7 Regler for å lage en flaske med (perfekt) formelmelk

Sett på kokkens hatt og rist opp den perfekte flasken med formelmelk til babyen din - fortjener han bare det beste

Å lage babyens flaske er ikke så lett som du kanskje tror. Det er ikke bare et tilfelle av å bare blande noen formel med vann, det må bare være - de riktige målingene, temperaturene og timingen.

Men det er ikke noe du må stresse på, bare følg sju enkle regler som vil sørge for at babyen din har en trygg mat hver gang. Enkelt, nei?

1. Vask hendene dine

Dette er et absolutt must for å unngå ubehagelige bakterier som overfører fra hendene til babyens flaske. Få anti-bac håndvask på klar.

2. Rengjør fôringsutstyret

Før du lager formelen, må du sørge for at du rengjør og steriliserer flasken og spiser riktig igjen for å kvitte seg med eventuelle feil.

3. Få temperaturen riktig

Kok vann i kjelen, og la det avkjøles til 70 ° C (bruk et termometer for å sjekke) - denne temperaturen vil drepe noen bakterier som lurker rundt. På dette punktet blandes i formelpulveret og la det alt avkjøles.

Sjekk at det ikke er for varmt for babyen din ved å sette noen dråper på håndleddene dine, det skal føles varmt, ikke varmt.

4. Få beløpet riktig

Du vil ikke at barnet ditt skal få forstoppelse eller dehydrere babyen din, så bruk kun den mengden pulver som anbefales på pakken - du trenger ikke mer eller mindre enn det.

5. Ikke legg til noen statister

Hvis babyen din er avvenning, må du ikke legge til noe sukker eller frokostblanding i flasken. Det vil ikke blande godt og vil ikke gjøre magen noe bra heller.

6. Unngå mikrobølgeovn

Mikrobølgeovnen bør være et ikke-gå-område når det gjelder babyens mat. Oppvarming av formelen på denne måten kan etterlate "hot spots" som brenner babyens munn.

7. Ikke gjør for mye

Selv om det er litt smerte å lage flasker hele dagen, bør du ideelt sett bare gjøre opp nok formel for en flaske om gangen.

Hvis du holder flasker i flere timer på slutten, selv i kjøleskapet, kan bakteriene multiplisere.

På samme måte, hvis babyen din ikke drenerer flasken, kaster du bort resterne - det kan virke som en sløsing, men det sparer ham fra å bli opprørt!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar