7 trinn for en positiv arbeidserfaring

Ikke la frykt ta over når forfallsdatoen lukkes. Forbered deg mentalt for en stressfri fødsel

Når det kommer til arbeidskraft, plassering, smertelindring og fødselspartner, kommer du ganske høyt på din ønskeliste - men hva med positivitet?

Forskning har vist at positive fødesteknikker kan forkorte arbeidskraft og gjøre deg mindre sannsynlig å trenge intervensjon også.

'Psykisk forberedelse er like viktig som fysisk,' sier klinisk hypnoterapeut Maggie Howell. 'Hodet styrer hvordan kroppen reagerer.'

Ikke alle vil ha en intervensjonsfri fødsel, men ved å ta ut fryktfaktoren og bygge tilliten din, vil du føle deg i kontroll og ha en positiv opplevelse, uansett hva som skjer.

1. Sett på dine frykter

Det kan være skremmende overskrifter eller bare slå på En født hvert minutt i et uheldig øyeblikk - fødsel kan frykt utløses av en rekke ting.

"Å anerkjenne frykten og trene ut hvor de kommer fra, er det første skrittet for å overvinne dem, sier Maisie Villegas fra Doula UK. Hvis du ikke er sikker på hva som spøker deg, kan du snakke med partneren din for å se om du kan finne frem til stressutløserne dine.

2. Lær å slappe av

Å føle seg rolig er nøkkelen til å være trygg og i kontroll. "Ved å praktisere en avspenningsteknikk under graviditet, kan du få det til å sparke inn når du trenger det," sier hypno-birthing trener Rosie Goode (hypnobirthingworks.co.uk). For hypnobirthing får du de beste resultatene ved å delta i en graviditetshypnoterapiverksted, og deretter lytte til en CD eller laste ned hjemme.

3. Pust inn riktig

"Kombinere puste med telling er svært effektiv gjennom arbeidskraften - tregere og dypere puste øker mengden oksygen som kommer til musklene, noe som hjelper dem med å slappe av, sier Rosie. Og teller vil holde oppmerksom på hva som skjer. Enkle pusteteknikker er de beste.

Prøv 7:11 puste - pust inn dypt til en telling på syv, og pust ut til en telling på 11.

4. Partner ærlighet

Facing up to birth frykt er viktig for fødselspartner også. Hvis han er på kanten på barselsavdelingen, kan den passere deg. Oppfordre ham til å være ærlig om hans bekymringer. Å bli involvert i antenatal klasser vil også hjelpe.

Å føle seg rolig er nøkkelen til å være trygg og i kontroll.

5. Hold deg i øyeblikket

I arbeid er det altfor lett for tankene dine å løpe foran seg selv. "Hjernen din utviklet seg for å varsle deg om mulig fare foran, så selv om du er ok, kan det generere panikkete tanker. Det kan utløse muskelspenning og gjøre arbeidet tregere, sier Rosie. Hold disse tankene i sjakk ved å fokusere på nåtiden - ved hjelp av en pusteteknikk vil det hjelpe, som vil gjenta en bekreftelse til deg selv.

6. Slapp av med duft

Lukt er en kraftig forstand og kan fremkalle både minner og følelser. "Når du trener avslappende øvelser under graviditeten, brenn lavendelolje," sier doula Sophie Fletcher. «Ha det med deg under arbeidskraft, og det vil utløse foreningen med avslapning. '

7. Hold det fysisk

Få din partner til å gni ryggen og ryggen på beina dine. 'Dette stimulerer stoffskiftet, som hjelper kroppen din til å behandle adrenalin og melkesyre, slik at du føler deg rolig igjen, sier Maggie. Og mellom sammentrekninger bidrar lett berøringsmassasje til å stimulere frigjøringen av beroligende kjemikalier i kroppen.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar