7 måter å øke din baby eller småbarns antall ferdigheter

Tid til å støte ut de matte ferdighetene (sans kalkulator) og begynne å lære barnet ditt eller småbarn om tall

Han kan være for ung til tider tabeller, lang divisjon og Pythagoras teorem (det er a2 = b2 + c2 vet ikke? * Hoste * Takk Google ...), men det er ikke for tidlig å begynne å introdusere babyen din til tall. Det handler om å begynne med det grunnleggende og deretter flytte ting når han blir en pjokk. Bli inspirert av disse pedagogiske - men likevel morsomme - ideene.

1. Stakk dem opp

Fjern de skarpe delene fra noen gardinringer og begynn å demonstrere ideen om mengde til babyen din ved å stable dem opp.

'Spred også bunken ut, så han kan se mengder i forskjellige oppstart,' sier Claire Burgess, årlig konsulent på barnehageopplæringsinstituttet Norland College.

'Sprekk haugen slik at han kan se mengder i forskjellige oppsett'

«Ta en kjøkkenrullholder eller et kremtre og la han sette ringene på mens du teller for ham. '

Med krusetreet, selv stokk nummererte etiketter til grenene.

2. Gå boksing

Til slutt fyller en bruk for disse skoene garderoben din. Samle forskjellige størrelse beholdere (papp, smykker, sjokolade ... uansett) og la barnet sette dem inn i hverandre.

'Dette hjelper ham å begynne å lære om størrelser og matchning,' sier Claire.

3. Spill kortene dine

Kutt opp stykker av kort og skriv tall på dem, starter med en til fem.

Sett en tilsvarende mengde objekter på hvert kort, så en sil på nummer ett, to gardiner ringer på nummer to, tre skjeer på nummer tre, sier Claire.

'Dette oppfordrer barnets forståelse av bestilling og sekvensering.'

4. Bruk magnetiske tall

En for småbarn over to år. Kjøp noen magnetiske kjøleskapnumre og fest dem til bunnen av forskjellige størrelser gryter og panner.

«Da, når barnet ditt forvandler hverandre til å oppdage et tall, si det sammen og spør ham om han kan finne samme nummer hvor som helst ellers - eller til og med den mengden gjenstander et sted, sier Claire.

5. Ta med sifre i daglig

I tillegg til spesifikke spill, ta med numre inn i barnets hverdagsaktiviteter.

"Telt trapper når du tar ham opp og ned, syng nummer på barnehagerrymer, og teller fingrene og tærne på badetid," sier Claire.

6. Har måltider matematikk

En annen pjokkaktivitet. Ha ham hjelpe deg med å legge bordet til måltider, snakke om hvor mange tallerkener, kopper og gafler du trenger.

Og spør på ham hvor mange druer han vil ha og telle dem ut, sier Claire. 'Det handler om å få mest mulig ut av enkle muligheter.'

7. Spill objekter skjul og søk

Lag et spill å sette tre eller fire elementer (til å begynne med) under et teppe eller et håndkle. Ta deg bort og be din pjokk å gjette hva som mangler.

«Fortsett å telle gjenstandene, så han får et konsept med tall hele tiden,» sier Claire.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar