7 Kraftige måter å bekjempe og bryte ut av ensomhet

Noen gang blitt omsluttet av en følelse av ensomhet så intens at du føler deg kvittet? Bruk disse 7 effektive trinnene til å slutte å føle deg så ensom hele tiden.

Tanker som â € œHvorfor føler jeg meg så elendig hele tiden? â € og â € œJeg hater meg selv og mitt livâ € er ikke uvanlig å ha når du er ensom. Folk som lider av en akutt følelse av ensomhet, føles på den måten uansett hvor mange mennesker de har i sine liv.

Hvis ikke adressert, vil ensomhet uunngåelig føre til depresjon, forårsaket av den knusende følelsen av å ikke ha noen som forstår deg, eller føler seg forlatt av de som er nærmest deg selv om det ikke er tilfelle.

Ensomhet påvirker selv de største sosiale sommerfuglene. Hollywood-superstjernen George Clooney avslørte i et intervju med The Hollywood Reporter en gang siden at han lider av ensomhetstanker og sier at han kan føle seg mest ensom på en stor offentlig begivenhet. Uansett hvor populær du er, kan du lide av ensomhet.

Men, som de fleste andre psykologiske problemer, er den eneste måten å overvinne en akutt følelse av ensomhet å bekjempe det med en gang. Unngå at du misbruker stoffer og alkohol, da de bare vil forverre problemet.

7 effektive måter å slutte å føle så ensom hele tiden

Er du frustrert over hvordan du fortsatt føler deg alene i en mengde mennesker? Heldigvis er det noen enkle ting du kan gjøre for å bekjempe den knusende følelsen av å være ensom. Husk at selv om du kanskje børste disse tipsene som "døde det, gjøres det, virker det ikke, det kommer alt sammen til tankene dine også. [Les: 6 telltale unnskyldninger som får deg ingensteds!]

Hvis du virkelig ønsker å gjøre en positiv forandring, bør du sette av på veien til utvinning med et åpent sinn og hjerte. Og før du vet det, vil du kunne kysse ensomhet farvel for godt.

# 1 Løs problemet

Det første trinnet når du prøver å overvinne ensomhet er å innrømme at du er ensom. Først når du løser problemet, kan du ta de neste trinnene for å forbedre deg selv og styrke livet ditt. Så vanskelig som mulig, må du nå ut for hjelp. Fortell en venn eller familiemedlem hvordan du føler og tar det derfra. Hvis du virkelig har ingen i livet ditt som du kan stole på eller føle deg komfortabel med, søk hjelp fra en terapeut eller rådgiver.

De fleste kirkegrupper og samfunnsorganisasjoner gir gratis støtte for de som trenger hjelp. Hvis du er flailing, er en profesjonell vei å gå. Han eller hun vil hjelpe deg med å identifisere hvilken ensomhet du føler. Enten det har å gjøre med separasjonsangst eller noe mer eksistensielt, vil en profesjonell kunne gå gjennom det og overvåke fremdriften din.

Å snakke med noen andre vil gjøre fantastiske ting for din situasjon. Undervurder ikke kraften på en skulder å lene seg på, selv om du må betale for det. Enten du registrerer deg selv for terapi, eller sitter gjennom kaffechatt med en venn, frigjør alt du bekymrer deg for noen andre, kan bare være den største løsningen på problemet ditt. Husk at du bare er menneskelig og det er ingen skam å spørre om hjelp. [Les: 13 glade ting du trenger for å sikre at du har et helt godt liv]

# 2 Fortell deg selv at du ikke er alene

Ensomhet diskriminerer ikke, og uansett hvor godt det går i livet ditt, kan du være tilbøyelig til å føle seg ensom. Det er millioner i verden som lider av ensomhet, så konsol deg selv i å vite at du ikke er alene.

Det er tusenvis av nettsteder, blogger, fellesskapsposter og chatrom dedikert til å bekjempe ensomhet, så sjekk ut flere av dem og les om andres erfaringer. Du vil utvilsomt ta hjem noen trengte råd og kunnskaper om hvordan du skal håndtere ensomheten. Ikke bare det, du kan bare lage en venn eller to også. [Les: Den komplette veiledningen for å få nye venner når du ikke finner noen venner!]

# 3 Unn deg noe nytt

En absolutt måte å knuse følelsen av ensomhet er å ta opp noe nytt. Nøkkelen er å huske på å være solo, og hvis du prøver noe nytt, vil du ha noe annet å fokusere på. Velg noe konsekvent som vil spenne over en periode på minst flere måneder. Dette vil gi deg noe å se frem til, hver dag, uke eller måned.

Når du blir begeistret for noe, vil du ikke føle behovet for å vike i din elendighet. Utforsk nye aktiviteter og nyt noe du aldri tenkte på å gjøre. Noen enkle ting du kan forfølge, er å lære å spille et musikalsk instrument, roller derby, pole dancing eller matlagingskurs. Du kan også pleie ferdigheter som du allerede har.

For eksempel, hvis du elsker å skrive, kan du registrere deg for et kreativt skriveverksted eller ukentlige journalistiske økter. Ikke vær redd for å bryte ut av din komfortsone og prøv noe som vanligvis gjør deg ubehagelig.

Hvis du er en typisk sofa potet, stoppe kanalsurfing og lære å surfe i stedet. Du kan også leie eller kjøpe en sykkel og bli kjent med nabolaget ditt litt bedre. Vandring, løping og turgåing er også gode aktiviteter for å delta. Når du føler deg mer komfortabel med dine ferdigheter, melde du på et gruppeprogram eller en økt. Du vil bli overrasket over antall like-minded folk du vil møte hvis du bare prøver.

# 4 Ta en tur

Det er en grunn til at folk sier at reisen føder sjelen. Enten du kan tau i en venn for å gå på et eventyr med deg, eller hvis du foretrekker å gå ut alene, er det ingenting bedre å bekjempe ensomhet enn å reise.På dine reiser møter du et fargerikt utvalg av mennesker som er uvitende om fortiden din.

Du kommer til å gjenoppfinne deg selv og være den personen du vil være under dine reiser. Sikt å føle deg glad igjen, og du vil finne at det er en lett oppgave å oppnå. Hvis du står overfor økonomiske problemer og ikke har midler til å reise, utfordre deg selv og sett oppnåelige mål. Velg en destinasjon, tidsramme og sett budsjett for å jobbe mot.

Ikke bare vil du starte et reisefond holde deg fokusert på noe, du vil også bli grundig belønnet når du kommer til din drømmedestinasjon. Du kan også velge å registrere deg for ett eller flere programmer som drives av ideelle organisasjoner. Enten det er en orangutansk rehabiliteringsleir i Borneo, eller en regnskogbesparende frivillig kampanje i Amazonas, krever de fleste ideelle organisasjoner at du betaler for fly og grunnleggende utgifter for å være en del av programmet.

Ikke bare vil du få muligheten til å forlate din komfortsone og gjøre litt reiser, vil du også få sjansen til å gjøre noe godt i verden og møte mennesker som du aldri trodde du noen gang ville koble til. [Bekjennelse: "Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt"]

# 5 Få et kjæledyr

Hvis du finner pålitelig følgesvenn er et reelt problem for deg, bør du vurdere å anta et kjæledyr. Enten du velger en hund, katt, hamster eller fjelllejon, har et dyr i livet ditt, løfter din angst, hjelper med depresjon og hjelper deg med å bekjempe ensomhet.

Hvis du ikke er i fysisk, mental eller økonomisk stilling for å vedta et kjæledyr, bør du vurdere frivillig arbeid på ditt lokale dyrehjem i stedet. Dette vil gi deg muligheten til å snakke med dyr regelmessig. Ikke bare det, du vil være dusjing kjærlighet og oppmerksomhet på skapninger som trenger det mest. Du vil bli overrasket over hvor tilfredsstillende dette kan være.

# 6 Arbeid på deg selv

Hvis du føler deg ensom og nede i dumpene, er det stor sjanse for at du også lider av lavt selvtillit og følelsesmessig ustabilitet. En måte å løse dette på er å jobbe med deg selv. Begynn med ditt fysiske utseende. Unn deg en ny frisyre, ansiktsbehandling, massasje og få neglene dine gjort. Når du ser og føles vakker, vil du føle deg mye mer positiv og fornøyd med deg selv. [Les: 12 innsiktsfulle leksjoner som kan hjelpe deg med å få et mye bedre liv]

Denne selvtillit øker med å gi deg styrken til å gå ut på byen med venner, møte nye mennesker, eller gi deg tillit til å slå en samtale med en fremmed. Du bør også forkaste deg de små luksusene i livet, som forreste sete til favorittbandet ditt i konsert, en herlig restaurant eller til og med for en film. Det er ikke noe galt med velvære og tilbringe tid med deg selv.

Når du er i et godt humør, lærer du å forvise negative tanker og følelser fra din psyke, og du vil begynne å føle deg dum for å vekke og klage på å være ensom. Du bør også lese bemyndigelse av bøker, delta i samtaler og knytte sammen med folk du ser opp til.

# 7 Få litt øvelse

Forskning har vist at det er en direkte sammenheng mellom trening og følelse glad. Når du føler deg positiv og glad, har du en tendens til å fokusere mindre på ensomheten og utilsiktet invitere andre lykkelige mennesker inn i livet ditt. I motsetning til magnetismens regler tiltrekker positiv energi positiv energi.

Bli med på et treningsstudio, registrer deg for yoga, prøv Pilates, Zumba, eller den siste treningsgleden for å treffe verden. Ikke forsøm helsen din bare fordi du føler deg ensom. Ved å svette det ut, vil du oppdage at du vil føle deg mindre engstelig og deprimert. Du vil også bli behandlet for å øke energien og utvilsomt se og føle seg mer sexy. [Les: 25 inspirerende tips for å bli motivert og trene!]

På slutten av dagen, husk alltid at det er absolutt ingenting galt med deg. Ensomhet er en midlertidig følelse som du kan overvinne hvis du prøver. Du må bare ta tyren av hornene og møte den ubehagelige å komme over det.

[Les: De tre stadiene av ensomhet og måter å omfavne og overvinne dem]

Når du har funnet ut hvorfor "i hvorfor du føler deg ensom, vil du lett kunne oppnå" hvordan "i hvordan du kan slutte å føle deg ensom også!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar