7 raske måter å spise grillet kylling på

Fotografi: Travis Rathbone

Å lagre din egen mat er en av de mest effektive tingene du kan gjøre for å forbedre kostholdet ditt, men det kan være vanskelig å finne tid til å piske opp hvert måltid - spesielt i løpet av arbeidsugen. For å hjelpe, har amerikansk kokk, forfatter og TV-personlighet, James Briscione, kommet opp med denne planen for en ukes verdi for måltider som tar liten planlegging, bruker svært få ingredienser og - etter den første dagen - kan gjøres på ikke mer enn 15 minutter.

Høres en hel uke med kyllingmiddager litt sammen med deg? Ikke vær redd, siden NHS-retningslinjene foreslår at rester skal kjøles og spises innen to dager, må du i hvert fall fryse noe kjøtt, noe som gjør det enkelt å plassere de foreslåtte måltidene. Bare sørg for at kjøttet er helt avfrost og deretter varmet opp før du spiser.

1. Stek to saftige hele kyllinger

Å ha nok kylling for uken, stek to fugler samtidig. Gni begge med olivenolje og krydre med salt og sort pepper. Stuff en med halverte sitroner og den andre med fersk timian og et hode hvitløk kuttet i halvparten. Stekt ved 190 ° C / gass 5 til lårene registrer 75 ° C på kjøtttermometeret (50-60 minutter). Skær et bryst og server med ris eller quinoa og fersk spinat sautéed med hvitløk og løk.

Smart trekk: Kjøp masse spenat, lage ekstra ris, og hugg massevis av hvitløk og løk for å bruke hele uken.

2. Kast det i en veggie risskål

Kok litt brun ris - det er høyt i fiber og påfylling, med en nøtaktig smak, og du kan få ti minutters koker i posen. Sautér løk og hvitløk i 1 ts olivenolje, og legg deretter til et brysts verdi av hakkede kyllinger og kok i et øyeblikk. Bland en kylling, kylling, løk og hvitløk med den varme risen og litt fersk spinat. Toss i valget av valnøtter, mandler, tomat eller tørket tranebær. Kjole med vinaigrette.

Smart trekk: Verdens enkleste vinaigrette: olivenolje, balsamico eller rødvineddik, Dijon sennep og litt honning, rystet. Oppbevar eventuelle rester i kjøleskapet.

3. Rør den til en robust stuing

Bruke V8 juice som en stew / suppe base høres gal, men er rask og velsmakende. Kok små poteter i en gryte, drenk deretter halvparten av vannet og legg til V8, kyllinglager, hakkede selleri, frosne erter, sukkerma og grønne bønner og hermetisert kikærter. Skær kjøttet fra trommestikker og vinger, sauté det med hvitløk og løk, og legg til pannen, og kok deretter i ti minutter. Spice den opp med spidskommen, koriander, chili pulver eller varm saus. Topp med rømme eller revet cheddar.

Smart trekk: Ikke skimp på selleri - det legger til stor smak (spesielt de løvrike toppen, hvis du finner dem).

4. Pisk opp noen glaserte lår

Varm to lår i en nonstick-panne med hvitløk og løk. Legg til soyasaus, sesamolje, riseddik, bakken ingefær og en klype sukker. Mens det kokker (ca. ti minutter), damp noen rester ris og fersk brokkoli.

Smart trekk: Super kort på tid? Bruk teriyaki saus og fortynnet med riseddik som en glasur i stedet.

5. Bland det med pasta, ost og grønnsaker

Det blir ikke mye lettere enn dette. Lag linguine eller annen pasta, og drenr alt annet enn 250 ml vann fra pannen når den er ferdig. Legg til et hakket bryst, olivenolje, sitronsaft, ricotta (det har mest myseprotein av alle oster), parmesan og fersk spinat. Varm i to minutter.

Smart trekk: Lag en stor salat med spinat, løk og sopp og bruk den hele uken for å legge til pasta, sauté for eggerøre, etc. For å holde det friskt, legg papirhåndklær over det, lukk det og legg det opp ned i kjøleskap. Bytt håndklær hver annen dag.

6. Stable den på italiensk stil

Kast et kyllingbryst med skivede paprika og løk, olivenolje, balsamicoeddik, tørket basilikum eller oregano og salt og pepper. Klipp lang roll i halvparten, brenne den under grillen, deretter lag på kyllingblandingen og litt tomat og mozzarella. Sett den tilbake under grillen til osten smelter (tre til fire minutter). Topp med basilikumblader eller pesto.

Smart trekk: For å få pestoen til å vare lenger, frøs noe ekstra i en isbitbakke, lag kubene i en frysepose og bruk dem etter behov.

7. Avslutt det med en myk suppe

Bland en pose med frosset søtt mais, rosmarin, hakket hvitløk og løk, terninger i rødpann og grønn løk, salt, pepper og kyllingfyll i en gryte. Smør i 15 minutter. Bruk en blandingsblander til å suge suppen til noen (ikke alle) er glatt og tykk, og rør deretter 60g yoghurt. Hakk to kyllinglår og varme i en panne med olivenolje, hvitløk og chilipulver. Legg det til suppen og topp med rømme eller yoghurt.

Smart trekk: Velg rød paprika over grønn - de har dobbelt så mye vitamin C.

Denne artikkelen ble først oppført i den amerikanske utgaven av Menns Fitness

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar