7 Overraskende ting som vil gjøre babyen din friskere og lykkeligere

OK, så vi vet alle at amming kan gjøre din lille en mer intelligent, og at lesingen til ham hjelper ham til å slappe av og lære å snakke, men vi er imponert over disse geni-utviklingsboosters

1. Danse med babyen din

Boogying med babyen din vil ikke bare få ham til å fnise - det kan gjøre ham mer nyttig når han er eldre også. Forskning har vist at bevegelse er en stor del av musikk som påvirker den lille ens oppførsel fra en ung alder. Så sett på noen låter og byst noen bevegelser!

2. Bruk din baby

Hvis du bærer babyen din i en babybåt eller slynge, kan det hjelpe babyen din å utvikle seg raskere. Babyer som er "slitt" tilbringer mer tid våken - bløt i alt som skjer rundt dem, ifølge barnepike Dr Sears.

3. (Noen) Skjermtid

Tro det eller ei, la din tote spille på nettbrettet i en halv time, eller se på TV, har det fordeler. Din lille vil absorbere mye informasjon som han normalt ikke kommer over, og hvis han samhandler og engasjerer, lærer han noe. Bare husk å bli involvert i disse spillene i stedet for å være helt distrahert med Facebook på telefonen din.

4. Gjøre gåter

Du kan kjede deg stiv av å gjøre din lille Peppa Pigs puslespill med henne, men hold deg til det - det er bra for henne. Eksperter foreslår at puslespill, og spill generelt, hjelper små barn til å bli "selvregulerte elever" og hjelpe dem med å håndtere feil.

5. Kittling babyen din

Det garanterer ikke bare en fnise fra babyen din, kittende han kan også hjelpe ham å lære å snakke. Forskning har vist at en babys følelse av berøring er nært knyttet til språkutviklingen, slik at kittingen din baby mens du snakker med henne, kan hjelpe henne å hente ord raskere.

6. Going shopping

OK, så brownie poeng for de Zara hælene du nettopp har kjøpt, mindre så for skrikende passformen av Pic-A-Mix. Eksperter har oppdaget at å ta en liten shopping med deg faktisk kunne forbedre hjernens funksjon, da barn utvikler ferdigheter fra "aktive aktiviteter".

7. Delta på barnehage

Å slippe barnet ditt i barnehage kan sende deg på en skyldt reise - men det har en stor fordel. Det kan gjøre ham mye sunnere når han er eldre fordi kroppen hans vil lære å bekjempe eventuelle bugs han plukker opp fra andre barn i barnehagen.Hvordan hjelper du med å øke babyens utvikling? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar