7 ting å huske når du begynner å forsøke å tenke (TTC)

Enten du har ønsket en baby siden du kan huske eller du bare bestemte deg for i forrige uke at tiden er riktig, når du har trent, vil du ha en baby, vil du ha en, er, akkurat nå. Og ikke å vite hvor lenge det vil ta deg til å bli gravid, kan seriøst prøve tålmodigheten din.

Du har kanskje tilbrakt mesteparten av sexlivet ditt unngå å ha en baby, men nå har du dratt kondomene og kommer av pillen, blir gravid kanskje ikke så raskt som du forventer. Dette er hva du trenger å huske.

1. Ta kosttilskudd

Start med å ta 400mcg folsyre nå, som du må begynne før du selv tenker for å bidra til å sikre en sunn hjernefunksjon i din fremtidige baby.

2. Nyt sexlivet ditt

Hvis du er på baby nr. 1, kan disse være dine siste dager med sorgløs sex uten å bekymre deg om at barna våkner opp eller - verre - går inn.

3. Stopp besettelse

Hvis du ikke blir gravid i de første månedene, ikke ta panikk. 90% av parene blir gravide innen et år. Så prøv å ikke bli obsessiv fra dag ett. Du kan kanskje kontrollere de fleste ting i livet ditt, men dette er sannsynligvis ikke en av dem. I tillegg er det vanskelig å føle seg sexy når det handler om sæd og egg.

4. tenk på ham

Husk det handler ikke bare om deg. Du er i dette sammen, og partneren din må også føle deg avslappet og glad - prøv ikke å bøye presset på (selv om alt du tenker er "Skynd deg og gi meg dine beste svømmere"). Ytelse angst er ikke bidrar til baby making.

5. Vanlig sex

Den beste tiden å tenke er en eller to dager før du eggløs, noe som kan virke som en vanskelig oppgave til gang. Men du trenger ikke å ha sex hver dag - sæd kan overleve i opptil syv dager i kroppen din, så alle dager er bra. Trene når du er eggløsning, og så mest fruktbar, med vår eggløsning kalkulator.

6. Sperm-boostere

Du forblir sannsynligvis så sunn som du kan, men du kan også gjøre forskjell på mulighetene for oppfattelse hvis partneren din holder sædret sunt. Det betyr et balansert kosthold, ingen røyking, kutte ned på alkohol (som påvirker testosteronnivåene) og opprettholder en sunn vekt.

7. Baby gjør pause

Hvis du har prøvd en stund og det blir alt for stressende, ta en pause. Gå på noen datoer eller en helg borte og gjenoppstart romantikken.

1. Ha regelmessig sex

"Hver to eller tre dager er ideell, fordi for mye utløsning eller langvarig avholdenhet har begge bivirkninger på sædkvalitet og kvantitet, forklarer dr. Sarah Brewer, forfatter av Planlegging en baby? En komplett guide til Pre-Conceptual Care. "Selv om du har slitt med å bli gravid i fortiden, kan det være verdt å nærme seg det annerledes og holde av så lenge som syv dager før du har sex under din fruktbare topp - dette gjør at partnerens spermier teller opp."

2. Få vekten klar

"Hvis du trenger å redusere vekten, gjør dette før du begynner å prøve en baby," sier Emma. Å være over eller under vekt kan begge ha en negativ innvirkning på fruktbarheten, men hvis du mister for mye vekt for raskt mens du er TTC, tror kroppen din at det ikke er den beste tiden å tenke.

3. Maksimere ernæringen

'Som et sikkerhetsnett, ta et multivitamin- og mineraltilskudd spesielt utviklet for graviditet eller unnfangelse,' sier Sarah. «Du leter etter noe som inkluderer folsyre (400mcg daglig), noe som bidrar til å forhindre visse utviklingsforstyrrelser i babyen din som spina bifida. '

4. Sett flaskeåpneren ned

"En studie fant at kvinner som drikker fem eller mindre enheter av alkohol per uke, var dobbelt så sannsynlig å bli gravide innen seks måneder enn de som drikker ti enheter eller mer," sier Sarah.

5. Dikke sigarettene

"Hvis du ikke kan stoppe, så kutt helt ned," sier Sarah. «Kvinner som røyker 10 eller flere sigaretter om dagen, er tre ganger mer sannsynlig å ha problemer med å tenke enn ikke-røykere. '

6. Ta vare på kroppen din

Hvis du prøver å bli gravid, er det viktig å bremse og ta vare på kroppen din, som Emma Cannon påpeker. 'I løpet av de siste fem årene har jeg lagt merke til at treningsrutiner som kvinner setter seg gjennom, kan være veldig intense og veldig strenge. Problemet med dette er at det oversvømmer kroppen med adrenalin, som kan fortelle kroppen, det er ikke spesielt bra å tenke. Hvis du har prøvd en stund og du sliter, må du bare ta en titt på treningsrutinen din. '

7. Glem Kama Sutra

«Når det gjelder kjønnsposisjoner, kan misjonær med litt svingete bekken (det vil si en pute under bunnen) hjelpe, sier Emma Cannon, fruktbarhetsspesialist og forfatter av The Baby Making Bible. "Men jeg tror virkelig det beste rådet er bare for å komme videre med det. Å bli for obsessiv kan skape spenning. '

8. Ikke glem ditt forhold

"Når all oppmerksomhet er på prosessen med å prøve å bli gravid, kan følelser forsømmes, noe som kan føre til frustrasjon, sinne og skuffelse," sier Sloan. «Så gjør aktivt tid til å gjøre ting du liker og snakke om alt annet enn unnfangelse. '

9. Fokus på nåtiden

"Det er vanskelig å ikke være i tvil om å bli gravid og ha en baby," forteller livstrener og forholdsspesialist Sloan Sheridan-Williams. "Jeg anbefaler klienter som prøver å tenke på at den beste måten å redusere dette stresset på er å skifte fokus fra sluttmål til nåtid - slik at du spiser daglige aktiviteter du vanligvis vil skynde deg gjennom. Når du lar deg leve i øyeblikket, føles det mindre overveldende for dere begge. '

10. balansere spising din

Men vær ikke lurt av kjepphest, sier Emma. "Det er en god ide å kutte ut bearbeidede matvarer, men ikke bli fristet til å grøfte hele matgrupper eller erstatte måltider med juice. Og gå for mat som er høy i antioksidanter, omega 3 oljer og protein. 'Emma anbefaler også ikke å spise rå mat etter 4 pm, da disse kan chill fordøyelsen og senke kroppens kroppstemperatur.

11. Finn suksesshistorier

'Idrettsutøvere ser til folk som har oppnådd det de ønsker og gjenskaper det, og på samme måte er det en god tid å se på tips og teknikker som har jobbet for andre og finne en som føles autentisk for deg,' sier Sloan. 'Akupunktur har vist seg å redusere stress, og selvhypnose er bra for avslapning.'

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar