7 ferdigheter du allerede har det betyr at du er klar til å se etter en nyfødt

Nå som babyen din er her endelig, og du kan begynne å nyte morskap og barselsorlov, kan du tenke at du vil gi jobbarbeidet et hvil i noen måneder. Men den gode nyheten er at dine talenter på arbeidsplassen også kan brukes til å ta vare på et nyfødt - her er hvordan ...

Du er flott på multi-tasking

Pre-baby: Du kan svare på telefonen, ta notater, svare på e-post og drikke en kopp te på kontoret.Post-baby: Ok, så de koppene te har en tendens til å bli kaldere regelmessig, men du kan fortsatt snakke med vennen din, amme og holde øye med Denne morgenen, mens du bestiller i babyens neste playdate.

Du er vant til å jobbe døgnet rundt

Pre-baby: Mens de fleste av dine etter kl. 17.30 timer innebærer å dumpe greske pendlere eller sette verden på rettigheter i puben, er du godt vant til lange dager.Post-baby: Mens de fleste sjefer ikke ringer til klokken 2 for å ha melk, har en nyfødt og har en travel jobb, har det noen likheter, så i det minste blir du litt forberedt. Og den gode nyheten er at med en nyfødt, kan du ha en middagsdag kip - ikke helt så lett når du jobber 9-5.

LES: FOODS AT BOOST ENERGY BEAT NEW MUM EXHAUSTION

Du er god i beslutningsprosessen

Pre-baby: Enten det var å lukke en viktig avtale, velge riktig person til å kaste til klienter eller vite hvilken lager som skal bestilles, involverer arbeidsplassen deg i daglige beslutninger.Post-baby: Beslutningen stopper ikke når barnet ditt kommer. Denne gangen handler det om fôring eller søvnteknikk, men når du er vant til å gjøre snapbehandlingsbeslutninger - ofte under presserende foreldre valg bør være en doddle.

Du stoler på dine instinkter

Pre-baby: Du stole på dine instinkter hver dag. Enten det er å vite om du skal signere en bestemt klient eller omformulere en e-post til en medarbeider, tar et øyeblikk å lytte til tarmene dine en ferdighet i seg selv.Post-baby: Mens det kan virke som alle har sin egen mening om å heve en baby, er det i siste instans din beslutning og en som krever at du stoler på ditt eget instinkt. Mor vet best alt det ...

LES: KALL ALLE NYE MUMS: DE 10 VINNER AT DU ER AWESOME

Du vet betydningen av samarbeid

Pre-baby: Enten det drar en all-nighter for å få et prosjekt ferdig eller hjernestormende ideer i et møte, er du vant til å jobbe i et lag og verdsetter den hjelpen andre kan gi i din daglige jobb og liv.Post-baby: Du har et helt nytt team nå, du er en mamma, men partneren din, mamma eller vennegjengen kan gi den perfekte 2 am-feed-tag-team eller kilde til råd når du trenger det mest.

Du har gode kommunikasjonsevner

Pre-baby: Du er glad for å snakke med arbeidskollegaer, linjeleder, postbode, venner og den litt merkelige kvinnen ved busstoppet. Du klarer selv en presentasjon foran 15 personer (selv om du stoler på den gamle "forestill deg dem i deres undertøy" lure for å slå nerver).Post-baby: Å bli en mamma åpner et nytt og stadig voksende sosialt nettverk. Heldigvis har du allerede ferdigheter til å snakke med andre mødre ved mykt lek, forklar med din lege hvorfor ditt nyfødte ikke er bra, eller sett deg ned med svigermor og forklart med rette hvorfor din fôringsteknikk er det beste for din baby.

LES: DIN PREGNANCY AND NEW MUM SUPPORT NETWORK

Du fortsetter med problemer

Pre-baby: Å holde deg motivert i jobben din, eller fortsette med en treningsøkt på treningsstudioet (som du frykter men vet er bra for deg), vil stå deg i god stand når babyen din kommer. Post-baby: Hvis moderskap lærer deg noe, er det verdien av utholdenhet. Enten det mates babyen din eller hjelper ham til å sove gjennom, holder du deg til det, og det lønner seg alltid til slutt - vanligvis med et nydelig smilende smil som du smelter ...Hvilke andre ferdigheter hadde du som du har brukt siden du ble mamma? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar