7 måter for pappa å binde (under graviditet og utover)

På samme måte som mors instinkt, vises ikke faderversjonen alltid magisk så snart du er gravid. Men ikke stress - arm din partner med strategier for å hjelpe ham med å forbinde med babyen din

1 Forhøye hans hormoner

Oppmuntre partnerenes produksjon av oksytocin (kjærlighetshormonet), noe som får ham til å føle seg knyttet til menneskene rundt seg. «Bare få ham til å gnote bumpen din - eller hold hånden på den når babyen din beveger seg - vil starte dette,» sier Gayle Berry, grunnlegger av baby massasjebolået Blossom & Berry.

2 Ha en prat

Å snakke med magen din øker babyens evne til å oppdage subtile forskjeller i lyder etter at han er født, så han vil gjenkjenne stemmen han har hørt, sier ny forskning. Hvis partneren din føler seg selvbevisst, kan han registrere seg på telefonen, slik at du kan spille den når han ikke er i nærheten.

3 Legg penne på papir

'Det handler om å være en aktiv deltaker i graviditeten din, noe som vil hjelpe ham å binde seg'

Når han skriver et brev til sin baby, kan han forestille barnet ditt i fremtiden og livet som en far. Inntil fødselen kan det være vanskelig for ham å føle at det er helt ekte. «Det handler om å være en aktiv deltaker i svangerskapet ditt, noe som vil hjelpe ham å binde seg,» sier psykolog Emma Kenny.

4 Få innsideinformasjonen

Hvis du er glad for å finne ut babyens kjønn i løpet av 20 ukers skanning, spør legen din om å avsløre den til din partner først, da kan han fortelle deg. «Det gir ham det spennende ansvaret for å dele nyheten,» sier Emma. 'Også, foreslå at han kommer opp med et kallenavn for bumpen din for å øke spenningen.'

5 Snakk med andre farger

Hans egen. Hans venner. IT-fyren på jobb. Å høre hva som betyr noe for andre far og deling av historier, er trøstende, spesielt ettersom partneren din begynner å skille seg som en far, sier Emma. Og mens han snakker spedbarn på puben, kan du plove gjennom Box of Thrones-boksen.

6 Lyss opp bumpen din

Når du er i siste trimester, og babyen din beveger seg regelmessig, stimulerer du svarene sine ved å spille dette enkle spillet når partneren din er rundt for å nyte det. "Slå ut lysene og forsiktig skinne en lommelykt på magen, sakte å flytte den rundt. Noen babyer vil vende mot lyset, mens andre vender seg bort, "sier GP Philippa Kaye, forfatter av Graviditet uken etter uke, (£ 11,99, Vermilion).

7 Ha en gruppesesjon

Lig deg ned mot din partner med babyen din mellom deg. Å ha en kose sammen er en mulighet for hud til hudkontakt med det nyfødte, men dette kan også få din partner involvert, sier relasjonspsykolog Susan Quilliam. Ikke slipp av denne måten, skjønt - The Lullaby Trust anbefaler at babyen din sover i en barneseng eller Moses-kurv i minst de første seks månedene.

Hvordan oppfordret du partneren din til å være involvert i graviditet og fødsel? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar