7 grunner til at Twitter er flott når du våkner med babyen din om natten

Våkn opp med babyen din? Kryss av. Bored? Kryss av. Trenger voksen samtale? Kryss av. Høres ut som det er på tide å bli kjent med Twitter ...

Å være våken med babyen din med midt på natten, kan være ensom - spesielt når ingen andre er våken, og du har utmattet alle forestillingene du ville se på å hente. Og du er sannsynligvis bekymret for å våkne opp babyen din, uansett.

Men Twitter kan være et glimrende alternativ. Fyllt med endeløs underholdning, konstant samtaler, nyheter og faktiske VOKSER du kan chatte med, det kan bare være svaret på din 3am lone mamma woes.

1. Spill innhente

Å lese dagens nyheter er ikke alltid mulig nå har du en baby å ta vare på. Så bruk den stille tiden til å spille inn og finn ut alt som skjer. Best av alt? Som du velger hvem du følger på Twitter, vil nyhetsfeeden skreddersys for hva som interesserer deg - hopper over alle de kjedelige sports- og vitenskapsnyhetene.

2. Alt er innen fingertuppene

Hvis barnet ditt begynner å bosette seg og du ikke vil risikere å forstyrre henne, trenger du ikke å være med Twitter. Last ned appen til telefonen din, og du kan enkelt søke etter det du vil uten å flytte.

3. Chat med andre mødre

Det er tusenvis av mødre å følge på Twitter - og et stort antall av dem har en baby. Så, som du, sjansene er at de også våkner i denne ugudelige timen. Snarere enn å våkne din mamma / partner / barnløse beste venn for en prat, delta på en Twitter-samtale med folkene som befinner seg i nøyaktig samme stilling. Med 140 tegn en pop, er det ikke for å beskatte heller.

4. Vinn ting

Twitter brister med konkurranser - de fleste av dem krever bare at du retweeter noe. Så det kan ganske bokstavelig talt betale for å være på Twitter midt på natten.

>> Skriv inn de nyeste M & B-tilbakemeldingene!

5. Stalk kjendiser (uten å bli arrestert)

Dør å vite hva Kim Kardashian er opp til? Eller den siste "observasjonen" som Katie Hopkins har laget? Glem rommaging rundt for det siste utgaven av Hello! og forstyrrer babyen din - Twitter er din go-to. Bla gjennom hundrevis av høy profilberømte berømthetskontoer og finn ut hva alle er opp til, umiddelbart.

6. Få foreldre tips

Kanskje du er alene i huset og rive ut håret ditt fordi babyen din ikke vil slutte å gråte, eller kanskje du vil ha litt informasjon om eksem uten en tur til legene. Du finner informasjonen du er ute etter på Twitter. Mange leger, helsebesøkere, jordmødre og medisinske organisasjoner har Twitter-kontoer, som brister med informasjon om alle slags spedbarnssykdommer. Og ikke glem å følge mor og baby!

7. Få informert

Du kan finne ut om mumsegrupper, barns aktiviteter og lokale arrangementer på Twitter, så hvis du ennå ikke har laget en plan for i dag, kan du se på hva som skjer i ditt område. Bruk hashtags for å søke etter byen din eller en bestemt aktivitet eller sted, f.eks. #London, #playgrounds, #mamatip.Følg M & B på Twitter @motherandbaby og ikke glem å sjekke ut vår Instagram-konto også.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar