt, både med og uten linjeleder.

3 Slå på deg

Det er vanskelig å gå tilbake til arbeidsmodus når det eneste i hodet ditt er Night Garden-temaet. «Bruk sosiale medier til å holde kontakten og bli engasjert med arbeid,» forklarer Karen Gill, medstifter av Everywoman (everywoman.co.uk), en global organisasjon som forbinder arbeidende kvinner.

4 Vær KIT smart

Regjeringen tillater opptil 10 betalt 'Keeping in touch' dager for barselsorlov for å komme inn på kontoret. "Vær klar over hva du vil bruke dem til," sier Jessica, "Hvis du vil delta på en lagtreningsdag mens du er ute, be om å bli informert."

5 Hold kontakten

«Hold opp din interesse for din bedrift»

Ifølge en nylig undersøkelse gjorde 50% av mødrene tilbake på jobb deltid kollegaene bekymret, da deres engasjement ble stilt spørsmålstegn. Hold opp din interesse for din bedrift, selv når du er på matreise - og folkene du jobber med - ved å gjøre litt arbeid med å sosialisere, selv om det bare bringer babyen på kontoret for å si hei.

«Du trenger ikke å gå til alt, men det hjelper med å markere din engasjement hvis ansiktet ditt blir sett,» sier Jessica.

6 Sorter oppsettet ditt

Hvis du skal jobbe hjemmefra, bli organisert. Høres tydelig ut, men du vil bli overrasket over hvor lang tid du sparer når du ikke trenger å lete etter minnepinnen din i en haug med Lego. 'Pass på at du har god Wi-Fi-tilkobling, et pålitelig telefonnettverk og et sted hvor du kan holde alle dine arbeidsrelaterte ting sammen,' sier Karen.

7 Forhandle timene dine

'Ikke vær redd for å be om forskjellige arbeidstimer'

Når du begynner å planlegge å gå tilbake, bare fordi det ikke er noen som jobber på den måten du vil, ikke vær redd for å spørre. 'Jeg kjenner en mamma som forhandlet helt annerledes arbeidstid til andre ansatte. Om morgenen er hennes yngste på førskolen, så hun jobber morgen og kveld for å få jobben, sier Fiona Clark, karriere coach og grunnlegger av inspiredmums.co.uk.

Få det til å fungere, og de vil ikke miste deg.For flere funksjoner om å være arbeidsmamma, abonner på mor og baby

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar