7 sekunder å imponere - Hvordan få jenta til drømmene dine

Innholdsfortegnelse:

7 sekunder å imponere - Hvordan få jenta til drømmene dine
7 sekunder å imponere - Hvordan få jenta til drømmene dine
Anonim

Ønsker du å vinne over drømmens jente? Viser deg at du har nøyaktig 7 sekunder for å få henne til å tro at du er verdt det! Du har blitt advart.

Kan du tenke på noe livsforandrende som du kan gjøre innen 7 sekunder? Virker som en massiv mengde press for så lite tid. Likevel, tro det eller ei, dette er hvor lenge forskere foreslår at det vil ta for en kvinne å gi en mann en størrelse!

Det er riktig - gå over blomster, sjokolade, middag og alle former for romantisk wooing-du har nå bare 7 sekunder for en kvinne å bestemme om du er verdt henne eller ikke.

Med den digitale datingsverdenen stigende og tillater kvinner å kaste bort potensielle kompiser så enkelt som å "swiping left", er det viktigere å lage et godt inntrykk raskt enn noensinne. Hvorfor? Fordi det er en annen ordspråklig fisk som svømmer sammen på kort tid! Så hva med den psykologiske sminke av en kvinne bestemmer deg for å få mindre tid til å gi inntrykk enn du må bestille en cheeseburger? Vi tar en titt på hvordan kvinner gjør snapdommer og hva du kan gjøre for å få mest mulig ut av ditt første inntrykk! [Les: Den trinnvise veiledningen for å få en jente til å legge merke til deg selv før du snakker med henne]

Det er et feil system

La oss være ekte: 7 sekunder gjør ikke et godt inntrykk. Som vi sa tidligere: hva kan du faktisk gjøre eller si innen 7 sekunder som virkelig kan imponere noen? I utgangspunktet ingenting. For å kompensere blir utseendet det viktigste. Det stemmer: Hvis du er en hottie, fortsetter hun å snakke. Hvis ikke … vel, kan du bli sendt pakking.

Dessverre kan du være den mest interessante personen hun noen gang har møtt, bevæpnet med de beste historiene hun noensinne har hørt, men hvis det ikke er noen fysisk attraksjon rett utenfor flaggermuset, er oddsene du allerede mistet hennes interesse. Det er ikke som om menn og kvinner overalt ikke vet at dette er en feilaktig, høyt ulogisk og grunnløs måte å tenke på, men vi kan ikke bare hjelpe, men fortsette oppførselen; Vi er hardwired på den måten. Heldigvis er det en måte å omgå denne naturlige trang.

Gratulerer, du har bare 23 sekunder!

Så hvordan klarer du deg fra det nesten umulige å imponere på "7 sekunder" - for å få 23 sekunder mer? I utgangspunktet er det lykken i uavgjort! Gamle koner forteller * og av koner forteller vi selvfølgelig mener frat jenter samlet i baren * har noen ganger antydet at en kvinne vil bestemme innen 30 sekunder om hun vil sove med deg.

Nå realistically betyr dette ikke etter 30 sekunder vil hun trekke henne truser ned * beklager, gutter *, men heller at hun ikke har regnet ut det. Dette er en forlengelse av 7-sekunders regel. Hvis de første syv sekundene ikke ser for stor ut, ikke bekymre deg; du har en annen 23 til å jobbe din magi. [Les: 10 veldig jevne trekk for å sjarm trussene av en jente]

8 gjør og ikke gjør det med å vinne henne i løpet av 7 sekunder

Fortsatt fast bestemt på å tøffe henne i de første 7 sekundene? Lurer på hvordan du får mest mulig ut av din tid? Her er noen enkle do's og don'ts som vil vise deg hvordan du kan vinne en jente over umiddelbart * eller i det minste ikke la deg se etterlengtet inn i en fremtid av børster og ensomme netter *.

# 1 IKKE åpne med en åpenbar linje, som "Gjorde det vondt … når du falt fra himmelen?" Disse er gamle, cheesy og ineffektive. Du bør også unngå sexistiske kommentarer om hennes kropp, hårfarge, bryststørrelse, eller spørre altfor personlige / uhøflige spørsmål * hei, favoritt sex stilling *.. I utgangspunktet har alt du har sett douchebags spør på Tinder, bli en gigant nei-nei for virkelige liv førsteinntrykk. [Les: 30 idiotsikker pickup linjer og 10 du burde aldri bruke]

# 2 si noe morsomt. En av de beste måtene å woo en kvinne på er å kile hennes morsomme bein. Dette betyr at en av de beste tingene du kan gjøre med 7-sekunders "GO" -tid, gjør henne til å le. På slutten av møtet kan hun ikke huske hvilken farge håret ditt er eller hva du hadde på deg, men hun er sikker på at det kommer til å huske hva som gjorde henne mage-latter i offentligheten. [Les: Hvordan få en jente til å le høyt og bli vanskelig for deg]

# 3 IKKE overshare. Vi er ikke sikker på hva som er verre: spør henne om hun elsker å gi BJ, eller oversharing om din siste kamp med broren din, Jake. De rare problemene du har med din mor, og hvordan exen revet ditt hjerte ut og fortsatte å anspore en spiral av selvtillit i deg, er emner som er best igjen for senere datoer. Å ta opp disse emnene er definitivt ikke hvordan du vil bruke 7 sekunder.

# 4 Bruk et sitat. Jenter som sitater; de gjør en potensiell dato virke utdannet, intellektuell, romantisk og mystisk. Stol på oss. Det er grunnen til at Instagram er oversvømmet med filtrerte bilder som viser skrivemaskinens skrifttyper og F. Scott Fitzgerald sitater. Pro tips? Prøv å finne en måte å slippe det naturlig inn i samtalen - ellers kan du bare komme som en pretensiøs weirdo i stedet for bukser-charmer-ekstraordinaire. [Les: 55 morsomme sitater om kjærlighet og alle sine morsomme komplikasjoner]

# 5 Snakk ikke om penis. Noen gang. Hvis hun vil vite sine spesifikasjoner, vil hun finne ut av seg selv. Vi lover.

# 6 Spør henne ledende spørsmål. Hvis du kan få din dame i spørsmålet å åpne opp om et gitt emne du tar opp, har du ganske mye fått dette i posen. Det spiller ingen rolle hvem du er: mann, kvinne, en rosa stripet elefant-folk elsker å snakke om seg selv.

Spør jenta til et ledende spørsmål om seg selv: hvor hun vokste opp, hva hun vil gjøre med livet hennes, hva hennes beste ferie var, og snart finner du at samtalen din flyter naturlig. En av de beste måtene å få et førsteinntrykk på er å vise den andre personen de kan være komfortable rundt deg, og at du vil være interessert i hva de må si. [Les: Hvordan snakke med jenter og la dem swooning over deg!]

# 7 Ikke vær altfor nærig. En rystelse av hånden er perfekt peachy i begynnelsen av samspillet, etter å ha introdusert deg selv, men å få håndsyne under et nytt møte får deg til å komme som et kryp. Se hvor du legger de hender, bud!

# 8 Vær snill. Tro det eller ei, folk er vanligvis ikke vant til å motta vennlighet fra fremmede. For eksempel, la oss si at du ser en nydelig jente foran deg på en Starbucks. Hvis du virkelig er i denne jenta * i det rare "Jeg liker deg fra det fjerne", har vi en tendens til å knuse på folk *, hvorfor ikke våren for kaffen hennes mens du er i kø, åpne døren for henne når du går, og gi et vennlig smil? Ingen smiler lenger, så selv denne enkle gesturen kan sette deg fra hverandre raskt!

[Les: Den hemmelige veiledningen for å få noen jente oppmerksomhet uansett hvor du er]

Ok, så vi kan ikke alle være Mr Charming når det gjelder å snakke med vår drømpike - spesielt når vi bare har 7 sekunder! For å ha en sjanse til å slåss, følg reglene våre, og du vil være på vei til et mye mer sjarmerende, likeable førsteinntrykk.

Populært emne