7 ting å fortelle deg selv når barnet ditt har en tantrum

Det er ingen escaping dem - små folk og smeltinger går hånd i hånd. Så neste gang din lille går i fullblåst tantrummodus, husk disse, vær rolig og fortsett ...

1. "Det er helt helt normalt!"

Du og din pjokk nøt en nydelig ettermiddag i parken når han plutselig flipper som en miniatyr Jekyll og Hyde. Ja, det kan virke umulig å tro at dette er den samme vennlige lille gutten som ga deg en klem tidligere, men det er normalt, og hver mamma vil ha vært der. 'Under et tantrum uttrykker barnet hvordan han føler seg på den mest grunnleggende måten,' sier Joanne Mallon, forfatter av Småbarn: En bruksanvisning: En veiledning for å overleve årene 1-4 (£ 7,99, Nell James Publishing). «Han har ennå ikke ferdighetene til å holde tilbake eller uttrykke seg på en annen måte. Angst og frustrasjon kolliderer, og resultatet kan være ganske oppsiktsvekkende. '

2. "Og pust ..."

Prøv å puste inn for en telling på fem og ute for en telling på 10 - det er den ultimate roligere og stressende. Det siste du vil gjøre er å nå lignende nivåer av frustrasjon og sinne som småbarn, fordi han vil plukke opp den. Du er den voksne og trenger å være rolig, og dette vil (krysset på fingrene), bidra til å roe ham.

3. 'Det er bare en impulsiv reaksjon'

Uansett årsak til barnets tantrums - du kuttet sine smørbrød i trekant når han ville ha torg, søsteren hans har kyllingpokker, og han gjør det ikke - minn deg selv at han handler på impuls. "Så mens du noen ganger kan forutse og unngå tantrum før den starter, andre ganger - vel, det er ikke mye du kan gjøre, sier Joanne. Selv om selv med de mest tilfeldige tantrum utløsere, kan du kanskje oppdage roten i tretthet, kjedsomhet frustrasjon eller sult - eller alle de ovennevnte.

4. 'Han ser etter et publikum'

Den beste måten å tenke på en tantrum er som et show eller forestilling. "Hvert show trenger et publikum, og noen ganger er den mest effektive måten å håndtere tantrums å ignorere dem, sier Joanne. 'Hvis du kan, vær oppmerksom på noe annet. Dette vil også føre til at han distraherer ham, da han lurer på hva du skal gjøre. "Bare vær sikker på at det er trygt å gjøre det, og du vet at han ikke er skadet av noen grunn. Og det er verdt å huske at hvis han er overtrengt, er det ikke hans feil, så det er viktig å være forståelse også.

5. 'Fa la la la laaaaa!'

Eller en annen sang, sier åndelig mantra - du nevner det - som hjelper deg med å distrahere deg fra den skremmende tingen din pjokk har forvandlet til og tar deg til ditt "lykkelige sted".

6. 'Dommerne skal dømme ... Så hva?'

Småbarn er ikke spesielt kresne når det gjelder å plukke en tid for å ha en tantrum. «Når pjokket ditt slår av på et offentlig sted, er det lett å føle seg selvbevisst, som om andre dømmer deg,» sier Joanne. "Sannheten er at de sannsynligvis ikke er det. Eller hvis de er - vel, lure dem mer. "Selvfølgelig, hvis din pjokk har en nedsmelting i en restaurant eller et sted der det er andre mennesker med en rimelig forventning om fred, bør du prøve å fjerne dem fra situasjonen og håndtere det andre steder. «Men husk at som foreldre, vi har alle vært der eller går gjennom det også,» legger Joanne. Vær forberedt, ved å tenke på strategier du vil bruke når du er ute og om - fordi du må håndtere en offentlig tantrum en dag. Strategier du bruker hjemme, som Time Out eller ignorerer, kan ikke være praktisk andre steder. '

7. "Hold deg sterk"

Prøv å ikke gi deg en tantrum, eller du vil lagre problemer for fremtidig oppførsel. "Å gi i lærer barnet ditt at histrionics vil få ham det han vil," sier Joanne. «Ditt barn trenger å lære hva slags oppførsel gjør og gir ikke belønninger (og foreldrenes udelte oppmerksomhet - selv negativ oppmerksomhet når du forteller ham - teller som en belønning)." Men det er også verdt å huske at ja, du vil vri. «Vi gjør det noen ganger,» sier Joanne. «Ikke føler deg dårlig om det, vi får alle lov til å få et par streik ut hverandre.» Og noen ganger er det verdt å lytte til hvorfor din pjokk faktisk er opprørt (hvis han kan få ordene ut) for å se om du kan fikse situasjonen. Hvordan forblir du rolig når småbarnet kaster en wobbly? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Som dette? Vi vedder på at du også vil like:

Tegn på autisme og aspergers syndrom hos babyer og småbarn

Hvorfor det er bra for barnet ditt å bli kjedelig

Hvorfor din pjokk er klossete og hvordan man skal håndtere

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar