7 måter å være en mamma gjør deg bedre på jobben din

Glem skylden, spesielt når det kommer til jobb - å gi fødsel har gitt deg ferdigheter som vil trumpe de av dine kolleger.

Du kan bekymre deg for at du har mistet kontakten, eller føler seg usikker eller nervøs for å gå tilbake til jobb. (Ja, vi har vært der også.) Men morskap bringer skjulte fordeler på alle nivåer, praktisk og følelsesmessig. Å gi fødsel og se etter et nyfødt krever en indre styrke, bare mødre utvikler seg - ikke minst tålmodighet og evne til å forhandle ut av død-endene (tapt leker og tantrumming våren til tankene).

Og disse strålende biproduktene med å ha en baby gir deg kanten på jobb, også. I en nylig undersøkelse trodde 61% av arbeidsmødrene at de gjorde en bedre jobb etter å ha barn. Fortsatt ikke overbevist? La våre veiledere fra Moms Club-panelet minne deg om hvorfor du er det beste du noensinne har vært.

Du har utviklet tålmodighet

Hvis du noen gang har prøvd å gjøre noe i en hast, få barnet ditt til å sove eller tråkke på hvordan du bruker slynge mens babyen din kjører - du vet at du ikke lenger kan fortsette i livet uten å trekke på dype reserver tålmodighet.

'De fleste foreldre lærer å ta dypt pust og gi folk bedre forståelse, sier Jessica Chivers, grunnlegger av Talent Keeper Specialists og forfatter av Mors Work! Slik får du et grep på gjeld og gjør en jevn retur til arbeid. 'På arbeidsplassen betyr dette en større aksept for andres tilnærminger.' Så du er ikke bare en lagspiller, men du er også empatisk.

'Morskapet fokuserer sinnet'

Du sone ut ikke-essensielle

Det er utrolig hvordan du kan tømme ut kontoret sladder når du er oppe på en frist og må komme til barnehagen på en viss tid. Ifølge forskningen tror to av fem ledere at mamma jobber raskere, mens en tredjedel sier at de er mer motiverte enn ikke-mødre.

Nicola de Burlet, en senior skjønnhet PR, og mor til Robbie, fem, sier om du trenger noe gjort, spør en arbeidende mamma. «Vi kan kutte ut bakgrunnsstøy og få resultater,» sier hun. "Hvem kan ellers endre en bleie på baksiden av bilen når barnet ditt skriker? Morskapet fokuserer sinnet. '

Du har ledelseskompetanse

Du kan ikke legge merke til denne ferdigheten til babyen din når hans smårollingsår, men du vil gradvis honey din evne til å prise ham på en måte som motiverer. Forskning har vist at å beskrive hva et barn gjør (for eksempel, "Jeg ser at du har tegnet et rødt firkant med en gul sirkel") vil hjelpe ham til å bli mer selvforsynt, mens tom ros fortelle ham at han er "kunstnerisk" eller " kreativ "- har sannsynligvis den motsatte effekten, da han tror at han ikke trenger å forsøke å bli disse tingene.

Disse teknikkene gjelder ikke bare for barn - de samme menneskenees ferdigheter gjør deg til en bedre leder, lærer deg hvordan du får en medarbeider å lære uten å gi dem svaret.

Du har funnet perspektiv

Så hva om din teppe er nå offwhite takket være spildte melke flekker? Som ny forelder blir du ofte tvunget til å overgi til livets uforutsigbare rot og vedta en "hva som helst vil være" tilnærming som virker underverk når man står overfor et jobbintervju eller skummelt presentasjon.

"Du tror du er i stand til noe"

"Når du har født, behandlet en nyfødt og mestret som en mamma, tror du at du er i stand til noe," sier Jessica. En nylig studie viste at arbeidsmødre var mindre stresset enn de som bodde hjemme, og sangeren Lily Allen er enig i at morskapet har mellowed henne. Å ha barn, tenker du på fremtiden på en helt annen måte, sier hun. 'Det blir mindre om deg og mer om noen andre.'

Din indre kontrollfreak har forlatt bygningen

Når du er en mamma, trenger du folk - enten det er din egen mor til barnevakt, en barnepike som gjør at du kan jobbe eller en nabo til å logge på for levering av bleier. Så, hvis du ikke allerede har blitt vant til å få folk til å gjøre ting for deg - selv om de ikke gjør dem akkurat som du ville - er det på tide å.

Men dette betyr ikke bare å være bossy. Kunsten å delegere er å gi nok ansvar for at noen skal ta seg av en oppgave, sier Tamara Heber-Percy, to og medgrunnlegger av reiseselskapet Mr & Mrs Smith. "Og det er det samme med smårollinger, som de lærer gjennom å gjøre, må du la dem fortsette med det," sier hun.

Du har forretningssans

Lærlingvinner Yasmina Siadatan, kreativ direktør i regjeringsfinansierte Start Up Lån, har to barn under tre og mener at fleksibiliteten i å drive egen virksomhet gir seg til å være mor.

- Det er ikke noe mer givende enn å være din egen sjef, sier Yasmina. Mødre gjør gode entreprenører på grunn av deres fokus og arbeidsmoral. I tillegg er deltidsjobber vanskelig å komme forbi og barnehagekostnader reduserer ofte det økonomiske incitamentet til å jobbe på heltid, så å være din egen sjef kan være et bedre valg.

Du er god til tidshåndtering

Med måltider, snacks, lur og sengetid å bekymre seg, finner du tid som en mamma er mangelfull. Foreldre er en balansehandling, og du må bli organisert, sier entreprenør og tidligere kommersiell direktør for Urban Retreat, Tracey Woodward, som er på brettet for prinsens tillit og en mamma på to.

Plus, du er mindre sannsynlig å freak ut når du er overbelastet fordi det skjer hele tiden som en mamma. «Når du har en baby, må enkelte ting gjøres på bestemte tider,» legger hun til. 'Dette er en praktisk ferdighet til å ha på jobb når du juggler prosjekter og må prioritere.' Hvordan tror du å være en mamma har hjulpet deg på arbeidsplassen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar