7 Sov Secrets For Grown-Ups: Hvordan sove bedre når du har en baby

Hold deg frisk, sunn og våken - uten hjelp av matchsticks eller en heltids barnepike

Du. Trenge. Sove. Også. For energi å løpe etter babyen din. For sunnhet, så du kan huske hva din helse besøkende nettopp sa. Helvete, bare for å føle deg som. Ja, vi vet at babyen din skal sove gjennom er viktigere enn noe, akkurat nå. Men tro oss, om det skjer snart eller ikke, kan du øke kvaliteten på søvn og energinivå.

1.Få en dagslampe

Slå av TVen, pakk opp babyen din og kom deg ut. "Eksponering for tidlig morgenlys har vist seg å lindre stress og øke humøret, både nøkkelen for å skape et sunt søvnmønster," sier Sammy. Kroppens søvn våkne syklus vil bli forsterket også, så du vil sove bedre den kvelden.En studie av Appalachian State University i USA fant morgen øvelser hadde bedre kvalitet blikk på kvelden som trening frigjør stresshormoner. Så ta tak i trenerne dine, barnevogn og gå for en wake-up tur.

2.Sett sukkerstøtten

Fire super-sized, double-shot lattes og en pakke sjokolade fordøyelseskanaler kan brenne dagen, men det kan skade søvnen i det lange løp. "Koffein og sukkerholdige matvarer øker insulinproduksjonen, forårsaker blodsukkerflux som gjør at du blir mer sliten og forstyrrer din natts søvn," sier nutritionist Juliette Kellow.Unngå å drikke mer enn tre kopper kaffe om dagen - og prøv å bytte en til en kopp peppermyntte. Ifølge amerikansk forskning er bare lukten av peppermynte te nok til å redusere tretthet og frustrasjon. Når det gjelder kostholdet ditt, hold sunn, lett å ta mat til hånden. Og gjem kjeksblikket.

Når det gjelder kostholdet ditt, hold sunn, lett å ta mat til hånden. Og gjem kjeksblikket

3. Del søvnplikt

Foreldre er en felles innsats, så sørg for at onus ikke er alt på deg. «Du kan ikke bry deg om andre hvis du ikke tar vare på deg selv, og det inkluderer å få nok søvn,» sier psykolog Emma Kenny. Enig på en søvnplan med partneren din. Du vil kanskje snakke om alternative netter, eller til og med uker. Selv om du ammer, kan du fortsatt dele ansvaret. Når melk er etablert, kan du uttrykke og la partneren gjøre noen av nattens strømmer.

4. Trick deg selv for å gå tilbake til å sove

Klarte å få babyen din til å sove igjen, men kan ikke komme dit selv? Det er en ekte medisinsk grunn. «Når du våkner om natten av en gråtende baby, går kroppen din inn i overdrive og reagerer på disse kravene ved å produsere mer adrenalin, sier Sammy. "Adrenalin gir deg muligheten til å overstyre utmattelse - men bare på kort sikt - og kan hindre deg i å falle tilbake og sove raskt."Så når du trenger å stå opp om natten med babyen din, ta en bok på ventemodus, slik at du kan lese deg selv igjen å sove. Leser i bare seks minutter beroliger sinnet etter forskningen, så du bør finne at øyelokkene blir tunge på kort tid.

5. Strekk det ut

Til tross for å være utmattet på slutten av dagen, sliter du med å sovne? Det er viktig å slå ned før du går i seng, så grøft alle e-postkontroller og, ja, selv Facebook fra telefonen din minst 30 minutter før senga.Og praktisere forsiktig yoga strekker seg før sengetid er bra for slitne muskler og ledd, slik at kroppen din er avslappet og klar til å sove.

6. Ta en lurepap

Du har blitt fortalt å sove når barnet sover. Men hvis dette lurvapet er den eneste pusten du får til sengetid, er sjansen for at du vil pope tellyen i stedet. En Harvard University studie fant en 26-minutters snooze var nok til å øke våkenhet med hele 54 prosent. Vil dette overbevise deg?Lig deg ned i en halv time når barnet ditt har lunsjen. - Selv om du ikke kan sove, bare å sette føttene opp og lukke øynene dine, vil du hjelpe deg å lade opp, sier Julia.

7. takle mumsomnia

Fra hvordan du skal strekke din barsel betale for bekymringer om barnets utvikling, bruker mange nye mødre natten til å stirre i taket, bekymrende.Snakk med vennene dine, partner, jordemor eller helsepersonell for å lette dine bekymringer. "Hvis du bekymrer deg så mye, føler du deg som om du ikke klarer å takle, se din lege, da dette kan være et symptom på postnatal depresjon. Det er også viktig å begynne å si "nei" oftere. "Når du står overfor noe nytt, om det er baby svømming eller en lang kjøretur for å besøke familie, spør deg selv," Kan jeg gjøre dette? "Og" Vil jeg selv? ". Hvis svaret ikke er ja, ikke gjør det, sier Julia.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar