7 Graviditet Energi Superfoods som bekjemper tretthet

Innhold

Det er ingenting som å være gravid for å zapping all din energi og om det er litt vanskeligere å komme seg ut av sengen om morgenen eller en kamp for å holde seg energisk om ettermiddagen, kan løsningen være så enkel som å introdusere noen forskjellige matvarer i ditt daglige kosthold.

Rød paprika

Ikke bare kan kroppen din prosessere jernet i røde paprika, men de fungerer også som en naturlig energiforsterker, som øker kroppens varmeproduksjon og oksygeninntak. En rød paprika inneholder også nesten 300 prosent av din daglige vitamin C anbefaling.

blåbær

Blåbær kan være liten, men de pakker en overraskende stor punch når det gjelder å forbedre energinivået. De er fulle av antioksidanter og naturlige sukkerarter, men i motsetning til noen andre frukter, vil det ikke føre til en økning i blodsukkernivået ditt slik at du vil føle energi lenger.

Mørk sjokolade

Mørk sjokolade er full av antioksidanter og vitaminer, og bare noen få kvadrater kan bidra til å øke energinivået. Polyfenoler i mørk sjokolade øker nivået av lykkeforsterkende kjemisk serotonin, som bidrar til å redusere følelser av tretthet.

avokado

Avokado er en god kilde til langsom frigivelse av energi, noe som betyr at du unngår en høy og så plutselig krasj. De inneholder også sunne fettstoffer og mer fiber enn andre frukter. En hel avokado har en fantastisk 14 gram fiber, som rivaler noen servering av ristet hvete eller kli, og øker sunn fordøyelse.

bananer

Bananer inneholder en unik blanding av vitaminer, mineraler og karbohydrater som gir deg en rask energiutgivelse for å slå slitasje på ettermiddagen. De er også en stor kilde til kalium, som bekjemper tretthet, muskelkramper og dehydrering.

sitroner

Pakket med vitamin C, sitroner er strålende energi boostere. En enkel måte å få rett på, gjør en rask drink ved å klemme sitronsaft i vann, varmt eller kaldt, for å hydrere og oksygenere kroppen din slik at du blir frisk og energisk. Du kan også skrelle og blande en hel sitron til ferske juicer for en zingy boost.

Valnøtter

Valnøtter er en utmerket kilde til omega-3 fettsyrer - lave nivåer av dette kan føre til at du føler deg utmattet. Dryss en håndfull på morgenkornet eller snack på dem hele dagen.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar