7 grunner menn ikke nærmer deg * og hvordan du løser dette *

Youâ € ™ re alt det, og likevel, virker det som om menn unngår å nærme deg? Her er 7 store grunner til at gutta ikke nærmer deg, og måter du kan fikse det på!

Har du noen gang opplevd en tid da du tror du har vært på rett sted til rett tid, og så en fin fyr, og likevel skjer ingenting mellom dere to?

Og har dette skjedd mer enn noen få ganger?

Du kan anta at du er vennlig og tilnærmet, men uten å skjønne det selv, kan du være å slippe signaler som skyver bort enhver fyr som vil snakke med deg!

Hvorfor er menn nærmer deg?

La oss forestille oss dette scenariet.

Hele nå og da går du til et nærliggende pizza sted under lunsjpause.

De gjør flotte Calzone, og du kommer til å krysse stier med en veldig søt fyr som synes å dele din kjærlighet til utstoppa deig, da han alltid spiser det samme du er.

Må være en perfekt skjebnesvikt, ikke sant?

Du begynner å hyppige samlingen, og håper at hvis du løper inn i hverandre nok ganger, ved odds av kjennskap, vil han endelig legge merke til deg.

Og hvis dine heldige stjerner føler seg ganske sjenerøse, kan han nærme seg deg og spørre om setet ved siden av deg blir tatt. Åh, hvis du bare kunne få ham til å komme og snakke med deg!

Men han gjør det ikke. Og han er ikke den eneste. Det samme skjedde med den kjekke mannen i baren i forrige uke, og det virker som utallige, utallige andre menn. [Les: 10 uformelle trekk for å få en fyr til å legge merke til deg og falle for deg]

7 grunner til at gutta ikke nærmer deg - og måter å fikse dem på!

Han er der og du er der. Lukten av noe nytt og spennende er i luften, men ingenting skjer, og du har ingen anelse om hvorfor. Den triste sannheten er at du kan sabotere deg selv uten å vite det.

Her er de 7 vanligste feilene de fleste kvinner gjør når det kommer til å gjøre seg tilnærmet.

Unngå disse altfor vanlige feilene, og du vil se at å få en fyr til å gå opp til deg og si hei på en kaffebar ville være like enkelt som å ta en slurk av den cappuccinoen du har! [Les: Liker han meg? â € "18 tegn til avkodning av sitt kroppsspråk]

# 1 Du er alltid på din telefon / nettbrett / laptop. Få ting skriker: "Hold deg unna!" Som å holde telefonen i hendene dine. Det spiller ingen rolle om du snakker, teksting eller surfer på nettet, det er som om du har hengt et stort, ikke-forstyrrende tegn over pannen. Det samme gjelder for den bærbare datamaskinen eller i utgangspunktet en hvilken som helst enhet som du er helt oppslukt av.

Det eneste noe akseptabelt unntak er hvis du leser en e-bok eller en artikkel som virkelig er verdig til din udelte oppmerksomhet. Tro det eller ej, dette vil vise på ansiktet ditt, i din holdning og det generelle inntrykket du gjør på folk, noe som gir deg et mer gjennomtenkt og intelligent utseende.

Hvis du faktisk skal lese en bok, husk at en paperback er langt den bedre isbryteren. Den bærer en viss dose romantikk og ro med det som sjelden går ubemerket. [Les: 15 enkle samtale forretter du kan bruke med en fyr du liker]

# 2 Du gjør ikke øyekontakt. Du kan ikke virkelig skylde en mann for ikke å komme over for å snakke med deg, hvis du ikke kunne plage å se på ham nå og da. Vi ville ikke gå så langt som å bruke â € œeyes er vinduet til sjelen â € clichà ©, men vi vil ty til en annen â € "øyekontakt er hvordan du kaster hatten din i ringen.

En rask, sjenert blikk eller et langt, intensivt blikk, både kombinert med et varmt smil, er hvordan du lar en fyr vite at du er interessert.

Hvis du ikke er sikker på hvor lenge du trenger å holde blikket ditt låst med det sliket til en mann, uten at det blir skumle eller forvandle til en stjernekonkurranse, kan du bruke dette enkle tipset - stirre lenge nok til å legge merke til fargen av øynene hans. Så vri deg og se på noe annet. Sakte. Du vil ikke gjøre dette med en rask bevegelse som gjør at du ligner et redd dyr. Og du er det ikke. Du er en forførende, selvsikker kvinne som vet hvordan du får det hun ønsker. [Les: 10 subtile øyekontakt flirte bevegelser som alltid fungerer]

# 3 Du oppfører deg frekt. Uhøflig oppførsel er en stor avslag for enhver fyr, uansett om han bare prøver å fange øyet, eller han sitter over bordet på en første date. Hvis du oppfattes som uhøflig eller irriterende humør, faller sjansene for at en fyr nærmer deg deg ned til null nesten umiddelbart!

Så hvordan kan du være en bedre person? Vi vil, du vet, unngå å mishandle personalet hvor som helst du er, ikke hev din stemme uten grunn og ikke knus den andre fyren som jobbet opp mot å komme og snakke med deg. Og for å gråte høyt, slutte å skyte sint laserstråler fra øynene dine på alt som beveger seg.

Hvorfor? Vel, det er ganske enkelt faktisk - menn vil heller ikke, eller trenger de, for å være målet ditt.

Seriøst ville det drepe deg for å si en høflig â € œthank duâ € når servitrisen bringer din bestilling? Vil det fysisk skade deg å la den fyren være lett, uavhengig av hvordan han er i ligaen din? Og kanskje, prøv og smil hver gang en stund. Vi har hørt folk over hele verden gjør det og gjett hva - ingen døde av det. [Les: 15 tips for å være hyggelig og elsket av alle med det samme!]

# 4 Du fungerer som om du er for god til å være der. Når du snakker om å være godt ute av noen liga, bør du vite at det er en veldig fin linje mellom å ha et godt selvtillit og være en motbydelig narcissist. Og mens vi er sikker på at du vet hvilken side av den linjen du er på, er det ganske mulig at det ikke ser ut på samme måte fra andres perspektiv.

Det rynker og de halvmutrede ordene som du avviser alt og alle rundt deg, kan lett tolkes som en opptreden egomanisk handling. Med andre ord, ikke akkurat typen jentegarn ville rette opp for!

Vi foreslår ikke at du senker dine standarder og betaler deg mindre enn du fortjener. Du kan imidlertid jobbe litt med tålmodigheten din, for eksempel å gi et sted fem minutter før du bestemmer deg for det beste i det, eller gjør folk høflighet til å la dem si noen ord før de gir deg deg dårlig -scum ser ut som du har perfeksjonert gjennom årene.

# 5 Du blir for lett. Det er ikke noe galt med å gå ut og se etter en god tid. Vi vil si det igjen, det er ikke noe galt med å ha det gøy, så lenge du vet forskjellen mellom å være en munter flørt og en enkel plukking.

Vi mener ikke å høres ut som bestemor og gir deg et foredrag om hvordan menn vil ikke respektere deg når du er for lett. Men sannheten er at hvis du kaster deg selv på gutter over alt, vil du bare ende opp med å se desperat. Og jenter som virker desperate og lett, får ikke den fyren de virkelig vil ha.

De store gutta som lar deg slippe og bite leppen din, de liker en erobring. Ikke nødvendigvis å kjempe mot en drage for retten til å kysse prinsessen, men minst litt å kile deres mannlige ego og få dem til å føle at de har tjent det, og slå resten av konkurransen til den. [Les: Kunsten å tiltrekke menn på en måte de aldri kan motstå!]

# 6 Du gir deg ikke sjansen til å fange deg alene. Så du er ute med en haug med vennene dine, kledd på å drepe, ler, danser og har en blast. For å legge til all spenningen, er det denne søte fyren du tror, ​​ser på deg. Ah, hva en natt! Men hvorfor kommer han ikke over? Ved nå er du sikker på at du har tatt hans oppmerksomhet og det er vanlig som dagen han er interessert i deg. Hva H?

Du vet hvordan de sier at det er sikkerhet i tall? Når det gjelder flørting, er den eneste sikkerheten du får ved å aldri skille fra gruppen en nesten perfekt brannmur mellom deg og noen menn som vil snakke med deg.

Gi den stakkars fyren en sjanse til å fange deg alene. Gå til baren og ta en drink, gå utenfor for et pust av frisk luft eller komme med en annen unnskyldning for å vandre vekk fra vennene dine i et minutt. Han vil vite at det er vinduet hans og ta det. Hvis han ikke gjør det, kan du satse på ditt søte, søte smil som noen andre vil. [Les: 10 tips for å se veldig attraktivt når du prøver å få sin oppmerksomhet]

# 7 Du henger sammen med andre gutter. Dette er en veisperring for menn som ønsker å nærme seg deg, ikke fordi det er en dårlig ting, men fordi de fleste menn ikke vil gå på noen sin turf. Tenk på Bro Code hvis du vil, men territorier er territorier. Og nesten alle menn er mer sannsynlig å holde seg borte fra en kvinne som sitter med en annen mann, selv om hun ofte gjør øyekontakt. [Les: Den virkelige grunnen til at fyrens beste venner er ingenting annet enn problemer]

Hvis dette er tilfelle, må du være den som gjør noe. Det er en fyr du liker, og du vil se om det er et potensial for kjemi? Vær proaktiv og gå for den. Gå din rumpe over til ham og si â € ~hiâ € ™. Finn en smart måte å fortelle ham at han ikke er i en konkurranse, og at du bare henger ut med en venn.

Noen ganger kan en fyrvenner være enda mer nyttig som en perfekt vinge-kvinne. Hvis han er så fantastisk som han burde være, å ha en fyr venn sammen kan trenge til din fordel hele tiden!

Og det er det du gjør, når du kommer til det gamle nervebryterspørsmålet om â € œ hvorfor gjør han ikke det første skrittet?  € žNu at du har ditt spill pà ¥, damer, husk denne lille, små detaljen - ingen sa at du ikke kunne gå etter den fyren selv og bevise alle hans misforståelser om deg feil.

[Les: 13 sjarmerende måter å være mer approachable for guys]

Så hvis du noen gang finner deg selv lurer på hvorfor menn ikke nærmer seg deg, bare hold disse 7 grunnene og fikse det. Og du vil se hvor lett det kan være å få en fyr du liker å gå opp til deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar