7 grunner du burde ikke føle seg skyldig om å legge barnet ditt i barnehagen

Ditch din mor skyld om å sette barnet ditt i barnepass - det er mange fordeler for dere begge

Å gå tilbake til arbeid etter barselsorlov kommer alltid med blandede følelser. Og skylden om å sette den lille i barnehagen er utvilsomt en biggie. Velkommen til morskap - stol på oss, du er ikke alene. Faktisk har ny undersøkelse fra myfamilycare.co.uk i tankegangen til arbeidende foreldre i Storbritannia funnet at 80% av kvinnene føler seg skyldige i å gå tilbake til jobb. Men i virkeligheten er det bra for babyen din og for deg.

80% av kvinnene føler seg skyldige i å gå tilbake til jobb

1 Det gjør babyen din mer sosial

En av de viktigste ferdighetene din baby vil lære i barnehagen er hvordan å være sosial. Han spenderer hele dagen i samspill med andre barn, så vel som andre voksne, noe som er gunstig for sin sosiale utvikling, sier livstrener Jenny Garrett, forfatter av Rocking Your Role (Ecademy Press, £ 12,99). "Jeg vil si at å lære å sosialisere er like viktig som noen utviklingsevner han plukker opp i dette stadiet."

2 Din baby vil vokse opp til å være "god"

En studie fra U.S. National Institute of Health har funnet ut at barn i høy kvalitet på barnehage skårde litt bedre på tiltak av akademisk og kognitiv prestasjon år senere som tenåringer. De var også litt mindre tilbøyelige til å opptre og være slemt, rapporterte forskerne.

3 Den langsiktige helseforhøyelsen

Ok, så det kan føles som at babyen din er konstant syk fra å plukke opp bugs i barnehagen, men stol på oss, dette vil være til nytte i det lange løp. En studie i tidsskriftet JAMA Pediatrics, fant barn som brukte tid i store barnehage grupper før to år gammel hadde flere respiratoriske og øreinfeksjoner, da, men var sykere sjeldnere i grunnskolen enn barn som var omsorg for hjemme.

4 babyer holder ikke vred

Hans lille krøllete ansikt når du går ut av barnehallen, kan ødelegge hjertet ditt, men han vil ikke holde det mot deg.

Barnet ditt kommer ikke til å huske når og hvor ofte du forlot ham på barnehagen

«Barnet ditt kommer ikke til å huske når og hvor ofte du forlot ham på barnehagen, eller om han ble opprørt, så mens det er vanskelig for deg som mamma, vil han ikke ha noe imot,» sier Jenny.

5 Det øker uavhengigheten

Hvis barnet ditt er vant til å forlate deg daglig og bruke det med andre barn, kan det gjøre ham mer selvstendig. Å delta i barnehagen kan forhindre at barnet ditt blir for klossete når han vokser opp, sier Jenny. Og det er nok du kan gjøre for å lette separasjonsangst.

6 Det kan hjelpe med rutiner

"Dagpleie er flott for å skape rutiner for barnet ditt, som du kan ha problemer med å gjøre deg selv på grunn av følelsesmessig vedlegg," sier Jenny. "Dette kan få babyen din til å kveles om dagen eller til og med få tak i potteopplæring."

7 Skyld er en regel du lager

Spør deg selv hvor kom dette konseptet med barnehage mor skyld fra? I de fleste tilfeller er det noe som mødre har utilsiktet opparbeidet.

Det viktigste er at babyen din er glad, sunn og godt elsket

«Du må omskrive denne regelen at arbeidende mødre som setter barnet i barnehagen, burde føle seg skyldige,» sier Jenny. "Gå tilbake og minn deg selv hva en god mamma er og gjør. Det viktigste er at babyen din er glad, sunn og godt elsket, og å sette barnet ditt i barnehagen har ingen innvirkning på dette. 'Hvordan føler du deg om å sette din lille i barnehagen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar