7 ting å gjøre før du løfter

Visualisere heisen

Mentalt å forberede seg på en løft ved å visualisere den i 20 sekunder på forhånd, kan øke totalvekten med 12 prosent, ifølge britisk forskning.

Ta en drink

Muskler er rundt 75 prosent vann, og å være enda litt dehydrert kan føre til en ti prosent fall i kontraktil styrke, ifølge funn fra Colgan Institute.

Ned en energidrikk

Å ha en energidrikk som inneholder koffein og taurin ti minutter før du går på treningsstudioet, kan hjelpe deg med å utføre flere representanter og sett, sier en nylig rapport i Journal of Strength and Conditioning. Studien viste at emner gitt drikken også hadde en større spike av både veksthormon og insulin etter trening, noe som fører til større muskelgevinster.

Last opp iPod-en

Lytte til musikk under trening gjør at du fokuserer på økten, slik at du trener vanskeligere for mindre oppfattet innsats, fant forskerne ved Fairleigh Dickinson University i New Jersey.

Sjekk klokken din

Gjør treningene dine om ettermiddagen. Studier har identifisert at kroppstemperaturen naturlig tinder da, noe som betyr at musklene er varmere og mer fleksible og styrken er i topp.

Har et mål

Tallrike studier har vist at målsetting fører til ytelsesforbedring, så planlegg et treningsprogram som gjør det mulig å øke vekten du løfter over tid, i stedet for å slå maskinerne tilfeldig.

Brace kjernen din

Kjernen din stabiliserer kroppen din mens du løfter, men er også involvert i å overføre kraft fra beina til overkroppen når du utfører bevegelser basert på bryst, skuldre og rygg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar